orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 nie no na pewno nie wiedza, ale ci co sie tak reklamuja na alegro to mysle ze doskonale wiedza, ze im wiecej tytulow i bardziej egzotyczne tym latwiej znalezc losia na szczenka:)))))))
Elitesse Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 tu masz absolutna racje ! :D a ktos kto kupi bedze sie mogl wychalac ze ma syna mistrza swiata !
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 ja tez nie wiedzialam co kupuje jak kupowalam pierwszego psa-kolezanka mi wybrala hahhahaha a sprzedawala ...MADZIARA:)))))))))))))bo hodowczyni chora byla:((((((((( no i kumpela miala do wyboru 3:psa i 2 suki, i chyba rewelacyjnie wybrala:)))))) potem juz sie zdawalam na hodowcow.... i nigdy nie zapomne jak kumpela dogadala sie z babskiem na wystawie u nas i jechala po szczenka po wystawowych rodzicach, championach itp...i pewnie szczenk byl po tych rodzicach, ale dostala metryke z klubu psa rasowego!!!poprostu psy mialy 2 mioty jeden w ZK, a drugi na tamte papiery, ale kazalam pogrozic pani, tkora nota bene juz za to w tym czasie byla wywalona z ZK, ale psy przepisane byly, ze i ta osoba poleci co ma psy jej w papierach i od razu oddala pieniazki a umowe kupna sprzedazy podarla:)))) szkoda ze oni nie sxerowali metryki....
Elitesse Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 no to ciekawie :) dobrze ze nie kupila ! ale ile jst takich osob ktore sie nabieraja ??
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 orsini napisał(a):ja tez nie wiedzialam co kupuje jak kupowalam pierwszego psa-kolezanka mi wybrala hahhahaha a sprzedawala ...MADZIARA:)))))))))))))bo hodowczyni chora byla:((((((((( no i kumpela miala do wyboru 3:psa i 2 suki, i chyba rewelacyjnie wybrala:)))))) potem juz sie zdawalam na hodowcow.... i nigdy nie zapomne jak kumpela dogadala sie z babskiem na wystawie u nas i jechala po szczenka po wystawowych rodzicach, championach itp...i pewnie szczenk byl po tych rodzicach, ale dostala metryke z klubu psa rasowego!!!poprostu psy mialy 2 mioty jeden w ZK, a drugi na tamte papiery, ale kazalam pogrozic pani, tkora nota bene juz za to w tym czasie byla wywalona z ZK, ale psy przepisane byly, ze i ta osoba poleci co ma psy jej w papierach i od razu oddala pieniazki a umowe kupna sprzedazy podarla:)))) szkoda ze oni nie sxerowali metryki.... CZy to była p. Stachowiak??????
Elitesse Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 czyli naczelna oszustka :0 tylko ja nie rozumiem dlaczego pod jej przydomkiem hodje ktos inny majacy jej psy ?
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Elitesse napisał(a):czyli naczelna oszustka :0 tylko ja nie rozumiem dlaczego pod jej przydomkiem hodje ktos inny majacy jej psy ? Bo wiedziała co się święci i przepisała . p.Stachowiak ma się calkiem dobrze idalej sprzedaje psy i to duzo sznaucery ma po 800 Oglasza sie w wyborczej i ofercie i ma same psy po szamponach. sledzilam ta mal......... bo mnie tez nabrala.
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Gucia ja tego nie napisalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tylko tyle, ze kobiete poznala na wystawie zwiazkowej, pokazywala jej medale i osiagniecia swoich psow. Kolezanka jest po wecie, znajomi jej chcieli pieska do kochania, ale zeby mial rece i nogi, wiec ja namowilam na rodowodowe szczenie. Chciala 1000, utargowali sie do 900 i Aska do mnie z trasy zadzwonila i pyta czy to dobra cena, ja ze normalna ani dobra ani zla, wiec OK, a ona ze jej babka dala takie papiery i mi zaczyna czytac, a ja nic nie kumam, bo takiej metryczki to ja nawet na oczy nie widzialam, wiec sie zawrocili, bo jej powiedzialam, ze w tym wypadku to maja kundla, a 900zl za kundla to juz stanowczo za duzo!i powiedzialam co maja mowic-nie bylo nawet klotni, nic, tylko od razu wymiana psa na kase. A gdyby sie zorientowali nawet kilka dni pozniej to juz by przeciez nie oddali, bo juz by zwierzaka kochali! i to jest oszustwo dopiero i naciaganie ludzi co sie nie znaja!bo przeciez widzieli medale, widzieli dyplomy.... :evil: :evil: :evil:
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 orsini napisał(a):Gucia ja tego nie napisalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tylko tyle, ze kobiete poznala na wystawie zwiazkowej, pokazywala jej medale i osiagniecia swoich psow. Kolezanka jest po wecie, znajomi jej chcieli pieska do kochania, ale zeby mial rece i nogi, wiec ja namowilam na rodowodowe szczenie. Chciala 1000, utargowali sie do 900 i Aska do mnie z trasy zadzwonila i pyta czy to dobra cena, ja ze normalna ani dobra ani zla, wiec OK, a ona ze jej babka dala takie papiery i mi zaczyna czytac, a ja nic nie kumam, bo takiej metryczki to ja nawet na oczy nie widzialam, wiec sie zawrocili, bo jej powiedzialam, ze w tym wypadku to maja kundla, a 900zl za kundla to juz stanowczo za duzo!i powiedzialam co maja mowic-nie bylo nawet klotni, nic, tylko od razu wymiana psa na kase. A gdyby sie zorientowali nawet kilka dni pozniej to juz by przeciez nie oddali, bo juz by zwierzaka kochali! i to jest oszustwo dopiero i naciaganie ludzi co sie nie znaja!bo przeciez widzieli medale, widzieli dyplomy.... :evil: :evil: :evil: A ja zapytałam. i nie bede mówić ogródkiem o tej pani!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
