orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Natalia_W napisał(a):a ja wlasnie probuje sie dodzwonic do ZK czy laskawie otrzymam wreszcze ten Ml.Championat Kenza.... :evil: 0X :evil: :x :evil: nie dzwon ja Ci odpowiem: NIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Natalia_W napisał(a):a ja wlasnie probuje sie dodzwonic do ZK czy laskawie otrzymam wreszcze ten Ml.Championat Kenza.... :evil: 0X :evil: :x :evil: ojoj to jeszcze nie dostalas ?? przeciez juz chyba mieli wyslac jakis czas temu ?
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 orsini napisał(a):Jośka napisał(a):Kto tu mówi o oddawaniu :roll: 6 tygodni to czas na chwalenie się maluchami które już widzą i słyszą i rozrabiają Ale ty nie wykręcaj kota ogonem tylko mów co z tymi małymi :evilbat: a o to Ci chodzilo:)))) no to one juz widza i slysza i rozrabiaja duzo wczesniej:))))))choc ja bym wolala, zeby zaczynaly slyszec tak w momencie kiedy by szly do nowego domku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: diably malutkie!!!!ale szczenki sa kofane!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: to zrob sobie wlasne :D :D :D i daj mi jednego hihi
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 hahaha tak nie mow bo jeszcze dostaniesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 mieli ale jak widac im nie wyszlo :x a ja sie wlasnie biore za trymowanie Bafiego :wink:
Gonia Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Elitesse napisał(a):ehh trza by sie za jakas robote brac a nie gnic przy kompie ! :hand:Święte słowa!Miłej pracy!Ja też się biorę za robotę,no może za chwilkę bo mam dzisiaj lenia giganta!ORSINI jesteś okropniasta niewiasta :lol:
wanio Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 no jestem juz. nie spałem prawie wogole tej nocy. wlasnie wracam z usg Holli czy aby wszystkie dzieci przyszły na swiat.Cale szczescie wszystko jest ok w brzuszku mamusi. No i stało sie jest 4 chłopaków i 2 dziewczynki. Piękne , cudowne , malusie kuleczki , leze i patrze na nie cały czas , a jakie ruchliwe !!!!!
jostra Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 orsini napisał(a): Natalia a teraz sie nie wybierasz do Olsztyna jakos w najblizszym czasie??? Przypominam, że tam panuje WŚCIEKLIZNA :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Gonia no nie Ty tez mnie z kims mylisz!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i zaraz sobie wszyscy pojda buuuu:((((
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 orsini napisał(a):hahaha tak nie mow bo jeszcze dostaniesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hehe juz z Waciem tak bylo :)
Romas Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Dziewczyny ,slowo daje tylko na chwile poszlam podlogi umyc i piec stron starcilam :D Bardzo mi milo ,ze podoba Wam sie Bianeczka :-) Ja szczegolnie zadowolona jestem z jej ogona ,ktory jednak sie nie skrecil w precelek :D . Ale fakt ,ze bywa on przyczyna nieporozumien z laikami :lol: Aga! Dogaduja sie z Zuzia bez problemu .Co prawda Zuzia juz starsza babka jest i nie za bardzo chce sie bawic z mala ale maja odloty ,maja.Zuzia jest ustepliwa ,wiec woli nie raz sie wycofac niz dac Biance po lbie.Troche sie boje zeby w przyszlosci nie bylo konfliktu ,bo obie suki ,ale widze ,ze Bianka jest mocna psychicznie a Zuzia wycofujaca sie to powinno byc O.K W kazdym razie jesli liczylam na pomoc ze strony Zuzi w wychowaniu szczeniaka to sie pomylilam :lol: Ale moze tak jest lepiej . Ide na spacer z dziewczynami to do zobaczenia za kolejne piec a moze wiecej stron :lol:
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 wanio napisał(a):no jestem juz. nie spałem prawie wogole tej nocy. wlasnie wracam z usg Holli czy aby wszystkie dzieci przyszły na swiat.Cale szczescie wszystko jest ok w brzuszku mamusi. No i stało sie jest 4 chłopaków i 2 dziewczynki. Piękne , cudowne , malusie kuleczki , leze i patrze na nie cały czas , a jakie ruchliwe !!!!! hehe wiedzialam !!!! Wanio super !!!! :angel: :angel: :angel:
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 wanio napisał(a):no jestem juz. nie spałem prawie wogole tej nocy. wlasnie wracam z usg Holli czy aby wszystkie dzieci przyszły na swiat.Cale szczescie wszystko jest ok w brzuszku mamusi. No i stało sie jest 4 chłopaków i 2 dziewczynki. Piękne , cudowne , malusie kuleczki , leze i patrze na nie cały czas , a jakie ruchliwe !!!!! ooo to szybko wstales!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Gonia Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 No wreszcie WANIO!!!ORSINI tu dzisiaj wszystkich wykańcza tą tajemnicą!GRATULACJE!!!! :D
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a): Natalia a teraz sie nie wybierasz do Olsztyna jakos w najblizszym czasie??? Przypominam, że tam panuje WŚCIEKLIZNA :evilbat: :evilbat: :evilbat: hahaha zaraz wscieklizna, ze na ulicy atakuja wsciekle nietoperze to od razu wscieklizna panuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dracula show :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 wanio napisał(a):no jestem juz. nie spałem prawie wogole tej nocy. wlasnie wracam z usg Holli czy aby wszystkie dzieci przyszły na swiat.Cale szczescie wszystko jest ok w brzuszku mamusi. No i stało sie jest 4 chłopaków i 2 dziewczynki. Piękne , cudowne , malusie kuleczki , leze i patrze na nie cały czas , a jakie ruchliwe !!!!! MARCIN OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :laola: :laola: :laola:
Jośka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Gratulacje dla dzielnej mamusi :BIG: I całej szustce maluszków wszystkiego najlepszego :tort: :new-bday: :popcorn: :laola: To siedźcie sobie :user: , a ja zaraz zmykam do lasu na spacer i grzyby. :B-fly:
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 na grzyby??? oj zjadlabym sobie jajeczniczke na grzybach.....
jostra Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Wanio - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking:
Agatka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 GRATLUACJE !!!! Niech maluchy zdrowo rosnął i w kośc Pańciowi daja ;) A my wczoraj w nocy mielismy Gosci. Natalia był Twój znajomy i jego znajomy i suczka ;)
Agatka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Krzysiek był do towarzystwa :) A u nas gosci Easuła Dzikie Pola
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 cos mi wspominal ze jedzie do Was ale nie skojarzylam ze juz teraz... :wink:
Agatka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 O widze, ze bediz ekolorowe skojarzenie :))) ja to nie wiem jak to jets że dostaje sie zgody bez problemu w innych oddziałach, a u nas to normalnie sajgon!!! czeka sie pół roku, mówia nie i odsyłaja do wa-wy
Recommended Posts