Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga wszystkiego NAJ NAJ NAJ !!!!!!!!

jesoo ja od rana walcze z futrem mojego stada i z kamieniem na zabkach i mam juz serdecznie dosc!
Jak sie juz bardzo zmeczyłam to pastonowiłam tez i swoja strzeche odkurzyc i udałam sie do fryzjera ;)

uff, jeszcze 2-3 godziny i bede musiała sie zameldowac w łazience w celu wykompania 16 łap ;)

Ja tez cos dałam do galerii ale zginie przy masowej ilości fot Natalii ;)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

wiitajcie:) ale biedny ten olbrzymek:( mam nadzieje ze znajdzie kochajacą rodzinę....

MAGA18 jak mogłas sie nie przyznac do urodzinek więc i ja dołaczam sie do troche spóźnionych ale szczerych życzeń WSZYSTKIEGO NAJ NAJ I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ:):new-bday:

orsini a gdzie startujecie w zawodach z Mafijką i kiedy to będziemy trzymac kciuki?

Ps. a tak na marginesie to u nas tez sie mówi na pole;):):) ale łąki mamy niedaleko wiec moze tez jestem usprawiedliwiona...

Posted

pewnie wszystkich na spacerki wywiało bo taka ładna pogoda za oknem:) my tez własnie wrocilismy i jestesmy po małej sesji szkoleniowej i zdjęciowej:) i zaraz jak tylko zmniejsze to wstawie je do galeri zeby przypomniec jak Denisio wygląda bo chyba juz zapomnieliście:)

Posted

hej pozdrowienia od rzadko bywającej na tej stronie sznauceromaniaczki !
zamieścilam zdjęcia mojej Toski (córeczki Dengisiowej i Inki )
w galerii :D Jak WAM się moja dziewczynka podoba ?

Posted

no właśnie ja nie mam pojęcia jak było w mini, ale nie było Dengika na BISach :( była P. Supronowicz z cz-sr pieskiem i jeszcze chyba mini p&s był

ogólnie to mała stawka olbrzymów i byłam zawiedziooona :lol:

a najlepszy numer był na średniakach p&s samcach - ciekawa jestem czy to był ktoś z dogo :wink: Porównanie o NPwR - do porównania stają trzy samce, haha a jak weszły na ring to właścicielka jednego z nich do sędziny (żartobliwie i chyba nieświadomie): "dziś konkurencja między ojcem i dwoma synami" - była to właścicielka jednego z synów :lol: i co? tatuś wygrał :wink: hahah rozśmieszyło mnie to na maxa bo sędzina nie powinna chyba wiedzieć takich rzeczy nie? bo było nie było mogła się zasugerować :lol: i pani z synem sobie mogła tym zaszkodzić :lol:

Posted

a ja w sobote bylam na hopkach:))))))
i Mafia poznala miekki tunel!pierwszy raz w zyciu, i teraz to jest jej ulubiona przeszkoda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i spiernicza tam wlasnie:))a tak sie go balam:)))))
tylko, ze u nas jest jasny zolty, a ciekawe co powie na czarny ciemny taki tunel czy sie nie bedzie bala???

Posted

Super :)
Nie panikuj :)
Jak jej się spodobało, to już kolor bez różnicy - załapała i będzie łazić wszystko :)
Co innego jakby jej tak średnio się podobało :P
A tak - stary wyżeracz Ci rośnie :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...