Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja wczoraj w ogrodku zauwazylam drzewo lezace i sprobowalam z mafia czy skoczy-choc na treningu agility nie byla ponaD pol roku...iiiiii....sruuuuu
skakala w ta i z powrotem:))))))a jak sie cieszyla!!!!chyba to jej sie podoba:))))))))))))

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
No co Ty Joska, haha kennel bedzie odpowiednio dlugi, haha a jak wyjda jamniki to wtedy pojade do Goni na krycie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Hi,hi dobre,dobre!!!Wyjda czarne,podpalane mahoniem!

Posted

A sluchajcie kolezanki ,kiedy ja bede mogla z moja Bianeczka wystawic sie na wystawie :-) Ile piesek musi miec skonczone zeby do klasy mlodziezy mogl?? Bo na baby to uwazam ,ze nie ma co ,poniewaz nie planuje wielkiej kariery wystawowej :-)

Posted

orsini napisał(a):
Martus no to popros ex on dla Ciebie pojedzie od razu :lol: :lol: :lol: :lol:

on ostatnio zaganiany bardzo i fochaty :lol: :lol:
i jeszcze grype ma :wink:

Posted

maga nikt sie Ciebie o zdanie nie pytal tak???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a Ty tez mi wisisz obsade na 2ga grupe na zimowy Glogow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

maga18 a masz telefonik pod reka?to moze przekrec pliz co????i sie dowiedz co i jak:))grzywki tez od biedy sprawdzic mozesz przy okazji tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Dzieki Orsini za odpowiedz ,to straszna kupe czasu jeszcze mam :-) ,bo ona nawet jeszcze 4 mc nie skonczyla .
A dzis dzwonilam do Łodzi ,bo tam kurs strzyzenia psow jest i jaka straszna kupe kasy to kosztuje.Jak sobie szybko policzylam organizowanie takiego kursu to b. dochodowa sprawa.
A popyt jest taki ,ze najblizszy termin to w lutym.
Dlaczego ja wczesniej na taki super pomysl nie wpadlam,bo jak tylu chetnych ,ze tydzien w tydzien maja grupe ,to musztarda po obiedzie.Za pol roku bedzie sie w Wrszawie i innych miastach roic sie od psich fryzjerow.
Wyraznie nie mam smykalki do interesow :(

Posted

Romas no to nie taka kupa czasu:)))za 2 miechu mozesz w szczionkach isc:))))
mowie Ci fajne to jest !
i pies sie oswaja z wystawami i stresem, i wlasciciel

Posted

Romas no to nie taka kupa czasu:)))za 2 miechu mozesz w szczionkach isc:))))
mowie Ci fajne to jest !
i pies sie oswaja z wystawami i stresem, i wlasciciel

W sumie to masz racje ,tylko ja specjalnie kasy nie mam , to chcial b. konkretnie isc jak ona podrosnie i dowiedzic sie warto li jezdzic po wystawach czy nie z tym psem :-) Bo oczywiscie mi jako wlascicielce zdaje sie ,ze ona jest piekna ale juz sie przekonalam jak to malo ma do rzeczy ,takie przekonanie :lol:
No, musze sie zastanowic czy to dobre dla nas rozwiazanie :-).Klasa szczeniat daje tylko wlascicielowi inf. czy piesek jest obiecujacy czy nie ale dla pozniejszego ew. wystawiania to chyba nie ma znaczenia formalnego .

Posted

Agatka napisał(a):
narazie to jeszcze wogóle nie wiadomo czy wystawa w Głogowie sie odbedzie ... :(

:o
dlaczego niby??? :o

z tego co wiem to przed letnia wystawa byly problemy, ale teraz jest ok... :roll:

w ZK bede w nst czwartek!

Posted

Maga macie zawieszony Zarzad, moga Wam wogóle zlikwidowac oddział, a chyba 20 /10 ma byc zebranie w tej sprawie z tego co ja wiem...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...