Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 maga18 napisał(a):Orsini... mam prosbe ;) Nie kupuj odemnie nigdy nic na allegro, niezaleznie od tego jak tanie i jak super beda to rzeczy ;) Ok? :lol: hehehe to od razu podaj mi swoj nick to ja cie zablokuje :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):tani bank - przelewy zagraniczne - pilnie poszukiwany ! a poczta polska ni e moze byc???? oo znalazlam w PKO BP eurotransfer za 45 zl - musze isc do ddzialu i dokladnie wypytac co i jak bo czas nagli
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 sfinie!!! a ja chcialam UCZCIWIE kupic!!!!nic wiecej!juz odzalowalam kupe kasy na to, zdobylam ja a tu surprise!!! toz kazdy by w szal wpadl!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ale Elitesse na poczcie jest chyba za 15zl przelew
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 MIALAM RACJE!!! Mahoney napisala kolejny mejl: Cena jest za niska. Siodła nie sprzedam. Pozdrawiam ----- Original Message no to czemu nie dala ceny minimalnej???a wymysla swołocz takie rzeczy!!!! :evil: 0X :evil: :evil: :evil: i co nie wqrzylybyscie sie?????
jostra Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 To napisz na nią skargę do allegro, jak nie było minimalnej to musi Ci sprzedać
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 jasne ze bym sie wkurzyla!! to jej napisz ze zglosisz to do administracjii alegro - zachowaj meile - i powiedz ze ma sprostowac negatywa ktorego Ci wystawila - bo jak widac to ona na niego zasluguje... :evilbat:
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 jostra napisał(a):To napisz na nią skargę do allegro, jak nie było minimalnej to musi Ci sprzedać racja!! a jak widziala ze cena za niska to nawet minute przed koncem aukcji mogla cala aukcje wycofac... musi sprzedac!! (chyba ze juz nie chcesz kupic ;) )
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ooo dzieki za rade!!!! tak tez zrobie!!!! :lol: :lol: :lol: plus jest taki, ze mam w takim wypadku kase na zawody agility w Wawie za 2 tygodnie :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: czyli w weekend TRENING ostry :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 kupic juz nie chce-laski bez, ale chce wojny prosze bardzo!!!to nawet lepsze od tych minusow!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 zwlaszcza , ze w moim minusie napisala, ze JA sie nie znam na zasadach panujacych na allegro!!! to zobaczymy czy sie nie znam!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 :laugh2_2: ale... jak napiszesz skarge to allegro moze chciec przeprowadzic aukcje i ona bedzie musiala sprzedac a Ty kupic... :lol:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 wtedy kupie:)))) ale najpierw ja postrasze tym i kaze mojego minusa usunac!!!! i ciekawa jestem jaka da odpowiedz:)))) hahaha sama sie pograzyla tym ostatnim mejlem:)))))) :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 jostra napisał(a):To napisz na nią skargę do allegro, jak nie było minimalnej to musi Ci sprzedać oo bardzo dobry pomysl !!
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):ale Elitesse na poczcie jest chyba za 15zl przelew no tak ale do Austrii niet :( :( tak jakby Austria to jakas wies byla czy co ?
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):wtedy kupie:)))) ale najpierw ja postrasze tym i kaze mojego minusa usunac!!!! i ciekawa jestem jaka da odpowiedz:)))) hahaha sama sie pograzyla tym ostatnim mejlem:)))))) :lol: :lol: :lol: :lol: nie da sie komentarzy usowac :(
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 napisalam jej ze ma czas do poniedzialku , zeby mi zdjac minusa , albo wystosuje oficjalna skarge do allegro:)))i zobaczymy :lol: :lol: :lol: aaaa nie da sie??? no to w takim razie mi nie pozostanie nic innego jak skarga w poniedzialek!!! a w weekend OSTRE TRENINGI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wypadalo by wygrac nie? :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):ale Elitesse na poczcie jest chyba za 15zl przelew no tak ale do Austrii niet :( :( tak jakby Austria to jakas wies byla czy co ? a no to zobacz czy na miejscu Ci taniej nie wyjdzie w takim razie
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 no wiesz jak bedziesz 2 to tez sie nic nie stanie :D :D :laola:
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):ale Elitesse na poczcie jest chyba za 15zl przelew no tak ale do Austrii niet :( :( tak jakby Austria to jakas wies byla czy co ? a no to zobacz czy na miejscu Ci taniej nie wyjdzie w takim razie wlasnie tak chcialam (za Oberwart placilam na miejscu) ale dzis dostalam list ze dziekuja za zgloszenie ale nie dostali ksera dowodu wplaty i mam im doslac :( tylko teraz nie wiem czy placic tak jak za 1 termin - bo tak doszlo zgloszenie czy juz jak za termin drugi - roznica to 8 eur czyli prawie tyle ile bedzie przelew kosztowal
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 no ale mam pewnosc ze zgloszonko doszlo przynajmniej :D bo bardzo zalezy mi na tej wystawce
dorotak Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Hodowcy sznaucerów miniaturowych - może Was to zainteresuje: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=27798&sid=bd513c5139fcf4885e2487fe49cc87ac
Natalia_W Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Zapraszam Was serdecznie na moja stronke - NOWA WERSJA :D :D :D Zostawcie swoja opinie w Ksiedze Gosci :D :D :D (adres ten sam)
Natalia_W Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 a co tu ptasia grypa panuje czy co?? nikogo nie ma :(
Recommended Posts