mila_2 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 mam nadzieję, że nieudana aukcja nie zniechęci Cię do allegro. MI jakoś tylko w dwóch przypadkach zdarzyły się wpadki, które na szczęście skończyły się szczęśliwie...niby poczta zawiniła:>
Gonia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Chyba tylko jakaś zaraza morowa,bo wszystkich wywiało :(
Elitesse Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 pewno wszyscy sie pochowali w obawie przed ptasia grypa :D a ja koncze sprzatanie i uciekam z psami do lasu bo cudowna pogoda w koncu sie zrobila !!
Gonia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Miłego spaceru :D Ja biorę się za okna,bo moja Dumeczka za tydzień rodzi.Potem nie będę wietrzyć dzieciaczków,no i musi być czysto na ich powitanie :lol:
Agatka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 ja tez juz jestem :)) WOLNA USMIECHNIETA RADOSNA I PEŁNA NADZIEI NA PRZYSZŁOSC!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby wiecej takich dni!!!
orsini Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 hahaha sluchajcie, dostalam odpowiedz na mojego mejla:)))) ich jest 2-chlopak i babsko i babsko do tej pory pisalo, a konto jest na chlopaka! i chyba on to sie troche przestraszyl, bo mi mejla wystosowal, ze jak cos to on mi inne sprzeda siodlo, ze przeprasza, i ze uwaza ze ten jego minus to zasluzenie! :o :o :o natomiast nic nie mowi o moim :evil: :evil: :evil: :evil: hmmmm.... no i szto dzielac????ja chyba napisze do allegro, zeby mi chociaz minusa zdjeli!!!bo ja uwazam, ze ja dostalam niezasluzenie!!! :evil: :evil: :evil:
orsini Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Agatka napisał(a):ja tez juz jestem :)) WOLNA USMIECHNIETA RADOSNA I PEŁNA NADZIEI NA PRZYSZŁOSC!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby wiecej takich dni!!! i jak zwykle nam nic nie powiesz tylko: zgadujcie sami!!! :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Jakby mozna było o tym publicnzie pisac to bym powiedziała !! Ale nie mozna bo nie mozna:) Ale uwierz naprawde jestem szczesliwa i zadowolona!!
orsini Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 no jasne!!! :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X oj trzeba powrocic do tych kar trzeba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 ty juz wiesz to nie marudź , a inni i tak nie zrozumieja o co biega, no może nieliczni bardzo zaangazowani w wystawy i stosunki miedyz hodowcowe :)
orsini Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 alez pogoda jest piekna!!! czy ktos moze sprawdzic mi pogode na weekend jaka zapowiadaja?czy ladna czy nie?gdzies w necie jest podobno fajna www z prognoza co sie sprawdza
Gonia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Ma być wiosna,tej jesieni,przynajmniej do końca tygodnia!GUCIA wklei parę fotek rudych sznaucerów z Torunia po moim CARELLIM :D
orsini Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 no wlasnie wkleila ale nie bardzo jej wyszlo:)) Gonia czyli w weekend ma byc slonko na polnocnym wschodzie???? bo ja planuje znowu sesje fot. :lol: :lol: :lol: i slonko mi potrzebne
Agatka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Ja chce miec szczeniaczki !!!!! Steskniłam sie za szczeniorkami A ja w weekend ide na seminarium z francuskim profesorem na temat rozrodu psów!! jestem żadna wiedzy!!
orsini Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 a dobra jestes z francuskiego? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Taka dokladna to nie jestem i nie wiem jak u Ciebie.Wczoraj zapowiadali poprawę pogody w całym kraju.Agatka to brzmi intrygująco :lol:
orsini Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 jaka poprawe jak u nas jest super???jedyne co to sie moze pogorszyc :cry: :cry: :cry: :cry: wiec zadnej zmiany nie kcem! :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 ORSINI czytaj dziecinko dokładnie!!!!Napisałam,że wczoraj zapowiadali poprawę w całym kraju!!!!!!!!!!!!!!Nie wszędzie świeciło słoneczko!!!!!!!!Jakby co to przyjeżdżaj do mnie,ma być cieplutko :lol:
orsini Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 no ale u mnie juz od poniedzialku pikna pogoda! wiec jak zapowiadaja poprawe....to na co? :lol: :lol: :lol: Oki to mam nadzieje, ze i w weekend tak cudownie bedzie :angel: :angel: :angel:
alexandra Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Agatka']A ja w weekend ide na seminarium z francuskim profesorem na temat rozrodu psów!! jestem żadna wiedzy!! Ja też mam na to zaproszenie i się chyba wybieram, choć jak pomyślę że cała wolna sobota mi minie, a to poza Krakowem, to zaczynam się zastanawiać :roll: . (może Agatka mi zreferuje :lol: )
Gonia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 orsini napisał(a):no ale u mnie juz od poniedzialku pikna pogoda! wiec jak zapowiadaja poprawe....to na co? :lol: :lol: :lol: Oki to mam nadzieje, ze i w weekend tak cudownie bedzie :angel: :angel: :angel:Szczęściara!!!!!!!!!!U mnie wczoraj mżyło i było brrrrrrrrrr!!!A dzieciaczki śliczne,i właśnie dłuuuuuuuugie,to mnie cieszy :D
Agatka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 No wreszcie siektos cieszy z dłuuuugich szczneiat ;) :D
Recommended Posts