Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
ale jak to mowia problem sie sam rozwiazal w sumie:)))bo kasy teraz w ogole niet...ale siodelko zajefajne:(((

w sumie to czasem ktos nad nami czuwa :D teraz mozesz na wiecej wystaw jechac ! :D :D :D

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse no wlasnie, zebym ja chciala, zeby ona mi siodlo wyslala...to nie, ja chcialam sie dowiedziec gdzie mam jej kase wyslac i ile, zeby bylo od razu na wyslanie, to jakie ona ma ryzyko???i w tym momencie jak ona mi odpisuje, ze nie sprzeda bo pierdu pierdu to mnie szlag strzela i ja jej nie odpuszcze!!!mogla dac cene minimalna!!!!swolocz jedna!!!!
z wystawkami masz racje:)))))

Posted

w sumie ryzyka zadnego - gorzej gdybys chciala zeby ona wyslala za pobraniem bo wtedy ponosi koszty wyslki w ciemno - negatyw byl zasluzony :) ale pwno tez ci wystawi i opatrzy odpowiednim komentarzem hihi

Posted

Cześć dziewczyny!Jednak wczoraj był 13-ty!O 23-ciej odszedł od nas ukochany Igor,Dog de Bordeaux.Był prezentem dla mojej siostrzenicy na 18-te urodziny.Przeżył 6,5 roku.To były szczęśliwe lata dla niego i rodziny!Niestety,padaczka na jaką zachorował niedawno nie poddała się leczeniu.Wczoraj po ośmiogodzinnej utracie przytomności,podjęta została decyzja o skróceniu cierpienia.Dzisiaj pozostała pustka,żal smutek...

Posted

ja ras wyslalam i byly problemy bo facet w danych allegro zle nazwisko podal i nie chcieli mu paczki wydac na poczcie ponad 2 tygodnie czekalam na swoje pieniadze ale w koncu jakos udalo sie sprawe zalatwic - no ale od tego czau za pobraniem nie wysylam

Posted

Gonia napisał(a):
Cześć dziewczyny!Jednak wczoraj był 13-ty!O 23-ciej odszedł od nas ukochany Igor,Dog de Bordeaux.Był prezentem dla mojej siostrzenicy na 18-te urodziny.Przeżył 6,5 roku.To były szczęśliwe lata dla niego i rodziny!Niestety,padaczka na jaką zachorował niedawno nie poddała się leczeniu.Wczoraj po ośmiogodzinnej utracie przytomności,podjęta została decyzja o skróceniu cierpienia.Dzisiaj pozostała pustka,żal smutek...

ojoj :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

sek w tym, ze ja chcialam najpierw kase wyslac i to od razu tyle, zeby pokryla i koszt wysylki!a laska pewnie myslala, ze cena siodla bedzie wyzsza, wiec wymyslila pretext , zeby mi nie sprzedawac!!!
to jak ona mi minusa to ja jej 5 dam!!!ooooo!!!!i ciekawe kto na tym lepiej wyjdzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
sek w tym, ze ja chcialam najpierw kase wyslac i to od razu tyle, zeby pokryla i koszt wysylki!a laska pewnie myslala, ze cena siodla bedzie wyzsza, wiec wymyslila pretext , zeby mi nie sprzedawac!!!
to jak ona mi minusa to ja jej 5 dam!!!ooooo!!!!i ciekawe kto na tym lepiej wyjdzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a moze faktycznie :D albo juz je upchnela poza aukcja ??

Posted

Sorki,że na koniec tygodnia takie smutne wieści wam serwuję,ale nie mogę sobie z tym poradzić.Nawet nie potrafię się cieszyć,że przytulę dzisiaj dzieci Carellego.

Posted

Gonia napisał(a):
Sorki,że na koniec tygodnia takie smutne wieści wam serwuję,ale nie mogę sobie z tym poradzić.Nawet nie potrafię się cieszyć,że przytulę dzisiaj dzieci Carellego.

ja cie rozumiem bo w niedziele przezywalam to samo ehh .. czemu to psie zycie jest takie krotkie ? :cry: :cry: :cry:

Posted

Dzięki,wiem że swoje łzy trzeba wypłakać ,ale tak troszkę lżej jest,kiedy ma się świadomość że są ludzie którzy to rozumieją.Miłego weekendu :cry:

Posted

Juz wiem...na focie jest suczka pt. Las Vegas...... nazwe hodowli wykropkuje, bo co ona winna...
no to wychodzi na to, ze ktos ukradl te foty!!!
jak ktos by moje ukradl to bym zaj... normalnie!!!

Posted

hmm no ja bylam pewna , ze to jest z Glogowa....a masz pod reka katalog z tamtej wystawki?zobaczymy czy ta suka byla zgloszona, bo jak nie to znaczy, ze ktos "tylko" ukradl czyjes foty!!! :evil: :evilbat: 0X

Posted

Gonias współczuję Tobie i twojej rodzinie, wiem co czujesz.
Niestety psy żyją za krótko. Ale jaka by była nasza rozpacz gdyby żyły 50-80 lat, jak po życiu z nimi kilka latek tak ciężko jest przeżyć śmierć naszego pupila. :(

Posted

Jośka nie bardzo...bo bylo superanckie i juz nawet kase pozyczylam-fakt, ze bym dluuugo splacala, ale.....a laska mogla dac cene minimalna i juz , a nie wymyslac tego typu bzdury! :evil:

Posted

Jośka napisał(a):
Gonias współczuję Tobie i twojej rodzinie, wiem co czujesz.
Niestety psy żyją za krótko. Ale jaka by była nasza rozpacz gdyby żyły 50-80 lat, jak po życiu z nimi kilka latek tak ciężko jest przeżyć śmierć naszego pupila. :(
:buzi:

Posted

Gonia masz priwa....

ehhhh...no ciezko jest bardzo jak odchodzi nam przyjaciel:(((((((ale plus jest taki, ze juz mu dobrze , nie cierpi i gania koty

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...