orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 a ja wczoraj w ogrodku zauwazylam drzewo lezace i sprobowalam z mafia czy skoczy-choc na treningu agility nie byla ponaD pol roku...iiiiii....sruuuuu skakala w ta i z powrotem:))))))a jak sie cieszyla!!!!chyba to jej sie podoba:))))))))))))
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Martus a wiesz jak mi zrobisz dobrze jak podasz obsade sedziowska na miniaturki na Opole:)))))))))pliz,pliz,pliz
sh_maniak Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Krysiu nie mam kiedy tam jechać ........ siedze dalej przy tym kompie i im dalej z praca sie posuwam, tym bardziej nie wiem co pisać :-?
Gonia Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Ka-Vanga napisał(a):No co Ty Joska, haha kennel bedzie odpowiednio dlugi, haha a jak wyjda jamniki to wtedy pojade do Goni na krycie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .Hi,hi dobre,dobre!!!Wyjda czarne,podpalane mahoniem!
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Martus no to popros ex on dla Ciebie pojedzie od razu :lol: :lol: :lol: :lol:
Romas Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 A sluchajcie kolezanki ,kiedy ja bede mogla z moja Bianeczka wystawic sie na wystawie :-) Ile piesek musi miec skonczone zeby do klasy mlodziezy mogl?? Bo na baby to uwazam ,ze nie ma co ,poniewaz nie planuje wielkiej kariery wystawowej :-)
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 ROmas ale zawsze mozesz w szczionkach ja puscic:)))) od 6stego miesiaca a mlodziez od 9tego do 18stego
sh_maniak Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 orsini napisał(a):Martus no to popros ex on dla Ciebie pojedzie od razu :lol: :lol: :lol: :lol: on ostatnio zaganiany bardzo i fochaty :lol: :lol: i jeszcze grype ma :wink:
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 wrrr to jest 1 telefon!!!wrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
maga18 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 a wiecie co... mi Orsini przypomina tą rudą - przyjaciółke MagdyM :lol: :jumpie: (z gadaki oczywiscie :lol: )
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 maga nikt sie Ciebie o zdanie nie pytal tak???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a Ty tez mi wisisz obsade na 2ga grupe na zimowy Glogow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sh_maniak Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Ruda bueheheheheeh dobre Madzia dobre :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 maga18 a masz telefonik pod reka?to moze przekrec pliz co????i sie dowiedz co i jak:))grzywki tez od biedy sprawdzic mozesz przy okazji tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 narazie to jeszcze wogóle nie wiadomo czy wystawa w Głogowie sie odbedzie ... :(
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 aaa no wlasnie:((((jasny gwint maga spowiadaj sie tu prosze:)))))) o co tam biega w tym Waszym ZK?
Romas Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Dzieki Orsini za odpowiedz ,to straszna kupe czasu jeszcze mam :-) ,bo ona nawet jeszcze 4 mc nie skonczyla . A dzis dzwonilam do Łodzi ,bo tam kurs strzyzenia psow jest i jaka straszna kupe kasy to kosztuje.Jak sobie szybko policzylam organizowanie takiego kursu to b. dochodowa sprawa. A popyt jest taki ,ze najblizszy termin to w lutym. Dlaczego ja wczesniej na taki super pomysl nie wpadlam,bo jak tylu chetnych ,ze tydzien w tydzien maja grupe ,to musztarda po obiedzie.Za pol roku bedzie sie w Wrszawie i innych miastach roic sie od psich fryzjerow. Wyraznie nie mam smykalki do interesow :(
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Romas no to nie taka kupa czasu:)))za 2 miechu mozesz w szczionkach isc:)))) mowie Ci fajne to jest ! i pies sie oswaja z wystawami i stresem, i wlasciciel
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 a i jeszcze jakby ktos mial obsade sedziowska na championy to plizzzz tez wkleic:)))))
Romas Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Romas no to nie taka kupa czasu:)))za 2 miechu mozesz w szczionkach isc:)))) mowie Ci fajne to jest ! i pies sie oswaja z wystawami i stresem, i wlasciciel W sumie to masz racje ,tylko ja specjalnie kasy nie mam , to chcial b. konkretnie isc jak ona podrosnie i dowiedzic sie warto li jezdzic po wystawach czy nie z tym psem :-) Bo oczywiscie mi jako wlascicielce zdaje sie ,ze ona jest piekna ale juz sie przekonalam jak to malo ma do rzeczy ,takie przekonanie :lol: No, musze sie zastanowic czy to dobre dla nas rozwiazanie :-).Klasa szczeniat daje tylko wlascicielowi inf. czy piesek jest obiecujacy czy nie ale dla pozniejszego ew. wystawiania to chyba nie ma znaczenia formalnego .
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 no kasa:((((( ocena w sczzeniakach ja bym sie nie przejmowala:))))) ale zawsze jest to trening, bo psiaki sie roznie zachowuja na wystawach
maga18 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Agatka napisał(a):narazie to jeszcze wogóle nie wiadomo czy wystawa w Głogowie sie odbedzie ... :( :o dlaczego niby??? :o z tego co wiem to przed letnia wystawa byly problemy, ale teraz jest ok... :roll: w ZK bede w nst czwartek!
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 w nastepny czwartek?????? lapaj sie za telefon leniu jeden i juz:))))))))
Agatka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Maga macie zawieszony Zarzad, moga Wam wogóle zlikwidowac oddział, a chyba 20 /10 ma byc zebranie w tej sprawie z tego co ja wiem...
Recommended Posts