orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 a ci od siodla sie nie odzywaja, maja jeszcze pare dni i niechaj spadaja!ja im MINUSA czy tam NEGATYWA wystawie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 ORSINI Ty to nie zasypiaj lepiej w robocie!Madziara pod kołderką jest cieplutko,milutko,ale wyrko mam w tej chwili za daleko!Gdyby jeszcze był tam jakiś Paweł M!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Madziara Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Hehehe Gonia mów do mnie jeszcze - a tu workać trzeba :( Orsini, ale z Ciebie kombinator - najpierw sama chciałaś się wycofać, a teraz chcesz negatywa wystawiać :P
Jośka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Cześć babki a wy co spać nie możecie :hand: Gonia z kturej części Polski jesteś, że taką paskudną pogodę masz bo u mnie jest całkiem ładnie, wprawdzie słońce nie pali ale napewno nie pada :lol:
Gonia Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Podobno to centralna Polska,ale dzisiaj to chyba jakieś wygwizdowo :(
Madziara Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Jośka napisał(a):Cześć babki a wy co spać nie możecie :hand: Gonia z kturej części Polski jesteś, że taką paskudną pogodę masz bo u mnie jest całkiem ładnie, wprawdzie słońce nie pali ale napewno nie pada :lol: nie możecie bo pracujecie :(
Jośka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Ja też pracuję, ale nie od świtu. Gonia i Orsini to kilka min. po 7 tu już są, ale to fajnie przynajmniej jest z kim pogadać. :P Niewiem czy któraś z was widziała jaki jest dzisiaj dzień (13) Mam nadzieje że wszysko będzie dziś ok. Ja wprawdzie nie jestem przesądna, ale już dwa razy w pracy padły nam komputery 13-go, i najgorsze że w tym jeden raz załapał się mój laptop, poprostu katastrofa miałam problem z odzyskaniem cennych danych. Dziś jestem jednak dobrej myśli. :lol:
Agatka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 A u nas dzisiaj wieje zimno mgła i brrrrrr :( Orsini data wydania jest pod pieczatka DUPLIKAT ;) A ja własnie chciałam hotelik rezerwnac w NItrze i wszystko zajete mam nadzieje, ze w drugim cos bedzie , bo jak nie to normalnie pod most ;)
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 wiem ze tam jest data ale ja jej nie widze, bo jest za mala :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Jak najedziesz na obrazek to w prawym dolnym rogu pojawia sie taki kolorowy kwadracik, jak na niego klikniesz to obraz sie powieksza :)
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Agatko dzieki!!! masz racje teraz widze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Agatka napisał(a): A ja własnie chciałam hotelik rezerwnac w NItrze i wszystko zajete mam nadzieje, ze w drugim cos bedzie , bo jak nie to normalnie pod most ;) oo to tez sie teraz do Nitry wybierasz ????
Agatka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Ano wybieram, mam cos w typie finki to warto spróbowac ;)
Gonia Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Jośka napisał(a):Ja też pracuję, ale nie od świtu. Gonia i Orsini to kilka min. po 7 tu już są, ale to fajnie przynajmniej jest z kim pogadać. :P Niewiem czy któraś z was widziała jaki jest dzisiaj dzień (13) Mam nadzieje że wszysko będzie dziś ok. Ja wprawdzie nie jestem przesądna, ale już dwa razy w pracy padły nam komputery 13-go, i najgorsze że w tym jeden raz załapał się mój laptop, poprostu katastrofa miałam problem z odzyskaniem cennych danych. Dziś jestem jednak dobrej myśli. :lol:Kobieto,musiałaś przypominać datę?!Teraz to już tylko przespać dzień!Mój komputer też dzisiaj ma dziwną padaczkę,wywala mnie z przeglądarki jak zmieniam stronę.Ale przecież 13-ty!!!
GUCIA Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Witam witam 13 dnia pięknego :D :D :D nie płaczcie 13 to taki sam dzień jak12 czy14 tylko pogoda jakaś taka. Wczoraj przegraliśmy 2:1 a ile przegralibyśmy dzisiaj??????? Ale o piłce to ja nie będe pisać bo mnie Gonia zarazodstrzeli :ak-shot:
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 J atez Cie odstrzele!!! pilka jest nudna!!! pisz o czyms ciekawym np. nie wiem...wystawki albo cus
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 moje siodelko:))))hahahaha po jakim czasie nieodzywania sie do mnie sprzedawcy moge mu minusa dac? :lol: :lol: :lol: :lol:
Jośka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Orsini napisz sprzedawcy, że z powodu nagłej zmiany planów nie możesz kupić tego siodła, wtedy nie będziesz musiała czekać tak długo na minusa. A jak dobrze uzasadnisz swoją sutuację to może minusa nie dadzą :boom:
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Joska, ale mi sie te siodlo bardzo podoba i nie chce rezygnowac, ale jak oni by sie rozmyslili to by mi bylo b.na reke, bo..."los tak chcial" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Która to napisała że dzisiaj 13-ty?!Kurcze,znowu mnie wywalilo i zeżarło mi posta!!!!!!!!!ORSINI piłka jest ciekawą grą kombinacyjną,trzeba ją tylko rozumieć!Dla mnie jeżdziectwo nie jest ciekawe,takie patataj,ale to rzecz gustu,a o tym się nie dyskutuje!GUCIA zaraz ci wyślę priv-a.To ważne!
Recommended Posts