orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 conajmniej 6 tygodni? :o :o :o :o a to przepraszam sie wtym wieku szczeniaki oddaje??? :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: sorki, ze sie czepiam, ale..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 a ja wiem po co Orsini to robi :D bo teraz jest w centrum uwagi i zrobil sie ruch na forum hehe tylko zamiast pani Doctor wstawila sobie Wania :lol: :lol:
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Gonia mam powiedziec B???? prosze bardzo: BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 orsini napisał(a):conajmniej 6 tygodni? :o :o :o :o a to przepraszam sie wtym wieku szczeniaki oddaje??? :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: sorki, ze sie czepiam, ale..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie wiedzialas ? czym wczesniej...tym mniejsze koszty !
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Elitesse napisał(a):a ja wiem po co Orsini to robi :D bo teraz jest w centrum uwagi i zrobil sie ruch na forum hehe tylko zamiast pani Doctor wstawila sobie Wania :lol: :lol: buhahahahahaha pani doktor jest the best normalnie:))))))))))))))
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 orsini napisał(a):Gonia mam powiedziec B???? prosze bardzo: BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :laola: a teraz C dawaj C !!
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 wystawka nie wchodzi w gre bo rozmawialam z Marcinem w czwartek i mialam byc w miniony weekend w olsztynie ale nie wyszlo...wiec wystawka na 100% nie
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):a ja wiem po co Orsini to robi :D bo teraz jest w centrum uwagi i zrobil sie ruch na forum hehe tylko zamiast pani Doctor wstawila sobie Wania :lol: :lol: buhahahahahaha pani doktor jest the best normalnie:)))))))))))))) do czegos takiego to trza miec cholerna wyobraznie ! podziwiam ja normalnie :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Na fotkach tak nobliwie wyglądasz ORSINI,a tu normalnie zołza jedna!Diabeł w skórze anielicy :lol: Dawaj tego newsa!!!!!
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):Gonia mam powiedziec B???? prosze bardzo: BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :laola: a teraz C dawaj C !! tak tak tak :D :D :D
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Natalia_W napisał(a):wystawka nie wchodzi w gre bo rozmawialam z Marcinem w czwartek i mialam byc w miniony weekend w olsztynie ale nie wyszlo...wiec wystawka na 100% nie no no no... Natalia a teraz sie nie wybierasz do Olsztyna jakos w najblizszym czasie???
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Natalia_W napisał(a):wystawka nie wchodzi w gre bo rozmawialam z Marcinem w czwartek i mialam byc w miniony weekend w olsztynie ale nie wyszlo...wiec wystawka na 100% nie czyli DZIECI !!!! :BIG: :multi: :BIG:
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 i tak ode mnie wyciagneliscie za duzo:)))))))) czasem trzeba poczekac-CIERPLIWOSCI por fawor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 nie bo nie ma kiedy.... a poza tym niedlugo wystawka w Poznaniu! :wink:
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Gonia napisał(a):Na fotkach tak nobliwie wyglądasz ORSINI,a tu normalnie zołza jedna!Diabeł w skórze anielicy :lol: Dawaj tego newsa!!!!! hehehe :angel:
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Natalia_W napisał(a):nie bo nie ma kiedy.... a poza tym niedlugo wystawka w Poznaniu! :wink: na ktorej mnie nie bedzie bo zlosliwcy wlasnie na ten dzien zapowiedzieli kolokwium :( tylko ciekawe jak ja je napisze skoro w piatek wieczorem wyjezdzam sobote spedzan w Nitrze i proso z autka pedze do szkoly ? chyba juz na poprawke musze sie umowic :D
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 ale przynajmniej sie zrobil ruch:)))i nie zasypiam nad klawiaturka dzieki Wam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 orsini napisał(a):Gonia mam powiedziec B???? prosze bardzo: BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Ło matko jeszcze czosnkiem czuć po Drakuli :evil_lol:
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 buhaha no ale sobie rozrywke czymis kosztem robisz...rewelacja...
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 orsini napisał(a):ale przynajmniej sie zrobil ruch:)))i nie zasypiam nad klawiaturka dzieki Wam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no i o to ci chyba chodzilo hehe bo dawno tu takiego poruszenia nie bylo :D
Jośka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Kto tu mówi o oddawaniu :roll: 6 tygodni to czas na chwalenie się maluchami które już widzą i słyszą i rozrabiają Ale ty nie wykręcaj kota ogonem tylko mów co z tymi małymi :evilbat:
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Natalia_W napisał(a):buhaha no ale sobie rozrywke czymis kosztem robisz...rewelacja... no mowie ze naczelna wredota :D
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 a ja wlasnie probuje sie dodzwonic do ZK czy laskawie otrzymam wreszcze ten Ml.Championat Kenza.... :evil: 0X :evil: :x :evil:
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Jośka napisał(a):Kto tu mówi o oddawaniu :roll: 6 tygodni to czas na chwalenie się maluchami które już widzą i słyszą i rozrabiają Ale ty nie wykręcaj kota ogonem tylko mów co z tymi małymi :evilbat: a o to Ci chodzilo:)))) no to one juz widza i slysza i rozrabiaja duzo wczesniej:))))))choc ja bym wolala, zeby zaczynaly slyszec tak w momencie kiedy by szly do nowego domku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: diably malutkie!!!!ale szczenki sa kofane!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 ehh trza by sie za jakas robote brac a nie gnic przy kompie ! :hand:
Recommended Posts