Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

A ja ostatnio zrobilam sobie przez przypadek maszynke trymerska :D
Po ostatnim goleniu i wyczyszczeniu ostrza wpuscilam miedzy zeby troche oleju ale chyba mi sie za duzo cos nalalo. Jak chcialam teraz ogolic, to maszynka nie ciela wlosow tylko wyrywala podszerstek :evilbat:
Super sprawa, cala welna na grzbiecie wyszla pozostawiajac dlugie twarde wlosy....... tylko ze sie za szybko wyczyscila i przez przypadek zgolilam prawie na lyso Floydowi jeden pas na boku, no to musialam wszystko juz maszynka potraktowac.

Posted

Tak to ona wyglądała w styczniu 2005, teraz już do takiego zarośnięcia nie dopuszczam, ale jak tylko będe mogła zrobie małej zdjęcia.
:D

Posted

Ja mojego Waciaka to nigdy zarosnietego nie widzialam :lol: Nawet od hodowcy ogolonego wzielam, piknie taki ogolony maluch wygladal i tak juz zostalo :lol:

Posted

:bigcry: jestem już padnięta, właśnie przed chwilką próbowałam opanować powódź po hydrauliku :madgo:
chwila odpoczynku i dalej zbierać wode :Help_2:

Moja mała jak ją kupiłam także była ślicznie ogolona, ale jak poszłam z nią do fryzjera to dowiedziałam się, że to był błąd takie strzyżenie i że jest jeszcze za młoda na trymowanie więc troszkę :wink: poczekałam i efekt na zdjęciu :oops:

Posted

orsini napisał(a):
madziorka ale Ty go nie wystawiasz tak?no to nawet jak sie wlos zepsuje to co?nic sie nie stanie

no nic się nie stanie ale jakoś tak moja idealistczna natura nie pozwoliłaby mi go cały czas strzyc by dopuscić (bądź nie) do kręconej owieczki:) jednakże myślę, że jak go przetrymuję w miare dokładnie (dla zdrówka zeby stara okrywówka nie została w skórze) to zobacze ale chyba go podstrzyge maszynką:) robiąc tacie prezent imieninowy:) bo on xcały czas wspomina jaki Denisek był gładziutki i golutki po pierwszym strzyzeniu maszynką:)

a my jutro juz zaczynamy szkolenie klikerem:) bo jesli poczta polska nie zawiedzie to jutro nam przyslą:) nie moge sie doczekac bo ciekawa jestem jak nam pójdzie:)

Posted

Joska a dlaczego blad :o

Nic mi nie mow o zalewaniu, mi ostatnio w kuchni kanalizacja wywalila i zalalo cala kuchnie :evilbat: dobrze ze do pokoju nie przelazlo, bo bym miala po panelach :roll:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Krysiu zobacz co dla ciebie znalazłam 8)

poprosimy teraz o orgazm w locie :lol: :lol: :lol:

Wiem, że wybrzydzam, ale czy nie dałoby się go troszkę przyciemnić??
Taki mały fotomontaż??

Posted

orsini napisał(a):
ehhh Martus jak Ty doskonale wiesz jak mi zrobic dobrze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

buehehehehehehehehehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mój debiut w robieniu dobrze kobieta :lol: :lol: , całkiem udany uważam 8) :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...