Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehe to chyba cos zle doczytalam :wink: :lol: :lol: :lol: , zdolniacha ze mnie nie ma co :lol: .
Joska, no sa duze, ale nie mieszkaja u mnie, bo one sa po moim psie :wink: :D .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ja również nie doczytałam o maluchach :oops:
To się twój chłpak spisał. :wink: Mi najbardziej podoba się ten na ostatnim zdjęciu w galeri sznaucerów. Widać że poważny z niego pies. :lol:

Posted

A wiesz, ze skubana mi sie tak podoba, ze bym ja sobie zostawila, ale nie moge ze wzgledu na moja kochana Nafusie, ona nie moze biegac za bardzo, a z takim malym rozrabiaka to ona by pewnie ciagle sie bawila :evilbat: . Ta suczka jest taka mala odwazniacha, wszedzie wlazi gdzie sie tylko da, haha wiec pewnie by niezle "swirowaly" z Nafka.

Posted

12 :crazyeye:
:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:

Bierz małą i sie nie zastanawiaj, w końcu to prawie twoja krew :multi:

Posted

orsini napisał(a):
ja tez nie wiedzialam co kupuje jak kupowalam pierwszego psa-kolezanka mi wybrala hahhahaha a sprzedawala ...MADZIARA:)))))))))))))bo hodowczyni chora byla:(((((((((

Wredzioku, ja Ci Santinkę wybrałam, qmpela Ci radziła tą drugą :P
A radziłam obiektywnie, bo się miniaturami nie podniecałam :P

Posted

Jośka napisał(a):
Tak wracając do tego trymowania to może by tak depilatorem po grzbiecie zamiast skubania. :lol:

Też sobie kiedyś tak pomarzyłam - ale depilator by się zapchał i silniczek spalił,:( no i dla pieska to chyba ból większy:(, chyba, że najpierw maszynką zgolić :P

Posted

bo trza kupić depilator z nasadką lodową :lol: w reklamach mówią, że NIC nie boli :o :lol: :lol: :lol: :wink:

Ka-Vang zastaw sobie zostaw :modla - najlepiej dwa i jednego nie karm żeby nie urósł i żeby za kilka miesięcy był taki malutki a ja go wtedy wezmę jak już się wyprowadzę :grins: 8)

Posted

malawaszka napisał(a):
bo trza kupić depilator z nasadką lodową :lol: w reklamach mówią, że NIC nie boli :o :lol: :lol: :lol: :wink:

Ale te ludzkie się zapchają!!
Trzeba opatentować zwierzęce!!
Wiesz jaki biznes by był??
Poza tym reklama dźwignią handlu jak kogoś ma boleć to i tak boli, a jak ktoś gruboskórny jest to bez lodowej też nie boli :P

Posted

Może i się zapcha, to w takim razie proponuje wosk :changes:
A tak na marginesie czy nam też odrosną grubsze i twardsze włosy po depilacji. :smhair2:

Posted

Jośka napisał(a):
To będę musiała sobie głowę wydepilować, bo mam włosy za delikatne :silly:

hahaha ja też - ale na zimę i wtedy będę chodziłą w czapce żeby nikt nie widział

Posted

A z tym że włos się kręci po goleniu to prawda.
Mój kuzyn zawsze miał proste włosy, ale zgolił główkę i teraz mu rosną kręcone, nawet przez jakiś czas podejżewałam go że ma trwałą.
Malawaszko to będzie co pokazać latem :rainbowa: :rainbowa:

Posted

Jośka napisał(a):
Ka-Vanga to jak wyjdzie ci taki szorskti i czarny jamnik to ja się pisze na to :D

Hahaha dobra, bedzie new rasa made by Ka-Vanga :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...