Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalia_W napisał(a):
a ja wlasnie probuje sie dodzwonic do ZK czy laskawie otrzymam wreszcze ten Ml.Championat Kenza.... :evil: 0X :evil: :x :evil:

nie dzwon ja Ci odpowiem:
NIE
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Natalia_W napisał(a):
a ja wlasnie probuje sie dodzwonic do ZK czy laskawie otrzymam wreszcze ten Ml.Championat Kenza.... :evil: 0X :evil: :x :evil:

ojoj to jeszcze nie dostalas ?? przeciez juz chyba mieli wyslac jakis czas temu ?

Posted

orsini napisał(a):
Jośka napisał(a):
Kto tu mówi o oddawaniu :roll: 6 tygodni to czas na chwalenie się maluchami które już widzą i słyszą i rozrabiają
Ale ty nie wykręcaj kota ogonem tylko mów co z tymi małymi :evilbat:

a o to Ci chodzilo:))))
no to one juz widza i slysza i rozrabiaja duzo wczesniej:))))))choc ja bym wolala, zeby zaczynaly slyszec tak w momencie kiedy by szly do nowego domku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: diably malutkie!!!!ale szczenki sa kofane!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

to zrob sobie wlasne :D :D :D i daj mi jednego hihi

Posted

Elitesse napisał(a):
ehh trza by sie za jakas robote brac a nie gnic przy kompie ! :hand:
Święte słowa!Miłej pracy!Ja też się biorę za robotę,no może za chwilkę bo mam dzisiaj lenia giganta!ORSINI jesteś okropniasta niewiasta :lol:

Posted

no jestem juz. nie spałem prawie wogole tej nocy. wlasnie wracam z usg Holli czy aby wszystkie dzieci przyszły na swiat.Cale szczescie wszystko jest ok w brzuszku mamusi.
No i stało sie jest 4 chłopaków i 2 dziewczynki. Piękne , cudowne , malusie kuleczki , leze i patrze na nie cały czas , a jakie ruchliwe !!!!!

Posted

orsini napisał(a):

Natalia a teraz sie nie wybierasz do Olsztyna jakos w najblizszym czasie???

Przypominam, że tam panuje WŚCIEKLIZNA
:evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Dziewczyny ,slowo daje tylko na chwile poszlam podlogi umyc i piec stron starcilam :D
Bardzo mi milo ,ze podoba Wam sie Bianeczka :-) Ja szczegolnie zadowolona jestem z jej ogona ,ktory jednak sie nie skrecil w precelek :D . Ale fakt ,ze bywa on przyczyna nieporozumien z laikami :lol:
Aga! Dogaduja sie z Zuzia bez problemu .Co prawda Zuzia juz starsza babka jest i nie za bardzo chce sie bawic z mala ale maja odloty ,maja.Zuzia jest ustepliwa ,wiec woli nie raz sie wycofac niz dac Biance po lbie.Troche sie boje zeby w przyszlosci nie bylo konfliktu ,bo obie suki ,ale widze ,ze Bianka jest mocna psychicznie a Zuzia wycofujaca sie to powinno byc O.K
W kazdym razie jesli liczylam na pomoc ze strony Zuzi w wychowaniu szczeniaka to sie pomylilam :lol: Ale moze tak jest lepiej .
Ide na spacer z dziewczynami to do zobaczenia za kolejne piec a moze wiecej stron :lol:

Posted

wanio napisał(a):
no jestem juz. nie spałem prawie wogole tej nocy. wlasnie wracam z usg Holli czy aby wszystkie dzieci przyszły na swiat.Cale szczescie wszystko jest ok w brzuszku mamusi.
No i stało sie jest 4 chłopaków i 2 dziewczynki. Piękne , cudowne , malusie kuleczki , leze i patrze na nie cały czas , a jakie ruchliwe !!!!!

hehe wiedzialam !!!! Wanio super !!!! :angel: :angel: :angel:

Posted

wanio napisał(a):

ooo to szybko wstales!!!!!!
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):

Natalia a teraz sie nie wybierasz do Olsztyna jakos w najblizszym czasie???

Przypominam, że tam panuje WŚCIEKLIZNA
:evilbat: :evilbat: :evilbat:

hahaha zaraz wscieklizna, ze na ulicy atakuja wsciekle nietoperze to od razu wscieklizna panuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dracula show :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

wanio napisał(a):

MARCIN OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
:laola: :laola: :laola:

Posted

Gratulacje dla dzielnej mamusi :BIG:
I całej szustce maluszków wszystkiego najlepszego :tort: :new-bday:
:popcorn: :laola:
To siedźcie sobie :user: , a ja zaraz zmykam do lasu na spacer i grzyby. :B-fly:

Posted

GRATLUACJE !!!!
Niech maluchy zdrowo rosnął i w kośc Pańciowi daja ;)

A my wczoraj w nocy mielismy Gosci. Natalia był Twój znajomy i jego znajomy i suczka ;)

Posted

O widze, ze bediz ekolorowe skojarzenie :)))
ja to nie wiem jak to jets że dostaje sie zgody bez problemu w innych oddziałach, a u nas to normalnie sajgon!!!
czeka sie pół roku, mówia nie i odsyłaja do wa-wy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...