Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Jego jest niewiele taki "mały" słoiczek, ale po zjedzeniu podziele się z wami wrażeniami :biggrina:
Gonia niepłacz tobie zostawiam ten pyszny smalec z ogóreczkiem....
A tak na dobrą sprawę to zapraszam to na nas trzy to po dwie łyżki wyjdzie. :wink:

Posted

Jak ty chcesz tak na piechotkę do mnie lecieć :scared: , ta ja ci odstąpię moją porcję abyś czasem nie schudła za dużo, bo mi sadełka na zimę to i bez bigosiku wystarczy :roflt:

Posted

hahhaa nie ja nie mam white:)))
ze schnauzer cz to jest foto tygodnia :lol: :lol: :lol: :lol:
ciut za duze mam nadzieje, ze mi modki wybacza, ale ja nie mam zadnego programu graficznego do zmniejszania, a na bazarze nie moge pirata kupic zadnego:(((((bo nie mozna niby:(((

Posted

eee what????
ale ja tu nie moge na firmowym kompie niczego instalowac, bo juz dawno bym fotoszopa miala ze stadionu jakiegos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

i to ja jestem oszust z allegro tak??????
zaraz Wam wkleje mejla od laski-pytalam sie ile dokladnie mam jej kasy wyslac za siodlo, zeby od razu bylo z przesylka!!!a ona mi:
Witam
Nie moge sprzedać pani tego siodła ponieważ jest pani nowym użytkownikiem bez komentarzy i nie zarejestrowanym na allegro (bez potwierdzenia).

Pozdrawiam
Ania

toz to jakas KPINA????co za roznica kim jestem skoro najpierw by kase dostala???mogla sobie wklepac cene minimalna a skoro tego nie zrobila.....no i co mowilam, ze dam jej NEGATYWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X

Posted

Widzisz Orsini - w opisach aukcji jest np że niezarejestrowany użytkownik (jak papierów nie odeśle) oraz ten bez do iluś tam komentarzy nie może brać udziału w aukcji.
Tak to jest czasem.
A laska Cię z góry nie wycofała, może nie zaglądała ...
A moze czekała, że ktoś Cię jednak przebije...

Posted

orsini napisał(a):
bo kasy teraz w ogole niet...(((

A powiedz mi kiedy jest?
Ja u siebie nie zauważyłam - jak kupowałam siodło to zastanawiałam się czy na zero z pensją wyjdę - ale kupiłam i mam :)

Posted

a juz jej minusa dalam a CO!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i bede do bolu to siodlo licytowala:)))hahaha
na bank liczyla na wiecej, bo napisala, ze jak bedzie 2000 to dorzuci strzemiona :lol: :lol: :lol: :lol: zarejestrowana bede juz pewnie za kilka dni:))bo list w drodze, a Ty mi mozesz jakis komentarz napisac nie? :lol: :lol: :lol:

Posted

qrfaaaaaaaaaaaaaaaaa no to chcialam siodlo!!!!!!!!!
a minusa juz dostala i jej bede non stop minusy dawac!!!!
:evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X

Posted

a ja czemu???ja chcialam kupic to ona sie wycofala!!!a jak mi da to wojna!!!zaloguje sie z miliona kont i dostanie milion minusow ze oszustka!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X

Posted

hehe moze nie do konca oszustka ale powinna cie wywalic juz z licytacji a nie po zakonczeniu mowic ze nie moze wyslac wrr ja jak ktos nie ma pelnej aktywacji prosze o potwerdzenie telefoniczne checi dzialu i jak tego niet to wywalam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...