Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Oglaszam z wielka radoscia, ze Dar Walentego Piwowar zostal oficjalnie Mlodziezowym Championem Polski - wlasnie dostalam dyplom :D :drinking: :drinking: :drinking:
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Natalia_W napisał(a):Oglaszam z wielka radoscia, ze Dar Walentego Piwowar zostal oficjalnie Mlodziezowym Championem Polski - wlasnie dostalam dyplom :D :drinking: :drinking: :drinking: no przeciez mowilam, ze dostaniesz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GRATULUJE :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 ja juz przestalam w to wierzyc...ale oto nadszedl ten dzien :wink: :angel:
Agatka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Prosze przekazac najszczersza gratulacje dla Szanownego Pana :D:D:D
Gonia Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 orsini napisał(a):Agatko o przepraszam Ty sie nie zalapalas do kolka starych bab po 40stce hahahahahaTo po czterdziestce są stare baby?????????!!!!!!!!!!!!Wtedy dopiero się życie zaczyna :cunao:
jostra Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Natalia_W napisał(a):Oglaszam z wielka radoscia, ze Dar Walentego Piwowar zostal oficjalnie Mlodziezowym Championem Polski - wlasnie dostalam dyplom :D :drinking: :drinking: :drinking: GRATULACJE!!! Ja czekam od lipca i ostatnio dowiedziałam sie, że nie dostali wniosku :evil: :evil: :evil: 0X
Agatka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 hehehe ja tam na swoje przed 30 nie narzekam ;)
Gonia Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Ja na swoje przed...,ummm też nie narzekam :lol:
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Natalia_W napisał(a):Oglaszam z wielka radoscia, ze Dar Walentego Piwowar zostal oficjalnie Mlodziezowym Championem Polski - wlasnie dostalam dyplom :D :drinking: :drinking: :drinking: hehe super !! widzisz a ty watpilas w nasz Zwiazek :D :drinking: :drinking: :drinking:
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 A tutaj potwierdzenie moich slow :wink: http://republika.pl/sznaucerkenzo/images/ml.ch.pl.jpg zobaczcie date wydania... :wink:
Jośka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Natalio Gratulacje dla Daru Walentego Piwowar :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: Widać że się spieszyli z wysłaniem dyplomu :lol:
Jośka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 A gdzie się towarzystwo wyprowadziło? Ja tu biedna oczka za wami wypłakuję :bigcry: , a tu ani ani jednej żywej duszyczki niema. Wróciłam z lasu i grzybów też nie było, jak tak dalej dzisiaj będzie to tylko zostało lulu. :sleeping: :sleep:
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Joska dziekuje w imieniu Kenzia :D Wlasnie nie wiem co sie z nimi porobilo... :wink: wszystkich gdzies wywialo...
Jośka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 :multi: Jest wreszcie mam z kim pogadać. Dzięki że się zjawiłaś bo już miałam wyłączyć komputer. Jak samopoczucie MŁ.CH. :terazpol: czy to z tej okazji ta kąpiel :D
madzior_ka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 witajcie ja niestety teraz jezdzac konno, szkolac Denisa, chdozac do szkoły i nieco sie uczac nie mam czasu na DGM:( z przykroscia ale musze to stwierdzic, lecz oczywiscie zagladam tu ale nie zawsze mam czas pisac;) gratuluje Wanio maluszków:) Natalia gratuluje raz jeszcze Mł. Ch. PL;))) i w takim razie czekam 3 dni na tajemnice Agatki z niecierpliwoscia!!!
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 daty wydania nie widze, ale widze ze DUPLIKAT :o :o :o :o czyli pierwsza wersje diabli wcieli? :evil: 0X :evilbat:
Gonia Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 ORSINI,znowu sama?Towarzystwo pewnie jeszcze śpi?Też bym poleżała pod kołderką,bo pogoda brrrr!Mokro,szaro,beznadziejnie :(
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 nie przesadzaj, nie jest tak ladnie jak wczoraj, ale ja mam za oknem sucho i niebo tez calkiem OK:)))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 cześć dziewczyny u mnie pogoda też ok :) zobaczymy jak będzie wieczorem :(
Gonia Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Tak u ciebie pogoda w porzadku,u mnie tragedia!Nawet psiuny nie chcą wyjść!Chyba będzie padać,szaro,smutno!Tylko spać :(
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 no z tym spaniem to ja sie zgadzam:)) zawsze i wszedzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts