Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

conajmniej 6 tygodni? :o :o :o :o a to przepraszam sie wtym wieku szczeniaki oddaje??? :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:
sorki, ze sie czepiam, ale..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
conajmniej 6 tygodni? :o :o :o :o a to przepraszam sie wtym wieku szczeniaki oddaje??? :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:
sorki, ze sie czepiam, ale..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie wiedzialas ? czym wczesniej...tym mniejsze koszty !

Posted

Elitesse napisał(a):
a ja wiem po co Orsini to robi :D bo teraz jest w centrum uwagi i zrobil sie ruch na forum hehe tylko zamiast pani Doctor wstawila sobie Wania :lol: :lol:

buhahahahahaha
pani doktor jest the best normalnie:))))))))))))))

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse napisał(a):
a ja wiem po co Orsini to robi :D bo teraz jest w centrum uwagi i zrobil sie ruch na forum hehe tylko zamiast pani Doctor wstawila sobie Wania :lol: :lol:

buhahahahahaha
pani doktor jest the best normalnie:))))))))))))))

do czegos takiego to trza miec cholerna wyobraznie ! podziwiam ja normalnie :lol: :lol: :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
orsini napisał(a):
Gonia mam powiedziec B????
prosze bardzo:
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:laola:

a teraz C dawaj C !!

tak tak tak :D :D :D

Posted

Natalia_W napisał(a):
wystawka nie wchodzi w gre bo rozmawialam z Marcinem w czwartek i mialam byc w miniony weekend w olsztynie ale nie wyszlo...wiec wystawka na 100% nie

no no no...
Natalia a teraz sie nie wybierasz do Olsztyna jakos w najblizszym czasie???

Posted

Natalia_W napisał(a):
wystawka nie wchodzi w gre bo rozmawialam z Marcinem w czwartek i mialam byc w miniony weekend w olsztynie ale nie wyszlo...wiec wystawka na 100% nie

czyli DZIECI !!!! :BIG: :multi: :BIG:

Posted

Natalia_W napisał(a):
nie bo nie ma kiedy.... a poza tym niedlugo wystawka w Poznaniu! :wink:

na ktorej mnie nie bedzie bo zlosliwcy wlasnie na ten dzien zapowiedzieli kolokwium :( tylko ciekawe jak ja je napisze skoro w piatek wieczorem wyjezdzam sobote spedzan w Nitrze i proso z autka pedze do szkoly ? chyba juz na poprawke musze sie umowic :D

Posted

orsini napisał(a):
Gonia mam powiedziec B????
prosze bardzo:
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ło matko jeszcze czosnkiem czuć po Drakuli :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
ale przynajmniej sie zrobil ruch:)))i nie zasypiam nad klawiaturka dzieki Wam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no i o to ci chyba chodzilo hehe bo dawno tu takiego poruszenia nie bylo :D

Posted

Kto tu mówi o oddawaniu :roll: 6 tygodni to czas na chwalenie się maluchami które już widzą i słyszą i rozrabiają
Ale ty nie wykręcaj kota ogonem tylko mów co z tymi małymi :evilbat:

Posted

Jośka napisał(a):
Kto tu mówi o oddawaniu :roll: 6 tygodni to czas na chwalenie się maluchami które już widzą i słyszą i rozrabiają
Ale ty nie wykręcaj kota ogonem tylko mów co z tymi małymi :evilbat:

a o to Ci chodzilo:))))
no to one juz widza i slysza i rozrabiaja duzo wczesniej:))))))choc ja bym wolala, zeby zaczynaly slyszec tak w momencie kiedy by szly do nowego domku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: diably malutkie!!!!ale szczenki sa kofane!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...