Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Natalia_W napisał(a):
Oglaszam z wielka radoscia, ze Dar Walentego Piwowar zostal oficjalnie Mlodziezowym Championem Polski - wlasnie dostalam dyplom :D :drinking: :drinking: :drinking:

no przeciez mowilam, ze dostaniesz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GRATULUJE :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Agatko o przepraszam Ty sie nie zalapalas do kolka starych bab po 40stce hahahahaha
To po czterdziestce są stare baby?????????!!!!!!!!!!!!Wtedy dopiero się życie zaczyna :cunao:

Posted

Natalia_W napisał(a):
Oglaszam z wielka radoscia, ze Dar Walentego Piwowar zostal oficjalnie Mlodziezowym Championem Polski - wlasnie dostalam dyplom :D :drinking: :drinking: :drinking:

GRATULACJE!!!

Ja czekam od lipca i ostatnio dowiedziałam sie, że nie dostali wniosku :evil: :evil: :evil: 0X

Posted

Natalia_W napisał(a):

hehe super !! widzisz a ty watpilas w nasz Zwiazek :D :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

A gdzie się towarzystwo wyprowadziło?
Ja tu biedna oczka za wami wypłakuję :bigcry: , a tu ani ani jednej żywej duszyczki niema.
Wróciłam z lasu i grzybów też nie było, jak tak dalej dzisiaj będzie to tylko zostało lulu.
:sleeping: :sleep:

Posted

:multi: Jest wreszcie mam z kim pogadać.
Dzięki że się zjawiłaś bo już miałam wyłączyć komputer.
Jak samopoczucie MŁ.CH. :terazpol: czy to z tej okazji ta kąpiel :D

Posted

witajcie ja niestety teraz jezdzac konno, szkolac Denisa, chdozac do szkoły i nieco sie uczac nie mam czasu na DGM:( z przykroscia ale musze to stwierdzic, lecz oczywiscie zagladam tu ale nie zawsze mam czas pisac;) gratuluje Wanio maluszków:) Natalia gratuluje raz jeszcze Mł. Ch. PL;))) i w takim razie czekam 3 dni na tajemnice Agatki z niecierpliwoscia!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...