orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 hmmmm.....juz tak, no mi to bardzo nieladnie wyglada!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X czyli na fotach sa 2 rozne suczki, ale niestety wlasciciel 1!!! :evil: 0X :evil: :evilbat: :evilbat:
jostra Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Gonia bardzo mi przykro - trzymaj się, ja sobie wogóle nie potrafię wyobrazić sytuacji, kiedy któryś z moich urwisów odejdzie ... :cry:
Jośka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 W TYM OGŁOSZENIU NA ALLEGRO JEST NR TEL. MOŻE ZADZWONIĆ, LUB WYSŁAĆ ZAPYTANIE DO SPRZEDAJĄCEGO? :roll:
Gonia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 No cóż,bez komentarza...!Jeśli coś rozjaśniłam to się cieszę,że przyłożyłam rękę do zakwalifikowania kolejnej hodowli do chotofli!
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Joska i co sie zapytasz: eee, jak te pieski sie nazywaja w rodowodzie i czy wie pan/pani, ze to nielegalne?
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):hmmmm.....juz tak, no mi to bardzo nieladnie wyglada!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X czyli na fotach sa 2 rozne suczki, ale niestety wlasciciel 1!!! :evil: 0X :evil: :evilbat: :evilbat: no to ktos sobie zrobil miot na boku.... ciekawe po ktorej z nich ?
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Orsini wracajac do allegro to w opcjiach u siebie w koncie masz mozliwosc odpowiedzenia na jej negatywa - czyli jak ktos bedzie ogladal Twoje komenatrze to zaraz pod jej negatywem bedzie Twoja opinia na jej temat, napisz co i jak i ze to ona sie nie zna na zasadach allegro bo mogla zastrzec w tresci aukcji ze nowym nie wysyla lub mogla Cie wycofac za wczasu ;)
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Gonia i to bardzo rozjasnilas...sek w tym, ze i tak sie im niczego nie udowodni:(((((tylko suk szkoda:(((czemu ludzie tak traktuja zwierzeta???przeciez jesli naprawde by sie pokryly przypadkiem, bo majac i psy i suki to sie moze kazdemu zdazyc, a wiec nawet jesli to sie pisze podanie do swojego oddzialu i jest to miot uznany....tylko, ze wtedy przy nastepnej cieczce juz sie nie pokryje....:(((((
Gonia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 jostra napisał(a):Gonia bardzo mi przykro - trzymaj się, ja sobie wogóle nie potrafię wyobrazić sytuacji, kiedy któryś z moich urwisów odejdzie ... :cry:Dzięki,już mi trochę lepiej.Niestety to druga bolesna strata w moim życiu.Dwa lata temu odeszła moja owczarka SABA,mam nadzieję,że od wczoraj razem brykają po tęczowych łąkach.Człowiek nie jest nigdy przygotowany na takie rozstania,dlatego to tak boli.
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 maga dzieki!!!tak tez zrobie, a dodatkowo sie zaloguje jeszcze z kilka razy i tak ja obsmaruje ze popamieta :lol: :lol: :lol: Elitesse a Ty juz wrocilas???no ja bym wolala szczenka po tej Las Vegas i to zdecydowanie.Ale czemu bez papierow!sorki ja jakas tepa jestem, bo nie potrafie tego zrozumiec no! :x :x :x
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Gonia napisał(a):jostra napisał(a):Gonia bardzo mi przykro - trzymaj się, ja sobie wogóle nie potrafię wyobrazić sytuacji, kiedy któryś z moich urwisów odejdzie ... :cry:Dzięki,już mi trochę lepiej.Niestety to druga bolesna strata w moim życiu.Dwa lata temu odeszła moja owczarka SABA,mam nadzieję,że od wczoraj razem brykają po tęczowych łąkach.Człowiek nie jest nigdy przygotowany na takie rozstania,dlatego to tak boli. no dokladnie:(((( i zawsze jest zly czas na to...a niestety predzej czy pozniej to nastapi.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 tani bank - przelewy zagraniczne - pilnie poszukiwany !
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Elitesse napisał(a):tani bank - przelewy zagraniczne - pilnie poszukiwany ! a poczta polska ni e moze byc????
