Ka-Vanga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Hehe to chyba cos zle doczytalam :wink: :lol: :lol: :lol: , zdolniacha ze mnie nie ma co :lol: . Joska, no sa duze, ale nie mieszkaja u mnie, bo one sa po moim psie :wink: :D .
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Ja również nie doczytałam o maluchach :oops: To się twój chłpak spisał. :wink: Mi najbardziej podoba się ten na ostatnim zdjęciu w galeri sznaucerów. Widać że poważny z niego pies. :lol:
Ka-Vanga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Haha no 12 sie urodzila :wink: . Ciesze sie, ze sie chlopak podoba, mi sie najbardziej suczka podoba chyba :wink: :D .
Elitesse Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Olu co za problem ? zostaw sobie ! :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 A wiesz, ze skubana mi sie tak podoba, ze bym ja sobie zostawila, ale nie moge ze wzgledu na moja kochana Nafusie, ona nie moze biegac za bardzo, a z takim malym rozrabiaka to ona by pewnie ciagle sie bawila :evilbat: . Ta suczka jest taka mala odwazniacha, wszedzie wlazi gdzie sie tylko da, haha wiec pewnie by niezle "swirowaly" z Nafka.
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 12 :crazyeye: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Bierz małą i sie nie zastanawiaj, w końcu to prawie twoja krew :multi:
Madziara Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 orsini napisał(a):ja tez nie wiedzialam co kupuje jak kupowalam pierwszego psa-kolezanka mi wybrala hahhahaha a sprzedawala ...MADZIARA:)))))))))))))bo hodowczyni chora byla:((((((((( Wredzioku, ja Ci Santinkę wybrałam, qmpela Ci radziła tą drugą :P A radziłam obiektywnie, bo się miniaturami nie podniecałam :P
Madziara Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Jośka napisał(a):Tak wracając do tego trymowania to może by tak depilatorem po grzbiecie zamiast skubania. :lol: Też sobie kiedyś tak pomarzyłam - ale depilator by się zapchał i silniczek spalił,:( no i dla pieska to chyba ból większy:(, chyba, że najpierw maszynką zgolić :P
malawaszka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 bo trza kupić depilator z nasadką lodową :lol: w reklamach mówią, że NIC nie boli :o :lol: :lol: :lol: :wink: Ka-Vang zastaw sobie zostaw :modla - najlepiej dwa i jednego nie karm żeby nie urósł i żeby za kilka miesięcy był taki malutki a ja go wtedy wezmę jak już się wyprowadzę :grins: 8)
Madziara Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 malawaszka napisał(a):bo trza kupić depilator z nasadką lodową :lol: w reklamach mówią, że NIC nie boli :o :lol: :lol: :lol: :wink: Ale te ludzkie się zapchają!! Trzeba opatentować zwierzęce!! Wiesz jaki biznes by był?? Poza tym reklama dźwignią handlu jak kogoś ma boleć to i tak boli, a jak ktoś gruboskórny jest to bez lodowej też nie boli :P
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Może i się zapcha, to w takim razie proponuje wosk :changes: A tak na marginesie czy nam też odrosną grubsze i twardsze włosy po depilacji. :smhair2:
Ka-Vanga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Hahaha no przecie owie, ze jak bym mogla to bym sobie zostawila, ale nie moge ze wzgledu na zdrowie mojej ukochanej Nafusi... .
malawaszka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 w kijcu zamknij - tylko małym coby nie rosły :evilbat:
Ka-Vanga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Hahaha dobra wsadze do kennelu i niech siedza :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 :roll: MÓWCIE, PISZCIE BO MAM CHWILE WOLNĄ I PROSZĘ DUUUUZIO ZDJĘĆ :B-fly:
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 KA-VANGA TYLKO UWAŻAJ ABY NIE BYŁ ZA NISKI BO JAMNIKI Z TEGO WYJDĄ :cunao:
Ka-Vanga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 No co Ty Joska, haha kennel bedzie odpowiednio dlugi, haha a jak wyjda jamniki to wtedy pojade do Goni na krycie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Madziara Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Jośka napisał(a): A tak na marginesie czy nam też odrosną grubsze i twardsze włosy po depilacji. :smhair2: Niestety :(
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 To będę musiała sobie głowę wydepilować, bo mam włosy za delikatne :silly:
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Ka-Vanga to jak wyjdzie ci taki szorskti i czarny jamnik to ja się pisze na to :D
malawaszka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Jośka napisał(a):To będę musiała sobie głowę wydepilować, bo mam włosy za delikatne :silly: hahaha ja też - ale na zimę i wtedy będę chodziłą w czapce żeby nikt nie widział
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 A z tym że włos się kręci po goleniu to prawda. Mój kuzyn zawsze miał proste włosy, ale zgolił główkę i teraz mu rosną kręcone, nawet przez jakiś czas podejżewałam go że ma trwałą. Malawaszko to będzie co pokazać latem :rainbowa: :rainbowa:
Ka-Vanga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Jośka napisał(a):Ka-Vanga to jak wyjdzie ci taki szorskti i czarny jamnik to ja się pisze na to :D Hahaha dobra, bedzie new rasa made by Ka-Vanga :lol: :lol: :lol: :lol:
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Jutro moja Psinka idzie do frycjerka :evilbat: I znowu będzie prosiła o łagodny wymiar kary :modla:
Ka-Vanga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Hahaha, a moje lubia chodzic do fryzjera, szczegolnie duze i nie widza problemu w rwaniu do zera.
Recommended Posts