Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agatka napisał(a):
Maga macie zawieszony Zarzad, moga Wam wogóle zlikwidowac oddział, a chyba 20 /10 ma byc zebranie w tej sprawie z tego co ja wiem...

:o
wiec powtorka z rozrywki... :roll:
przed letnia wystawa bylo to samo... petycje sie podpisywalo by nie likwidowali zarzadu... jakos sie udalo, ale teraz widze ze jej to samo...

wtedy chodzilo o to, ze ktos okradal Zk... ale zwolnili tamtych ludzi i mialo byc juz wszytsko na dobrek drodze... widocznie nie jest... :(

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

witajcie:) a nam dzisiaj przyszedł kliker wiec juz mozemy zaczac sie szkolic klikerowo ale.... Denis sie boi klikera;( i to starsznie... cały czas jesem na etapie oswajania go z tym dźwiękiem, ale narazie wielkich postępów nie widać,.... no nic zobaczymy jutro....

Posted

Madziorka - powodzenia!!! :D
A moje dziewczynki mialy dziś przegląd i strasznie się podobały :)
Mają świetny opis :angel: :angel: :angel:

Posted

jostra napisał(a):
Madziorka - powodzenia!!! :D
A moje dziewczynki mialy dziś przegląd i strasznie się podobały :)
Mają świetny opis :angel: :angel: :angel:

Jostra pozwól, ze pierwszy pogratuluje Ci udanej pierwszej "wystawy"

Gratulacje , brawo

Posted

madzior_ka napisał(a):
Denis sie boi klikera;( i to starsznie... cały czas jesem na etapie oswajania go z tym dźwiękiem, ale narazie wielkich postępów nie widać,.... no nic zobaczymy jutro....

Potraktuj to jako pierwsze zadanie szkoleniowe ;) I nie spiesz się. Listowicze podsunęli Ci parę pomysłów na ściszenie dźwięku. Wykorzystaj je i klikaj "przy okazji" jakichś przyjemnych dla Denisa rzeczy - zabawy, jedzenia itp. Poczekaj z wykorzystaniem klikera do szkolenia dopóki będzie okazywał objawy strachu.

Jostra, gratulacje pięknych maluszków - my już dawno wiedzieliśmy, że są wspaniałe. I bez przeglądu :D

Posted

Jostra gratulacje :laola:
Życzę jak najwięcej sukcesów hodowlanych :beerchug: :BIG:
A dziewczynki są naprawdę śliczniutkie :lol: :iloveyou: :lol: :iloveyou: :lol: :iloveyou:

Posted

orsini napisał(a):
jak przyciemnic??????
nie lubie bambusow!!!
a ten jest perfekcyjny!!!:))))
i te ...czarne oczy:))))

Baranie - włosy, nie twarz!!!
On ma jakieś za bardzo w bląd wpadające, może to światło, ale...

Posted

Madziara napisał(a):
orsini napisał(a):
jak przyciemnic??????
nie lubie bambusow!!!
a ten jest perfekcyjny!!!:))))
i te ...czarne oczy:))))

Baranie - włosy, nie twarz!!!
On ma jakieś za bardzo w bląd wpadające, może to światło, ale...
Bo to blondyn jest ORSINI i ma na imię Paweł :D

Posted

Jostra GRATULUJE!!!

To ja tez sie pochwale :wink: . U mnie byl przeglad w poniedzielek i tez sie zachwycali malcami, nio i powiedzieli, ze juz dawno nie widzieli takich mocnych olbrzymow. Tez mamy opisik super, wiec jestem cala happy :drinking: :angel: :angel: :angel: .

Posted

Ma ma, tam duzo takich niedzwiedziuf, tylko nie chcialy ladnie stac to nie ma ich fot, bede tam w niedziele to moze uda mi sie wszystkie ladnie obcykac :wink: :D .

Posted

orsini napisał(a):
hahahahahahhahahahahaha
a Ty Gonia spac nie mozesz???czy jak??? :lol: :lol: :lol:
Taaaa,poleżałoby się pod kołderką,ale niestety muszę odwozić moją córkę na dworzec,bo dojeżdża do szkoły i żal mi ją gonić tak z rana na piechotkę.

Posted

no racja teraz jestes juz stara:))))))
aaaa sluchajcie, bo mam pozyczona cyfre...tzn. juz oddaje, ale...czy jest jakas opcja,zeby lampe blyskowa wylaczyc???bo wczoraj robilam foty o zachodzie slonca...i te psy mialy taki super kolor-cale byly az pomaranczowe...ale niestety lampa sie wlaczyla i tego pomaranczu zostalo bardzo malo:((((((((a szkoda.....

Posted

No wiecie,taka matka Polka ze mnie :lol: Mnie nikt nie woził niestety,więc goniłam pociąg najczęściej.Ale to ma swoje dobre strony,mogę się dłużej poprzyglądać np;seksownemu Pawłowi.Hi,hi!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...