Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):ale jak to mowia problem sie sam rozwiazal w sumie:)))bo kasy teraz w ogole niet...ale siodelko zajefajne:((( w sumie to czasem ktos nad nami czuwa :D teraz mozesz na wiecej wystaw jechac ! :D :D :D
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Elitesse no wlasnie, zebym ja chciala, zeby ona mi siodlo wyslala...to nie, ja chcialam sie dowiedziec gdzie mam jej kase wyslac i ile, zeby bylo od razu na wyslanie, to jakie ona ma ryzyko???i w tym momencie jak ona mi odpisuje, ze nie sprzeda bo pierdu pierdu to mnie szlag strzela i ja jej nie odpuszcze!!!mogla dac cene minimalna!!!!swolocz jedna!!!! z wystawkami masz racje:)))))
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 w sumie ryzyka zadnego - gorzej gdybys chciala zeby ona wyslala za pobraniem bo wtedy ponosi koszty wyslki w ciemno - negatyw byl zasluzony :) ale pwno tez ci wystawi i opatrzy odpowiednim komentarzem hihi
jostra Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Ja tam "nowym" sprzedaję, bo i tak zawsze chcę kaskę przed wysłaniem. Więc ryzyka nie ma. Za pobraniem nigdy nie wysyłam. :roll:
Gonia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Cześć dziewczyny!Jednak wczoraj był 13-ty!O 23-ciej odszedł od nas ukochany Igor,Dog de Bordeaux.Był prezentem dla mojej siostrzenicy na 18-te urodziny.Przeżył 6,5 roku.To były szczęśliwe lata dla niego i rodziny!Niestety,padaczka na jaką zachorował niedawno nie poddała się leczeniu.Wczoraj po ośmiogodzinnej utracie przytomności,podjęta została decyzja o skróceniu cierpienia.Dzisiaj pozostała pustka,żal smutek...
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ja ras wyslalam i byly problemy bo facet w danych allegro zle nazwisko podal i nie chcieli mu paczki wydac na poczcie ponad 2 tygodnie czekalam na swoje pieniadze ale w koncu jakos udalo sie sprawe zalatwic - no ale od tego czau za pobraniem nie wysylam
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Gonia napisał(a):Cześć dziewczyny!Jednak wczoraj był 13-ty!O 23-ciej odszedł od nas ukochany Igor,Dog de Bordeaux.Był prezentem dla mojej siostrzenicy na 18-te urodziny.Przeżył 6,5 roku.To były szczęśliwe lata dla niego i rodziny!Niestety,padaczka na jaką zachorował niedawno nie poddała się leczeniu.Wczoraj po ośmiogodzinnej utracie przytomności,podjęta została decyzja o skróceniu cierpienia.Dzisiaj pozostała pustka,żal smutek... ojoj :cry: :cry: :cry: :cry:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 sek w tym, ze ja chcialam najpierw kase wyslac i to od razu tyle, zeby pokryla i koszt wysylki!a laska pewnie myslala, ze cena siodla bedzie wyzsza, wiec wymyslila pretext , zeby mi nie sprzedawac!!! to jak ona mi minusa to ja jej 5 dam!!!ooooo!!!!i ciekawe kto na tym lepiej wyjdzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Gonia oj to b.zla wiadomosc :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):sek w tym, ze ja chcialam najpierw kase wyslac i to od razu tyle, zeby pokryla i koszt wysylki!a laska pewnie myslala, ze cena siodla bedzie wyzsza, wiec wymyslila pretext , zeby mi nie sprzedawac!!! to jak ona mi minusa to ja jej 5 dam!!!ooooo!!!!i ciekawe kto na tym lepiej wyjdzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a moze faktycznie :D albo juz je upchnela poza aukcja ??
Gonia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Sorki,że na koniec tygodnia takie smutne wieści wam serwuję,ale nie mogę sobie z tym poradzić.Nawet nie potrafię się cieszyć,że przytulę dzisiaj dzieci Carellego.
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Gonia napisał(a):Sorki,że na koniec tygodnia takie smutne wieści wam serwuję,ale nie mogę sobie z tym poradzić.Nawet nie potrafię się cieszyć,że przytulę dzisiaj dzieci Carellego. ja cie rozumiem bo w niedziele przezywalam to samo ehh .. czemu to psie zycie jest takie krotkie ? :cry: :cry: :cry:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67210075 czy ktos mi powie jakiego koloru jest mamusia???bo szczenki chyba czarne???
Gonia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Dzięki,wiem że swoje łzy trzeba wypłakać ,ale tak troszkę lżej jest,kiedy ma się świadomość że są ludzie którzy to rozumieją.Miłego weekendu :cry:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67236157 a te foty to ja znam.....albo ktos ukradl komus foty, albo mamy lewy miocik..... :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Juz wiem...na focie jest suczka pt. Las Vegas...... nazwe hodowli wykropkuje, bo co ona winna... no to wychodzi na to, ze ktos ukradl te foty!!! jak ktos by moje ukradl to bym zaj... normalnie!!!
Gonia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ORSINI,zdjęcie na Allegro,to na dole po prawej jest z zeszłorocznej legionowskiej!Poznaję po doniczce lokatowej z logo Puriny!
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 hmm no ja bylam pewna , ze to jest z Glogowa....a masz pod reka katalog z tamtej wystawki?zobaczymy czy ta suka byla zgloszona, bo jak nie to znaczy, ze ktos "tylko" ukradl czyjes foty!!! :evil: :evilbat: 0X
Jośka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Gonias współczuję Tobie i twojej rodzinie, wiem co czujesz. Niestety psy żyją za krótko. Ale jaka by była nasza rozpacz gdyby żyły 50-80 lat, jak po życiu z nimi kilka latek tak ciężko jest przeżyć śmierć naszego pupila. :(
Jośka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Orsini tak na dobrą sprawę to udało ci się z tym siodłem. :lol:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Jośka nie bardzo...bo bylo superanckie i juz nawet kase pozyczylam-fakt, ze bym dluuugo splacala, ale.....a laska mogla dac cene minimalna i juz , a nie wymyslac tego typu bzdury! :evil:
Gonia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Jośka napisał(a):Gonias współczuję Tobie i twojej rodzinie, wiem co czujesz. Niestety psy żyją za krótko. Ale jaka by była nasza rozpacz gdyby żyły 50-80 lat, jak po życiu z nimi kilka latek tak ciężko jest przeżyć śmierć naszego pupila. :( :buzi:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Gonia masz priwa.... ehhhh...no ciezko jest bardzo jak odchodzi nam przyjaciel:(((((((ale plus jest taki, ze juz mu dobrze , nie cierpi i gania koty
Recommended Posts