Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
. Jedna suczka bedzie sluzyla jako dogoterapeutka dla chorego dziecka :D .

.

to super ! wiem z obdukcji ze to sie super sprawdza sznaucer + chore dziecko bo znam kilka przypadkow

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse - musza byc do siebie pododbne bo to przyrodnie rodzeństwo !! :)
Bardzo współczuje cioci, biedny psiaczek :(

Jostra super dziewczynki!! Takie słodziaki. Jejku jak mi sie teskni za szczeniorkami!!!! Ale juz coraz bliżej!!! :)

KA-VANGA a tak płakałas ze bedize ciezko! Widzisz ładne psy z dobrych hodowli w których daje sie im oprócz odhowu duzo dobrego serduszka szybko znajduja nowe domki u dobrych ludzi!!!!!

NO my bylismy w Zabrzu, ale niestety nie mam dobrych wspomnien...
Skoro na BIS była Pani MS to znaczy ze moje przypuszczenia sie potwierdziły. Dengi wygrał tylko swoja klase, apotem była argumentacja ze piekny pies , ale troche podskoczył przy chodzeniu....

NO a u słowaczki tez były dziwne werdykty, zupełnie inne niz wiekszosc z nas myślała... Normalnie szok!

Dobrze ze teraz mam wolne od wystaw bo tylko sie powkurzałam ;) hihihi

A po wystawie bylismy u Hitchklif :) I było super no i do domu wócilismy prawie o 20:30 ale za to spedziłam duzo czasu z moimi córeczkami!!!
Mała Dengisiowa córeczka była tez znami na wystawie i robiła furore!! :)

Posted

Dzieki za mile slowa dziewczyny!!!!!!! Nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze juz wsyztskie maja domki.

Agatko i tak ogromne gratki :angel: :angel: :angel: :angel: .

Posted

Ka ale dobrze ze bylo tak ze sie martwilas i okazalo sie ze nie bylo powodow niz ze sie nie martwilas bo bylas pewna sprzedazy a tu by pol miotu zostalo bo brak chetnych....

Posted

Haha, szczegolnie jeden to taki niedzwiedz :wink: .

Orsini czytalam ze Mafia zakochala sie w tunelu miekkim!!! wiec bedziecie na zawodach????????????????? mam nadzieje ze badziecie :angel: .

Posted

Elitesse napisał(a):
ale moze kavang cos tu namieszal i jakims nowofunlandem pokryl ??hehe :D :D :D

hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: , powiem czarnemu ze jest niufkiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Elitesse napisał(a):
ale moze kavang cos tu namieszal i jakims nowofunlandem pokryl ??hehe :D :D :D

hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: , powiem czarnemu ze jest niufkiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: .

hehe moze zrobi mu sie przyjemnie ?

Posted

My mamy zolto zielony, ale w on jest z bardzo grubego materialu i nie przeswituje. Ale wiesz jak przyjedziesz na zawody to zawsze mozesz poprosic zeby sobie Mafia sprobowala i pocwiczyla tunel :D .

Hahaha Aga moze :lol: :lol: :lol: , ale juz byl rotkiem, niufkiem nie raz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

przeciez to i tak nieoficjalne wiec chyba problemu nie bedzie:)))))
a podobno jest jakas taka ekipa poje*****, ale oni na takie zawody nie jezdza, tylko na oficjalne, a zachowuja sie jak.... :lol: :lol: :lol: :lol: czyli nawet w agility sa takie oszolomy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Kavang dziekii wiem...ale nie lubie z domu na tak dlugo wyjezdzac...no zobaczymy:))w zaleznosci od pogody bo jak spadnie snieg to nie pojade nigdzie:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...