Jośka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Właśnie zadałam pytanie spżedającemu: Mam pytania w jaki wieku są pieski, czy mają już jakieś szczepienia, czy można otrzymań zdjęcia na e-mail czy przed zakupem można obejżeć pieska Jak dostanę odpowież to będę kontynuować dalej..... Może to nie jest miot żadnej z tych suczek
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):maga dzieki!!!tak tez zrobie, a dodatkowo sie zaloguje jeszcze z kilka razy i tak ja obsmaruje ze popamieta :lol: :lol: :lol: Elitesse a Ty juz wrocilas???no ja bym wolala szczenka po tej Las Vegas i to zdecydowanie.Ale czemu bez papierow!sorki ja jakas tepa jestem, bo nie potrafie tego zrozumiec no! :x :x :x z zakupow tak ale zaraz bioer sie za pakowanie :) bez papierow = mniejsze koszty, mniej problemow - mozna szybciej maluchy opchnac...w sumie nie wiem jaki w tym sens ??
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 obys miala racje!!! oooo szkoda ze o foty rodzicow nie poprosilas!!!:(((( to nastepnym razem...jak odpisze ta osoba w ogole:))))
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):tani bank - przelewy zagraniczne - pilnie poszukiwany ! a poczta polska ni e moze byc???? do austrii sie nie da niestety :((
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):maga dzieki!!!tak tez zrobie, a dodatkowo sie zaloguje jeszcze z kilka razy i tak ja obsmaruje ze popamieta :lol: :lol: :lol: a niby jak chcesz to zrobic? bys musiala za kazdym razem wygrac jej aukcje zeby ja obsmarowac ;) dla mnie to bez sensu bo wtedy ona bedzie tez Tobie negatywy dawala... swoja droga wspolczuje jej... nie wie z kim zadarła :evilbat: :lol:
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 maga18 napisał(a): a swoja droga wspolczuje jej... nie wie z kim zadarła :evilbat: :lol: hehehe dobre !!! :evilbat: :evilbat:
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Jośka napisał(a):Właśnie zadałam pytanie spżedającemu: Mam pytania w jaki wieku są pieski, czy mają już jakieś szczepienia, czy można otrzymań zdjęcia na e-mail czy przed zakupem można obejżeć pieska Jak dostanę odpowież to będę kontynuować dalej..... Może to nie jest miot żadnej z tych suczek ale tam pisze, ze kontakt wylacznie telefoniczny ;) ja mam propozycje dla ORSINI - i tak masz juz negatywa wiec jeden w ta czy w ta - bez roznicy ;) kupisz tego psiaka na allegro i zobaczysz dane sprzedajacego - wtedy bedzie wiadomo czy to ten wlasciciel tych suczek o ktorych myslicie czy moze wogle ktos inny... 8)
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 maga18 napisał(a):Jośka napisał(a):Właśnie zadałam pytanie spżedającemu: Mam pytania w jaki wieku są pieski, czy mają już jakieś szczepienia, czy można otrzymań zdjęcia na e-mail czy przed zakupem można obejżeć pieska Jak dostanę odpowież to będę kontynuować dalej..... Może to nie jest miot żadnej z tych suczek ale tam pisze, ze kontakt wylacznie telefoniczny ;) ja mam propozycje dla ORSINI - i tak masz juz negatywa wiec jeden w ta czy w ta - bez roznicy ;) kupisz tego psiaka na allegro i zobaczysz dane sprzedajacego - wtedy bedzie wiadomo czy to ten wlasciciel tych suczek o ktorych myslicie czy moze wogle ktos inny... 8) ej no czemu sprowadzasz nasza kochana Orsini na zla droge he ??
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 no a aukcji wcale nie musial dawac sam sprzedajacy tylko np sasiad Zenek spod 4 ... :D :D :D
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 maga18 napisał(a):Jośka napisał(a):Właśnie zadałam pytanie spżedającemu: Mam pytania w jaki wieku są pieski, czy mają już jakieś szczepienia, czy można otrzymań zdjęcia na e-mail czy przed zakupem można obejżeć pieska Jak dostanę odpowież to będę kontynuować dalej..... Może to nie jest miot żadnej z tych suczek ale tam pisze, ze kontakt wylacznie telefoniczny ;) ja mam propozycje dla ORSINI - i tak masz juz negatywa wiec jeden w ta czy w ta - bez roznicy ;) kupisz tego psiaka na allegro i zobaczysz dane sprzedajacego - wtedy bedzie wiadomo czy to ten wlasciciel tych suczek o ktorych myslicie czy moze wogle ktos inny... 8) halo,halo, ja na razie NIE mam negatywa:))) ja DALAM negatywa i dam jeszcze z 10 bo mnie laska wqrzyla na maxa! a Elitesse ma racje-dane moga byc nieprawdziwe, nawet miasto troche inne, troche bo jest niedaleko w sumie....
Recommended Posts