GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 orsini napisał(a):ehhh...az sie rozmarzylam:))o takim malym sceniacku:)))niekoniecznie bialym ale takim slodziutkim....:))))))))) no to nastepna w kolejce do wyzrebienia Gucia:)))))kiedy masz termin? :lol: :lol: :lol: :lol: strzał był pusty :( :( :( :(
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 no to teraz bede kryc lale jak dostanie cieczke :evil: 0X 0X :evilbat: :evilbat: amoze nie dostanie przeciez musi byc odwrotnie jak u wszystkich jak ktoś ma zezowate szczęście to ma :D :D :D
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 orsini napisał(a):GUCIA napisał(a):NIE moge :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: na samo slowo STACHOWIAK mam takie ciśnienie ze dym mi idzie uszami wwrrrrr.................................... :evilbat: :evilbat: :evilbat: 0X 0X 0X 0X :evil: :evil: :evil: :evil: :2gunfire: :2gunfire: :snipersm: uuuu to Gucia jak Ci sie bedzie chcialo spac to powiedz to napisze magiczne slowo i od razu sie rozbudzisz:))) lepsze od amfy widze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: SŁOWO AMFA = STACHOWIAK WŁAŚNIE pochowaliśmy młodego bardzo mądrego i diabelnie przystojnego chłopaka miał tylko 30 lat. zakochał się w tym gównie i............................................................................................................................................... :evil: :evil: :evil: :( :(
Gonia Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 A nie chcecie dla odmiany rudego?Moja Dumeczka rodzi 25.10,a Arielka przed chwilką się wyseksiła :D Reproduktor ten od ósemki!jejku aż strach pomyśleć!
Gonia Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 GUCIA napisał(a):no to teraz bede kryc lale jak dostanie cieczke :evil: 0X 0X :evilbat: :evilbat: amoze nie dostanie przeciez musi byc odwrotnie jak u wszystkich jak ktoś ma zezowate szczęście to ma :D :D :DGUCIA,dawaj do mnie na krycie,zięcia znasz :lol:
Agatka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 nie mysl o zezowatym szczesciu tylko przeanalizuj dokładnie krycie. termin, zachowanie suki itd wiele suk kryje sie bardzo póxno, a ludzie leca do psa jak suka tylko ruszy ogonkiem. a moze poprostu jej organizm uznał, ze za wczesnie na dzieci... u zwierzat jest taki mechanizm . suka moze wchłonac ciaze nawet jak uwaza ze nie ma warunków do odchowu szczeniat, jak np jest zbyt wiele psów razem trzymanych... Poprostu przemysl wszystko , jak chcesz to napisz na prv i spróbujemy razem :)
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Agatka napisał(a):nie mysl o zezowatym szczesciu tylko przeanalizuj dokładnie krycie. termin, zachowanie suki itd wiele suk kryje sie bardzo póxno, a ludzie leca do psa jak suka tylko ruszy ogonkiem. a moze poprostu jej organizm uznał, ze za wczesnie na dzieci... u zwierzat jest taki mechanizm . suka moze wchłonac ciaze nawet jak uwaza ze nie ma warunków do odchowu szczeniat, jak np jest zbyt wiele psów razem trzymanych... Poprostu przemysl wszystko , jak chcesz to napisz na prv i spróbujemy razem :) Dzięki Agatko za ciepłe słowa pewnie jest tak jak mówisz tym bardziej ze cieczka była 2 miesiące za wcześnie mogła dyć bez jajeczkowania.
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Gonia napisał(a):GUCIA napisał(a):no to teraz bede kryc lale jak dostanie cieczke :evil: 0X 0X :evilbat: :evilbat: amoze nie dostanie przeciez musi byc odwrotnie jak u wszystkich jak ktoś ma zezowate szczęście to ma :D :D :DGUCIA,dawaj do mnie na krycie,zięcia znasz :lol: wiesz Gonia ciut za długi ten sznaucer ale jak nic się juz nie da zrobić to edą uprawiać radosny sex :D :D :D
Agatka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 i to jest wielce prawdopodobne!!! Znam takie przypadki!! Moze tez byc sytuacja taka, ze akurat sie geny psa i suki nie zgadzaja i była naturalna eliminacja zarodków. mozesz teraz spróbowac pokryc innym psem, a jak sie powiedzie to za rok wrócic do tego pierwszego. to takie moje przemyslenia i nie tylko moje ale madrych ludzi :)
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Jostra a Ciebie to wcale nie poznała w tej nowej kreacji na DM
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Agatka napisał(a):i to jest wielce prawdopodobne!!! Znam takie przypadki!! Moze tez byc sytuacja taka, ze akurat sie geny psa i suki nie zgadzaja i była naturalna eliminacja zarodków. mozesz teraz spróbowac pokryc innym psem, a jak sie powiedzie to za rok wrócic do tego pierwszego. to takie moje przemyslenia i nie tylko moje ale madrych ludzi :) pewnia tak zrobie .Mam nadzieje że spotkamy się wcześniej i pogadamy :D :D :D
jostra Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 GUCIA napisał(a):Jostra a Ciebie to wcale nie poznała w tej nowej kreacji na DM Kobieta zmienną jest ... 8) Moja też dostała cieczkę 2 miechy za wcześnie i do tego bardzo późno miała dni płodne, już myślałam, że mój pies to gej :roll: :lol: :lol: :lol: Ale badanie progesteronu ujwniło prawdę :P
Agatka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 No w grudniu napewno sie spotkamy :) Bez dwuch zdań :) a jak cos to wiesz call me :)
Agatka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 A co to za nowe fotki i gdzie je mozna obejrzec ??
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 jostra napisał(a):GUCIA napisał(a):Jostra a Ciebie to wcale nie poznała w tej nowej kreacji na DM Kobieta zmienną jest ... 8) Moja też dostała cieczkę 2 miechy za wcześnie i do tego bardzo późno miała dni płodne, już myślałam, że mój pies to gej :roll: :lol: :lol: :lol: Ale badanie progesteronu ujwniło prawdę :P lale to juz na pewno przebadam
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Agatka napisał(a):A co to za nowe fotki i gdzie je mozna obejrzec ?? NOWY BANEREK I ZDJĘCIE NO SUPER SĄ!!! :D
jostra Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 GUCIA napisał(a):Agatka napisał(a):A co to za nowe fotki i gdzie je mozna obejrzec ?? NOWY BANEREK I ZDJĘCIE NO SUPER JEST!!! :D Dzięki :D :D :D Banerek to dzieło Pasaverki :D Prosiłam o coś jeszcze, ale chyba zapomniała albo nie ma czasu :cry: A ostatnie foty to w naszej galerii były
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 jostra napisał(a):GUCIA napisał(a):Agatka napisał(a):A co to za nowe fotki i gdzie je mozna obejrzec ?? NOWY BANEREK I ZDJĘCIE NO SUPER JEST!!! :D Dzięki :D :D :D Banerek to dzieło Pasaverki :D Prosiłam o coś jeszcze, ale chyba zapomniała albo nie ma czasu :cry: A ostatnie foty to w naszej galerii były ten malutki białasek to do całowania a jakie uchalki ma ładne. Musze uciekać bo nic w domu nie robie tylko z wami gadam. PAPA :D :D :D
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Tak wracając do tego trymowania to może by tak depilatorem po grzbiecie zamiast skubania. :lol:
jostra Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 GUCIA napisał(a):ten malutki białasek to do całowania a jakie uchalki ma ładne. Dzięki :D One wszystkie są do całowania :P Jak nachylam się nad kojcem, wszystkie się rwą do całowania, ewentualnie jedzenia moich włosów :evilbat:
Ka-Vanga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 NIO TO ZAPRASZAM DO GALERII DO OGLADANIA MOICH DZIECIACZKOW :grins: .
Ka-Vanga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 jostra napisał(a): Dzięki :D One wszystkie są do całowania :P Jak nachylam się nad kojcem, wszystkie się rwą do całowania, ewentualnie jedzenia moich włosów :evilbat: Hahaha ciekawe dlaczego male olbrzymy raczej nie sa takie calusne jak miniatury, tylko raczej bardziej gryzace igielkami :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Sliczne te szczeniaczki, są suuuuuuuper :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Dzieki Joska, a sluchaj, bo wyczytalam gdzies, ze sie udzielasz mocno w ZK w Warszawie, moze sie znamy przypadkiem?
Jośka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Nie sądze, ponieważ jestem z Wrocławia Wprawdzie bywam w ZK, ale tylko jak mam coś do załatwienia i to tylko w swoim. :D :D Ka-Vanga twoje maluszki mimo że szczeniaczki to takie duże jak miniatyry, zazdroszczę takiego stadka.
Recommended Posts