Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 spokojnie - dostaniesz - widocznie ta osoba nie ma stalego dostepu do netu :evilbat:
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Orsini JUZ masz negatywa ;) Zerknij na konto :lol: Podejrzewam ze dane prawdziwe skoro to nowy uzytkownik ;) Zalozyl konto by psiaki sprzedac... :roll: :wink:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Elitesse napisał(a):spokojnie - dostaniesz - widocznie ta osoba nie ma stalego dostepu do netu :evilbat: JA dostane???? a za co??? za to ze wygralam licytacje i chcialam wplacic kase im???? :o :o :o :o :o :o :o :o :o kpina normalnie to allegro!!!! :evil: 0X :evilbat: :evil: 0X :evilbat:
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 a swoja droga to ten ktos ma jeszcze Sh rodowodowe i nierodowodowe i koniki na sprzedaz :lol: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3522455
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 maga a gdzie ja zobacze swojego minusa???bezczelna baba chce wojny???bedzie ja miala!!!! :evilbat: 0X :evil: :evil: :evil: :evil:
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):maga a gdzie ja zobacze swojego minusa???bezczelna baba chce wojny???bedzie ja miala!!!! :evilbat: 0X :evil: :evil: :evil: :evil: musisz sie zalogowac, kliknac w zakladke komentarze i kliknac w zakladke "otrzymane" i teraz z prawej strony masz opcje odpowiedz i jak z niej skorzystasz to kolo negatywa bedzie sie wyswietlalo Twoje usprawiedliwienie ;)
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):spokojnie - dostaniesz - widocznie ta osoba nie ma stalego dostepu do netu :evilbat: JA dostane???? a za co??? za to ze wygralam licytacje i chcialam wplacic kase im???? :o :o :o :o :o :o :o :o :o kpina normalnie to allegro!!!! :evil: 0X :evilbat: :evil: 0X :evilbat: a bo wiesz ludzie to msciwi sa :)
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 maga18 napisał(a):a swoja droga to ten ktos ma jeszcze Sh rodowodowe i nierodowodowe i koniki na sprzedaz :lol: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3522455 ale w kazdej aukcji jest INNE miasto podane ! :o :o :o
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 pinda jedna!!! juz sie loguje!!!! a ona nie moze sobie negatywow wywalic prawda???? i czy moze sobie zastrzec ze ja nie moge brac w jej licytacjach???bo ja babie nie odpuszcze!!!!
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):pinda jedna!!! juz sie loguje!!!! a ona nie moze sobie negatywow wywalic prawda???? i czy moze sobie zastrzec ze ja nie moge brac w jej licytacjach???bo ja babie nie odpuszcze!!!! negatywy zostaja juz na zawsze :) a moze wpisac cie na czrana liste i wykluczyc z dalszych aukcji niestety :(
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 jedna opinia przypada na jedna aukcje, wiec jej juz nie mozesz nic zrobic - mozesz tylko odpowiedziec na jej negatywa czy moze Cie zablokowac...? hmm chyba nie...
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ludzie sa msciwi??? to babsko zaraz zobaczy co to sa ludzie msciwi!!!! jeszcze 5 nastepnych lat bedzie miala minusy ode mnie!!!! WANIO wstawaj!!!nasz reiter od pessoa chce przyjechac w weekend hahahahaha umre ze smiechu hahahhahahaha
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ale tylko swoich aukcji tak??? wredne babsko!!! juz sie loguje juz ide...I'm comming!!!!
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 a to ja musze aukcje wygrac zeby dac komentarz tak???
jostra Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 maga18 napisał(a):no wreszcie! TAK :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 nie ma sprawy bede wygrywac KAZDA jej aukcje w takim razie hahahahaha
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ahhh no to ja nie widze problema - czarna lista Cie czeka :evilbat:
jostra Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Wywalą Cię z allegro, po kilku takich :evilbat:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 wzruszajace:)))))i co kazy moj nick zabanuja?i wszystkie kafejki w miescie tez? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chyba ze swołocz sobie zastrzeze ze nowi nie moga brac udzialu, ale teraz tego nie zrobila!!!swołocz jedna!!aaaa jeszcze ja zaspamuje smsami ze mnie oszukala!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 jostra napisał(a):Wywalą Cię z allegro, po kilku takich :evilbat: no ale kogo wywala, przeciez ja pod roznymi nickami bede nie? :lol: :lol: :lol: :lol: swołocz chce wojny bedzie ja miala!!! :evil: :evilbat: 0X 0X
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Orsini... mam prosbe ;) Nie kupuj odemnie nigdy nic na allegro, niezaleznie od tego jak tanie i jak super beda to rzeczy ;) Ok? :lol:
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):wzruszajace:)))))i co kazy moj nick zabanuja?i wszystkie kafejki w miescie tez? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chyba ze swołocz sobie zastrzeze ze nowi nie moga brac udzialu, ale teraz tego nie zrobila!!!swołocz jedna!!aaaa jeszcze ja zaspamuje smsami ze mnie oszukala!!! :evil: :evil: :evil: :evil: teraz jest moda na reklamy na bilbordach - moze wezmiesz i na takim bilbordzie w centrum Wawy wysmarujesz tekst do tej swołcz? :lol:
jostra Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ode mnie też nie proszę! :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts