orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Wanio jak wstanie to powie co dzis swietujemy!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: ja nie zdradze tajemnicy :lol: :lol: :lol: :lol:
Romas Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 A ja dzis wstalam 5.17 :( to moje szczescie Bianeczka siku chciala,a potem o 6 a potem o 6.30 .No i jak tu jej nie kochac :-))) Mam kilka nowych zdec to dam tu linki bo nie mam sily ich zmniejszac i dawac w galerii ,po tym niedospaniu leniwa jestem :-))) Wczoraj w parku gadam z jedna pania ,psy sie bawia i mowie o Biance " to normalene u sznaucera " ( cos tam o zabawie) a pani na to bystro popatrzyla na Bioanke i mopwi " no ,faktycznie cos ze sznaacera ma " . No wiecie co ! Skandal ! Nie spostrzegla ,ze moja suczka to przyszla medalistka :-)))))))! Zdjecia zrobila Biance Ania Łuczak :-) http://img407.imageshack.us/my.php?image=bianka88ux.jpg http://img407.imageshack.us/my.php?image=bianka34tf.jpg http://img407.imageshack.us/my.php?image=bianka116et.jpg http://img407.imageshack.us/my.php?image=bianka175rh.jpg Tym ostatnim to juz sie chwalilam ,bo dumna jestem z Bianki ,ze tak pieknie zaczyna chodzic przy nodze .
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Orsini ty kretacz doslownie jestes !!! ja takich allegrowiczow bym golymi lapkami rozszarpala !! wlasnie od jednego takiego czekam od soboty na kasiorke wrr :evilbat: :evilbat:
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Romas fajna ta twoja dziewczynka ktora ma cos ze sznaucera ! tez tak mysle ze ona jest calkiem podobna :D :D :D
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 GUCIA napisał(a):Orsini powiedz choć troszke :modla: Moze WANIO w koncu tatusiem zostal ?? bo to juz by termin pasowal Orsini - MOW !!!!!
malawaszka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 hahaha Romas dobreee, a foty są dobrej wielkości i nic tylko je wstawiać do galerii :klacz: a Biance tra było uchlastać ogon to od razu by matoły wiedziały, że rasowa :x :wink:
jostra Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Romas Bianka super jest dziewczynka, całkiem całkiem do sznaucera podobna :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 pewnie tak bo Marcin mowil ze termin Holli ma jakos na ten tydzien:wink: Orsini zanim on wstanie to my tu zdarzymy sie wykonczyc z ciekawosci!!!!!!!!!!
Romas Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Ola! Ale te olbrzymki piekne, wlasnie bylam w galeri ,jeju ja chce olbrzymka .Uwielbiam wielkie psy ,choc chwilowo nie moge sobie na takiego pozwolic ...jejku ale te slodziutkie sa , rozczulilo mnie :D
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 cieplo, cieplo...powiedzialam troszke:))) Elietesse ja kretacz????wyslalam wczoraj mejla do tej osoby i myslisz ze mi odpisala?????NIE, wiec kto tu kretacz jest? :evil: :evil: :evil:
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Romas napisał(a):Ola! Ale te olbrzymki piekne, wlasnie bylam w galeri ,jeju ja chce olbrzymka .Uwielbiam wielkie psy ,choc chwilowo nie moge sobie na takiego pozwolic ...jejku ale te slodziutkie sa , rozczulilo mnie :D one teraz zupelnie jak Twoja Bianka sa :D :D ale by miala kumpla do zabawy !! a jak Zuzia reaguje na czarna ?
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 hihihihi ale jak sie atmosfera od razu ozywila:)))))) hahaha ale fakt, ze nie wiadomo o ktorej wstanie :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Znajac Marcina to pewnie o 13 :evilbat: :wink: chyba ze go male szczeniorki obudza i bedzie latal i nie bedzie mial czasu tutaj wpasc :evilbat: :wink: eh..
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Romas ale kochane malenstwo!!! Slodziaska jest!! :D
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Wlasnie przeczytalam stawke z tej wystawy w chorwacji...czy Ci z Dai Medici to wszedzie z tymi psami sa... :roll: wszystkie te psy widzialam w Debreczynie...
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Natalia_W napisał(a):Znajac Marcina to pewnie o 13 :evilbat: :wink: chyba ze go male szczeniorki obudza i bedzie latal i nie bedzie mial czasu tutaj wpasc :evilbat: :wink: eh.. poszedl spac po 6stej wiec hahahaha nie wiem o ktorej wstanie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 to ja obstawiam godz. 17 :wink: :evilbat: tylko ciekaawe ile tych dzieci??... :wink:
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 tak a ten facet jest .... nie lubie takich wazeliniarzy!taki cfaniaczek jak dla mnie z tym pogada, z tamtym pogada, wszystkich lubi i pewnie wszystkim tylko obrabia!
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 nie badzcie takie ciekawskie wstanie to sie wyspowiada!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Natalia_W Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 orsini napisał(a):tak a ten facet jest .... nie lubie takich wazeliniarzy!taki cfaniaczek jak dla mnie z tym pogada, z tamtym pogada, wszystkich lubi i pewnie wszystkim tylko obrabia! hmm..?? a o kim mowa?? :wink:
Elitesse Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 a ja jak patrze na stawki sredniakow to az mnie skreca bo sa pojedyncze sztuki - a jak ja sie gdzies wybiore to od razu 20 jest zgloszonych wrrrr :evilbat:
orsini Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Natalia pisalas o Wegrze przeciez sklerotyku:))))) :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts