maga18 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Agatka napisał(a):Maga macie zawieszony Zarzad, moga Wam wogóle zlikwidowac oddział, a chyba 20 /10 ma byc zebranie w tej sprawie z tego co ja wiem... :o wiec powtorka z rozrywki... :roll: przed letnia wystawa bylo to samo... petycje sie podpisywalo by nie likwidowali zarzadu... jakos sie udalo, ale teraz widze ze jej to samo... wtedy chodzilo o to, ze ktos okradal Zk... ale zwolnili tamtych ludzi i mialo byc juz wszytsko na dobrek drodze... widocznie nie jest... :(
Agatka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 NO niestety to sie nie skońcyzło :( jeden Pan Bóg wie co bedzie...
Jośka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 kochani trza być dobrej myśli :thumbs::lol: , a miejscowe sznauceromaniaki do ZK zrobić porzadek :2gunfire:
madzior_ka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 witajcie:) a nam dzisiaj przyszedł kliker wiec juz mozemy zaczac sie szkolic klikerowo ale.... Denis sie boi klikera;( i to starsznie... cały czas jesem na etapie oswajania go z tym dźwiękiem, ale narazie wielkich postępów nie widać,.... no nic zobaczymy jutro....
jostra Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Madziorka - powodzenia!!! :D A moje dziewczynki mialy dziś przegląd i strasznie się podobały :) Mają świetny opis :angel: :angel: :angel:
Mek Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 jostra napisał(a):Madziorka - powodzenia!!! :D A moje dziewczynki mialy dziś przegląd i strasznie się podobały :) Mają świetny opis :angel: :angel: :angel: Jostra pozwól, ze pierwszy pogratuluje Ci udanej pierwszej "wystawy" Gratulacje , brawo
dorotak Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 madzior_ka napisał(a):Denis sie boi klikera;( i to starsznie... cały czas jesem na etapie oswajania go z tym dźwiękiem, ale narazie wielkich postępów nie widać,.... no nic zobaczymy jutro.... Potraktuj to jako pierwsze zadanie szkoleniowe ;) I nie spiesz się. Listowicze podsunęli Ci parę pomysłów na ściszenie dźwięku. Wykorzystaj je i klikaj "przy okazji" jakichś przyjemnych dla Denisa rzeczy - zabawy, jedzenia itp. Poczekaj z wykorzystaniem klikera do szkolenia dopóki będzie okazywał objawy strachu. Jostra, gratulacje pięknych maluszków - my już dawno wiedzieliśmy, że są wspaniałe. I bez przeglądu :D
malawaszka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Jostra super :klacz: dziewczynki śliczne to i musiały się podobać :angel:
Jośka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Jostra gratulacje :laola: Życzę jak najwięcej sukcesów hodowlanych :beerchug: :BIG: A dziewczynki są naprawdę śliczniutkie :lol: :iloveyou: :lol: :iloveyou: :lol: :iloveyou:
Madziara Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 orsini napisał(a):jak przyciemnic?????? nie lubie bambusow!!! a ten jest perfekcyjny!!!:)))) i te ...czarne oczy:)))) Baranie - włosy, nie twarz!!! On ma jakieś za bardzo w bląd wpadające, może to światło, ale...
Gonia Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Madziara napisał(a):orsini napisał(a):jak przyciemnic?????? nie lubie bambusow!!! a ten jest perfekcyjny!!!:)))) i te ...czarne oczy:)))) Baranie - włosy, nie twarz!!! On ma jakieś za bardzo w bląd wpadające, może to światło, ale...Bo to blondyn jest ORSINI i ma na imię Paweł :D
orsini Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 hahahahahahhahahahahaha a Ty Gonia spac nie mozesz???czy jak??? :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Jostra GRATULUJE!!! To ja tez sie pochwale :wink: . U mnie byl przeglad w poniedzielek i tez sie zachwycali malcami, nio i powiedzieli, ze juz dawno nie widzieli takich mocnych olbrzymow. Tez mamy opisik super, wiec jestem cala happy :drinking: :angel: :angel: :angel: .
orsini Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Jostra i KaVang gratuluje dzieciuf!!!! Jostra i wiesz w koncu ktora zostaje? KaVang a moj niedzwiedz ma juz domek???
Ka-Vanga Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Ma ma, tam duzo takich niedzwiedziuf, tylko nie chcialy ladnie stac to nie ma ich fot, bede tam w niedziele to moze uda mi sie wszystkie ladnie obcykac :wink: :D .
orsini Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 hahaha fajne te niedzwiedzie!serio grubokosciste fajne!!! wlacz gg Kavang co?
Ka-Vanga Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 No sa bardzo mocne, zreszta bardzo sie z tego ciesze :angel: . Ciesze sie, ze Ci sie podobaja :angel: :drinking: .
Gonia Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 orsini napisał(a):hahahahahahhahahahahaha a Ty Gonia spac nie mozesz???czy jak??? :lol: :lol: :lol:Taaaa,poleżałoby się pod kołderką,ale niestety muszę odwozić moją córkę na dworzec,bo dojeżdża do szkoły i żal mi ją gonić tak z rana na piechotkę.
orsini Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 uuu ta to ma dobrze!!!oczywiscie corka:))))bo nie Ty ze wstawac musisz:))))
Ka-Vanga Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Haha no tak, ale mnie kiedys tez rodzice zawozili jak bylam mlodsza tyle ze do szkoly :wink: .
orsini Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 no racja teraz jestes juz stara:)))))) aaaa sluchajcie, bo mam pozyczona cyfre...tzn. juz oddaje, ale...czy jest jakas opcja,zeby lampe blyskowa wylaczyc???bo wczoraj robilam foty o zachodzie slonca...i te psy mialy taki super kolor-cale byly az pomaranczowe...ale niestety lampa sie wlaczyla i tego pomaranczu zostalo bardzo malo:((((((((a szkoda.....
Gonia Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 No wiecie,taka matka Polka ze mnie :lol: Mnie nikt nie woził niestety,więc goniłam pociąg najczęściej.Ale to ma swoje dobre strony,mogę się dłużej poprzyglądać np;seksownemu Pawłowi.Hi,hi!
Ka-Vanga Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Hahaha no a nie jestem :wink: :lol: . Orsini zalezy od aparatu, u mnie mozesz wlaczyci wylaczyc, ale wedlug mnie musis sie dac wylaczyc lampe.
orsini Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 jak to Pawlowi????on Piotr sie wabi:))))))w filmie przynajmniej:))))hahahhaha
Recommended Posts