Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pilka ciekawa???pilke rozumiec????
11 debili, a raczej 22 gania za 1 pilka!i co tu rozumiec? :lol: :lol: :lol: :lol:
to juz rajdy samochodowe sa ciekawsze-tam czasem jest wypadek, albo cus :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

no tak - w skokach przez przeszkody też jakiś jeździec może spaść i się poturbować - a piłka? co najwyżej sie jakiś przewróci - zero emocji dla Orsini :P

Posted

Jejku,wampirzyca :lol: Wypadki?!Gdybym nie wiedziała że jesteś z Olsztyna(?) to bym pomyślała że mieszkasz w Łodzi i jesteś garbarzem :cunao:

Posted

Garbarz wyprawia skóry,no nie?A Tobie adrenalinę podnosi wypadek,krew.Ja wolę smak potu,nie krwi :lol: Czy na śniadanko spożyłaś już jakieś świeże,młode i smaczne mięsko? :diabloti:

Posted

Nie złość się,na grudniową przyniosę Ci wałówę,żebyś nie chodziła głodna do roboty!A tak na marginesie,to jest niezdrowe tak bez śniadanka i wydajność w pracy spada :lol:

Posted

Słoninka w kosteczkę i do gara,jak się dobrze wytopi,cebulkę w kosteczkę,kwaśne jabłuszko w kosteczkę i zarumienić powolutku.Jak ktoś lubi można dodać kiełbaskę tyż w kosteczkę!Smacznego :D

Posted

To co lubisz możesz dodać.Pamiętaj tylko,że wędzony boczek zmieni smak,więc lepszy chyba świeży.Kurczę chyba też zrobię :wink:

Posted

uuu to jak zmieni smak to juz nie kcem....
ale te jablko i cebulke juz podsmazona to chyba trzeba dodac jak smalczyk troche wystygnie, bo jak goracy to sie na amen spali tak?

Posted

Jabłko i cebulkę dodaję jak skwareczki są lekko złociste,wyłączam gar,odstawiam na bok,dodaję co trzeba.Jeśli to konieczne podgrzewam żeby się cybulka zarumieniła,bo jabłuszko się rozpada :D Mniam,mniam!

Posted

Technika dowolna,ja nie lubię myć tłustych garów!Ale oczywiście może tak być,będziesz pewna że nie przypalisz cybulki(tak mówiła moja córcia jak była mała).

Posted

no wlasnie bo ja mam stresa , ze ja przypale:))
no to dzis kupuje sloninke :lol: :lol: :lol: :lol:
hahaha w ramach odchudzania sie :lol: :lol: :lol:

Posted

Jośka napisał(a):
Nie róbcie mi smaczka :eating: , idę sobie kawę :morning: zrobić to na jakiś czas zapomnę o tym super smalczyku.
A do tego świeży chlebek i ogóreczek kiszony z domowej spiżarni :lol:

Posted

Gonia kochanie ty nie przeginaj bo ja już pyszną kawkę sobie zrobiłam.
Ale się pochwale że przed chwila jak szłam po wodę to dostałam od pani co u nas pracuje bigosik, tak że tylko czeka aż go podgrzeję i zjem. :sweetCyb:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...