Elitesse Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ka-Vanga napisał(a): . Jedna suczka bedzie sluzyla jako dogoterapeutka dla chorego dziecka :D . . to super ! wiem z obdukcji ze to sie super sprawdza sznaucer + chore dziecko bo znam kilka przypadkow
Agatka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Elitesse - musza byc do siebie pododbne bo to przyrodnie rodzeństwo !! :) Bardzo współczuje cioci, biedny psiaczek :( Jostra super dziewczynki!! Takie słodziaki. Jejku jak mi sie teskni za szczeniorkami!!!! Ale juz coraz bliżej!!! :) KA-VANGA a tak płakałas ze bedize ciezko! Widzisz ładne psy z dobrych hodowli w których daje sie im oprócz odhowu duzo dobrego serduszka szybko znajduja nowe domki u dobrych ludzi!!!!! NO my bylismy w Zabrzu, ale niestety nie mam dobrych wspomnien... Skoro na BIS była Pani MS to znaczy ze moje przypuszczenia sie potwierdziły. Dengi wygrał tylko swoja klase, apotem była argumentacja ze piekny pies , ale troche podskoczył przy chodzeniu.... NO a u słowaczki tez były dziwne werdykty, zupełnie inne niz wiekszosc z nas myślała... Normalnie szok! Dobrze ze teraz mam wolne od wystaw bo tylko sie powkurzałam ;) hihihi A po wystawie bylismy u Hitchklif :) I było super no i do domu wócilismy prawie o 20:30 ale za to spedziłam duzo czasu z moimi córeczkami!!! Mała Dengisiowa córeczka była tez znami na wystawie i robiła furore!! :)
dorotak Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Elitesse, to rzeczywiście tragiczny przypadek... :( :( :(
Ka-Vanga Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Dzieki za mile slowa dziewczyny!!!!!!! Nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze juz wsyztskie maja domki. Agatko i tak ogromne gratki :angel: :angel: :angel: :angel: .
Ka-Vanga Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Malawaszko ja caly czas szukam dla niego domu, musimy byc dobrej mysli.
Elitesse Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ka ale dobrze ze bylo tak ze sie martwilas i okazalo sie ze nie bylo powodow niz ze sie nie martwilas bo bylas pewna sprzedazy a tu by pol miotu zostalo bo brak chetnych....
Ka-Vanga Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 oj martiwlam sie martwilam, bo ich byla przecie cala druzyna pilkarska nawet z rezerwowym graczem :wink: :lol: .
orsini Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 na takie niedzwiedzie chetni sie zawsze znajda, bo teraz niedobor grubokoscistych jest
Elitesse Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 niom, moi znajomi tez zawsze mowia ze jak olbrzym to duzy i poterzny ale moze kavang cos tu namieszal i jakims nowofunlandem pokryl ??hehe :D :D :D
Ka-Vanga Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Haha, szczegolnie jeden to taki niedzwiedz :wink: . Orsini czytalam ze Mafia zakochala sie w tunelu miekkim!!! wiec bedziecie na zawodach????????????????? mam nadzieje ze badziecie :angel: .
Ka-Vanga Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Elitesse napisał(a):ale moze kavang cos tu namieszal i jakims nowofunlandem pokryl ??hehe :D :D :D hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: , powiem czarnemu ze jest niufkiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: .
orsini Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 no kcialabym, ale jeszcze sie zobaczy:))) hahaha a Wy jakiego koloru macie miekki tunel?co prawda ma go nie byc ale.....
Elitesse Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Elitesse napisał(a):ale moze kavang cos tu namieszal i jakims nowofunlandem pokryl ??hehe :D :D :D hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: , powiem czarnemu ze jest niufkiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: . hehe moze zrobi mu sie przyjemnie ?
Ka-Vanga Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 My mamy zolto zielony, ale w on jest z bardzo grubego materialu i nie przeswituje. Ale wiesz jak przyjedziesz na zawody to zawsze mozesz poprosic zeby sobie Mafia sprobowala i pocwiczyla tunel :D . Hahaha Aga moze :lol: :lol: :lol: , ale juz byl rotkiem, niufkiem nie raz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 przeciez to i tak nieoficjalne wiec chyba problemu nie bedzie:))))) a podobno jest jakas taka ekipa poje*****, ale oni na takie zawody nie jezdza, tylko na oficjalne, a zachowuja sie jak.... :lol: :lol: :lol: :lol: czyli nawet w agility sa takie oszolomy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Hahaha no wszedzie sa tacy ludzie, ale na nieoficjalnych zawodach zazwyczaj jest super atmosfera :D .
orsini Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 wiem i to przemawia z a tym zeby jechac, ale minusem jest to , ze bym musiala z noclegiem, bo mam zle polaczenia z wawa:(((((
Ka-Vanga Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Hahaha no przecie mozesz spac u mnie. Jak cos to serdecznie zapraszam :D .
orsini Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Kavang dziekii wiem...ale nie lubie z domu na tak dlugo wyjezdzac...no zobaczymy:))w zaleznosci od pogody bo jak spadnie snieg to nie pojade nigdzie:)))
Ka-Vanga Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Okejos to w razie co sie zgadamy jeszcze. Ale sniegu mam nadzieje ze nie bedzie jeszcze. Dobra zmykam powbawic sie z dziecmi :drinking: .
Agatka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 E tam przy takiej pogodzie ludzi w srodku nocy zrywac to okrutne...
orsini Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 przy jakiej???cudnie jest!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Agatka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 No zalezy u kogo... :( Mgła, szaro buro i zimno, nawet wiatru nie ma wszystko zapada w sen zimowy ....
orsini Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 uuu to u mnie slicznie!!! blue sky, slonko, drzewa mienia sie kolorami teczy...piekna polska zlota jesien...
Recommended Posts