Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Orsini JUZ masz negatywa ;) Zerknij na konto :lol:
Podejrzewam ze dane prawdziwe skoro to nowy uzytkownik ;) Zalozyl konto by psiaki sprzedac... :roll: :wink:

Posted

Elitesse napisał(a):
spokojnie - dostaniesz - widocznie ta osoba nie ma stalego dostepu do netu :evilbat:

JA dostane????
a za co???
za to ze wygralam licytacje i chcialam wplacic kase im???? :o :o :o :o :o :o :o :o :o
kpina normalnie to allegro!!!! :evil: 0X :evilbat: :evil: 0X :evilbat:

Posted

orsini napisał(a):
maga a gdzie ja zobacze swojego minusa???bezczelna baba chce wojny???bedzie ja miala!!!! :evilbat: 0X :evil: :evil: :evil: :evil:

musisz sie zalogowac, kliknac w zakladke komentarze i kliknac w zakladke "otrzymane" i teraz z prawej strony masz opcje odpowiedz i jak z niej skorzystasz to kolo negatywa bedzie sie wyswietlalo Twoje usprawiedliwienie ;)

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse napisał(a):
spokojnie - dostaniesz - widocznie ta osoba nie ma stalego dostepu do netu :evilbat:

JA dostane????
a za co???
za to ze wygralam licytacje i chcialam wplacic kase im???? :o :o :o :o :o :o :o :o :o
kpina normalnie to allegro!!!! :evil: 0X :evilbat: :evil: 0X :evilbat:

a bo wiesz ludzie to msciwi sa :)

Posted

pinda jedna!!!
juz sie loguje!!!!
a ona nie moze sobie negatywow wywalic prawda????
i czy moze sobie zastrzec ze ja nie moge brac w jej licytacjach???bo ja babie nie odpuszcze!!!!

Posted

orsini napisał(a):
pinda jedna!!!
juz sie loguje!!!!
a ona nie moze sobie negatywow wywalic prawda????
i czy moze sobie zastrzec ze ja nie moge brac w jej licytacjach???bo ja babie nie odpuszcze!!!!

negatywy zostaja juz na zawsze :) a moze wpisac cie na czrana liste i wykluczyc z dalszych aukcji niestety :(

Posted

jedna opinia przypada na jedna aukcje, wiec jej juz nie mozesz nic zrobic - mozesz tylko odpowiedziec na jej negatywa

czy moze Cie zablokowac...? hmm chyba nie...

Posted

ludzie sa msciwi???
to babsko zaraz zobaczy co to sa ludzie msciwi!!!!
jeszcze 5 nastepnych lat bedzie miala minusy ode mnie!!!!

WANIO wstawaj!!!nasz reiter od pessoa chce przyjechac w weekend hahahahaha umre ze smiechu hahahhahahaha

Posted

wzruszajace:)))))i co kazy moj nick zabanuja?i wszystkie kafejki w miescie tez? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chyba ze swołocz sobie zastrzeze ze nowi nie moga brac udzialu, ale teraz tego nie zrobila!!!swołocz jedna!!aaaa jeszcze ja zaspamuje smsami ze mnie oszukala!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

jostra napisał(a):
Wywalą Cię z allegro, po kilku takich :evilbat:

no ale kogo wywala, przeciez ja pod roznymi nickami bede nie? :lol: :lol: :lol: :lol:
swołocz chce wojny bedzie ja miala!!! :evil: :evilbat: 0X 0X

Posted

orsini napisał(a):
wzruszajace:)))))i co kazy moj nick zabanuja?i wszystkie kafejki w miescie tez? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chyba ze swołocz sobie zastrzeze ze nowi nie moga brac udzialu, ale teraz tego nie zrobila!!!swołocz jedna!!aaaa jeszcze ja zaspamuje smsami ze mnie oszukala!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

teraz jest moda na reklamy na bilbordach - moze wezmiesz i na takim bilbordzie w centrum Wawy wysmarujesz tekst do tej swołcz? :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...