Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaa sluchajcie, a u mnie w olsztynie za 2 tygodnie sa DWIE CACIBOWKI dla kotow!!!normalnie maja koty 2 miedzynarodowe wystawy w 1 weekend!!!!
czemu nie mozemy dla psow tak miec?:((((

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Wooow, a gdzie taka na 5 metrow znalazlas :o :o :o .

Haha Orsini z palisada to tak jak z jazda na rowarze, nigdy sie jej nie zapomina :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

nie no, jak Orsini twierdzi ze jest WIELKAAAA to jestem w stanie uwierzyc :lol: i na miejscu tej przeszkody czulabym sie doceniona :lol: Orsini jest wybredna w rozmiarach ;)

Posted

Maga no wiesz :evilbat: , nio ale i tak WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Maga no wiesz :evilbat: , nio ale i tak WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

DZIEKUJE!! :buzi:

Posted

maga18 napisał(a):
urodziny, wielkie mi co... sa co roku... a BIG przeszkoda... jak deszcz meteorytow - raz na 33 lata :lol: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
ooo widze, ze nasz rudy sznaucer juz jest:)))
i jak bylo na kontroli???
Nawet przyzwoicie było,ale pogryzła mnie jakaś francowata pchła!GUCIA powiedziała że dorwała się do świeżego mięsa(pchła oczywiście),mam nadzieję że połamała sobię zęby :D Swędzi jak czort :x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...