Pink Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 A ja ostatnio zrobilam sobie przez przypadek maszynke trymerska :D Po ostatnim goleniu i wyczyszczeniu ostrza wpuscilam miedzy zeby troche oleju ale chyba mi sie za duzo cos nalalo. Jak chcialam teraz ogolic, to maszynka nie ciela wlosow tylko wyrywala podszerstek :evilbat: Super sprawa, cala welna na grzbiecie wyszla pozostawiajac dlugie twarde wlosy....... tylko ze sie za szybko wyczyscila i przez przypadek zgolilam prawie na lyso Floydowi jeden pas na boku, no to musialam wszystko juz maszynka potraktowac.
Pink Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Jestem tylko ciekawa ile oleju na psa trzeba by bylo zuzyc :lol: :wink:
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Moja sunia nienawidzi takich wizyt i na dodatek potrafi na koniec jak już jest po wszystkim zrobić siusiu, bo co :dog:
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Atak wyglądała moja psina ostatnio przed wizytą u frycjera
Madziara Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Fajowski kudłacz :) Jośka czekamy na foty po fryzjeże - ale w galerii, bo tu Cię przechrzczą :P
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Tak to ona wyglądała w styczniu 2005, teraz już do takiego zarośnięcia nie dopuszczam, ale jak tylko będe mogła zrobie małej zdjęcia. :D
Pink Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Ja mojego Waciaka to nigdy zarosnietego nie widzialam :lol: Nawet od hodowcy ogolonego wzielam, piknie taki ogolony maluch wygladal i tak juz zostalo :lol:
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 :bigcry: jestem już padnięta, właśnie przed chwilką próbowałam opanować powódź po hydrauliku :madgo: chwila odpoczynku i dalej zbierać wode :Help_2: Moja mała jak ją kupiłam także była ślicznie ogolona, ale jak poszłam z nią do fryzjera to dowiedziałam się, że to był błąd takie strzyżenie i że jest jeszcze za młoda na trymowanie więc troszkę :wink: poczekałam i efekt na zdjęciu :oops:
madzior_ka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 orsini napisał(a):madziorka ale Ty go nie wystawiasz tak?no to nawet jak sie wlos zepsuje to co?nic sie nie stanie no nic się nie stanie ale jakoś tak moja idealistczna natura nie pozwoliłaby mi go cały czas strzyc by dopuscić (bądź nie) do kręconej owieczki:) jednakże myślę, że jak go przetrymuję w miare dokładnie (dla zdrówka zeby stara okrywówka nie została w skórze) to zobacze ale chyba go podstrzyge maszynką:) robiąc tacie prezent imieninowy:) bo on xcały czas wspomina jaki Denisek był gładziutki i golutki po pierwszym strzyzeniu maszynką:) a my jutro juz zaczynamy szkolenie klikerem:) bo jesli poczta polska nie zawiedzie to jutro nam przyslą:) nie moge sie doczekac bo ciekawa jestem jak nam pójdzie:)
Pink Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Joska a dlaczego blad :o Nic mi nie mow o zalewaniu, mi ostatnio w kuchni kanalizacja wywalila i zalalo cala kuchnie :evilbat: dobrze ze do pokoju nie przelazlo, bo bym miala po panelach :roll:
sh_maniak Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Krysiu zobacz co dla ciebie znalazłam 8) poprosimy teraz o orgazm w locie :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Haha pewnie Krysia sobie zaraz wydrukuje i powiesi nad lozkiem :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 ehhh Martus jak Ty doskonale wiesz jak mi zrobic dobrze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 To po co Ci facet, Marta Ci wystarczy :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Marta tesh ladniutka, ale .....Piotr to aniol normalnie:)))))czy Jacek czy jak mu tam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 sh_maniak napisał(a):Krysiu zobacz co dla ciebie znalazłam 8) poprosimy teraz o orgazm w locie :lol: :lol: :lol: Wiem, że wybrzydzam, ale czy nie dałoby się go troszkę przyciemnić?? Taki mały fotomontaż??
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 jak przyciemnic?????? nie lubie bambusow!!! a ten jest perfekcyjny!!!:)))) i te ...czarne oczy:))))
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 ja rozumiem, ze on jest boski, ale nie wiedzialam, ze Was tak swa uroda olsni, ze zamilkniecie wszyscy!!!
Elitesse Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 ja to jakas nie na czasie jestem bo nie wiem kto to ?? ehh dopiero sie z lozka wygrzebalam a na jakas durna uczelnie musze jechac :(
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Elitesse BARDZO nie na czasie jestes jak nie wiesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to jest ANIOL nie widzisz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sh_maniak Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 orsini napisał(a):ehhh Martus jak Ty doskonale wiesz jak mi zrobic dobrze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: buehehehehehehehehehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mój debiut w robieniu dobrze kobieta :lol: :lol: , całkiem udany uważam 8) :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts