orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 a ja sobie wieczorkiem smalczyk zjem mniamusny taki a ona dalej ten bigosik, po ktorym bedzie miala wzdecie :lol: :lol: :lol: :lol:
Jośka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Jego jest niewiele taki "mały" słoiczek, ale po zjedzeniu podziele się z wami wrażeniami :biggrina: Gonia niepłacz tobie zostawiam ten pyszny smalec z ogóreczkiem.... A tak na dobrą sprawę to zapraszam to na nas trzy to po dwie łyżki wyjdzie. :wink:
Gonia Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 I brzuszek nie będzie bolał,i nie utyjemy :lol: A jak się przelecę do Ciebie to do domu wróci szkieletor :lol:
Jośka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Jak ty chcesz tak na piechotkę do mnie lecieć :scared: , ta ja ci odstąpię moją porcję abyś czasem nie schudła za dużo, bo mi sadełka na zimę to i bez bigosiku wystarczy :roflt:
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 no i dobrze!!!to sie nazywa termoizolacja!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jośka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Tak jest i bez ciuchów można całą zimę przebiec :jumpie:
Jośka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Orsini skąd wytrzasnełas te maluszki, to raczej nie twoje?
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 hahhaa nie ja nie mam white:))) ze schnauzer cz to jest foto tygodnia :lol: :lol: :lol: :lol: ciut za duze mam nadzieje, ze mi modki wybacza, ale ja nie mam zadnego programu graficznego do zmniejszania, a na bazarze nie moge pirata kupic zadnego:(((((bo nie mozna niby:(((
maga18 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 kochanie acd see se sciganij ;) za darmoche z neta jakas okrojona wersje :lol:
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 eee what???? ale ja tu nie moge na firmowym kompie niczego instalowac, bo juz dawno bym fotoszopa miala ze stadionu jakiegos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jośka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Gdzie są wszyscy, no trudno jak nikogo nie ma to ja się zmywam :scared:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 i to ja jestem oszust z allegro tak?????? zaraz Wam wkleje mejla od laski-pytalam sie ile dokladnie mam jej kasy wyslac za siodlo, zeby od razu bylo z przesylka!!!a ona mi: Witam Nie moge sprzedać pani tego siodła ponieważ jest pani nowym użytkownikiem bez komentarzy i nie zarejestrowanym na allegro (bez potwierdzenia). Pozdrawiam Ania toz to jakas KPINA????co za roznica kim jestem skoro najpierw by kase dostala???mogla sobie wklepac cene minimalna a skoro tego nie zrobila.....no i co mowilam, ze dam jej NEGATYWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ale jak to mowia problem sie sam rozwiazal w sumie:)))bo kasy teraz w ogole niet...ale siodelko zajefajne:(((
Madziara Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Widzisz Orsini - w opisach aukcji jest np że niezarejestrowany użytkownik (jak papierów nie odeśle) oraz ten bez do iluś tam komentarzy nie może brać udziału w aukcji. Tak to jest czasem. A laska Cię z góry nie wycofała, może nie zaglądała ... A moze czekała, że ktoś Cię jednak przebije...
Madziara Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini napisał(a):bo kasy teraz w ogole niet...((( A powiedz mi kiedy jest? Ja u siebie nie zauważyłam - jak kupowałam siodło to zastanawiałam się czy na zero z pensją wyjdę - ale kupiłam i mam :)
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 a juz jej minusa dalam a CO!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i bede do bolu to siodlo licytowala:)))hahaha na bank liczyla na wiecej, bo napisala, ze jak bedzie 2000 to dorzuci strzemiona :lol: :lol: :lol: :lol: zarejestrowana bede juz pewnie za kilka dni:))bo list w drodze, a Ty mi mozesz jakis komentarz napisac nie? :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 qrfaaaaaaaaaaaaaaaaa no to chcialam siodlo!!!!!!!!! a minusa juz dostala i jej bede non stop minusy dawac!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X
Madziara Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 To pewnie też dostaniesz - mogę CI wystawić w aukcji prywatnej coś wirtualnie jeśli bardzo Ci zależy na tym jednym komentarzu :P
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 a ja czemu???ja chcialam kupic to ona sie wycofala!!!a jak mi da to wojna!!!zaloguje sie z miliona kont i dostanie milion minusow ze oszustka!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X
Elitesse Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 hehe moze nie do konca oszustka ale powinna cie wywalic juz z licytacji a nie po zakonczeniu mowic ze nie moze wyslac wrr ja jak ktos nie ma pelnej aktywacji prosze o potwerdzenie telefoniczne checi dzialu i jak tego niet to wywalam
Recommended Posts