jostra Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 W/w Pani sprzedawała w ostatni weekend psy w Rzeszowie, gdyż na Targach Zoologicznych była też wystawa PKPR. Przy okazji Pani wzięła ze sobą całą przyczepę szczeniaczków różnych ras. Więc siedziały biedaki za zardzewiałymi kratami, na sianie, na metalowej podłodze, a zimno było jak diabli. Chyba około 10-12 stopni i do tego padało. :evil: Smród od tych zwierzątek był straszny 0X 0X 0X
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 tzn. zapytalas czy to jest wystawowe szczenie i Ci ona potwierdzila??? :o :o :o bo im caly czas o rodzicach mowila, a o szczeniakach nic, ale kto poczatkujacy wiedzialby, ze sa 2 zwiazki, ze jeden rodowod nie ma nic wspolnego z drugim itp!!! i to jest najgorsze! bo jak kupujesz bez papierowca to pretensje mozesz miec tylko do siebie, ale jak hodowca ci w balona robi to juz jest fatalne!!!a potem wszyscy hodowcy sa beee i wszyscy oszukuja!!!! ja zaluje, ze im nie kazalam zrobic xero tej metryczki!!!!ale zupelnie wtedy nie pomyslalam:((((((
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 NIE moge :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: na samo slowo STACHOWIAK mam takie ciśnienie ze dym mi idzie uszami wwrrrrr.................................... :evilbat: :evilbat: :evilbat: 0X 0X 0X 0X :evil: :evil: :evil: :evil: :2gunfire: :2gunfire: :snipersm:
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 jostra napisał(a):W/w Pani sprzedawała w ostatni weekend psy w Rzeszowie, gdyż na Targach Zoologicznych była też wystawa PKPR. Przy okazji Pani wzięła ze sobą całą przyczepę szczeniaczków różnych ras. Więc siedziały biedaki za zardzewiałymi kratami, na sianie, na metalowej podłodze, a zimno było jak diabli. Chyba około 10-12 stopni i do tego padało. :evil: Smród od tych zwierzątek był straszny 0X 0X 0X Boszeeee no ludzie jednak sumienia nie maja!!! toz do Rzeszowa z centralnej Polski jest kawalek i to spory!!!!
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 GUCIA napisał(a):NIE moge :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: na samo slowo STACHOWIAK mam takie ciśnienie ze dym mi idzie uszami wwrrrrr.................................... :evilbat: :evilbat: :evilbat: 0X 0X 0X 0X :evil: :evil: :evil: :evil: :2gunfire: :2gunfire: :snipersm: uuuu to Gucia jak Ci sie bedzie chcialo spac to powiedz to napisze magiczne slowo i od razu sie rozbudzisz:))) lepsze od amfy widze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 orsini napisał(a):tzn. zapytalas czy to jest wystawowe szczenie i Ci ona potwierdzila??? :o :o :o bo im caly czas o rodzicach mowila, a o szczeniakach nic, ale kto poczatkujacy wiedzialby, ze sa 2 zwiazki, ze jeden rodowod nie ma nic wspolnego z drugim itp!!! i to jest najgorsze! bo jak kupujesz bez papierowca to pretensje mozesz miec tylko do siebie, ale jak hodowca ci w balona robi to juz jest fatalne!!!a potem wszyscy hodowcy sa beee i wszyscy oszukuja!!!! ja zaluje, ze im nie kazalam zrobic xero tej metryczki!!!!ale zupelnie wtedy nie pomyslalam:(((((( CHCIALAM suczke do wystawiania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a dostałam wszystko czego nie chcielam!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Gucia no ladnie:(((((( a na jakie papiery????naszego zwiazku czy ichniego????bo jak ichniego to ja bym sie pokusila o sprawdzenie czy te psy nie figuruja w naszym zwiazku a na pewno figuruja...dlatego zaluje, ze tamci metryczki nie sxerzyli:(((((((
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 jostra napisał(a):W/w Pani sprzedawała w ostatni weekend psy w Rzeszowie, gdyż na Targach Zoologicznych była też wystawa PKPR. Przy okazji Pani wzięła ze sobą całą przyczepę szczeniaczków różnych ras. Więc siedziały biedaki za zardzewiałymi kratami, na sianie, na metalowej podłodze, a zimno było jak diabli. Chyba około 10-12 stopni i do tego padało. :evil: Smród od tych zwierzątek był straszny 0X 0X 0X czy ZKWP NIE MOZE UKARAĆ TAKIEJ BABY MANDATEM za handel pod wystawa. :evil: :evil: :evil: :evil: Ainne organizacje za warunki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 orsini napisał(a):Gucia no ladnie:(((((( a na jakie papiery????naszego zwiazku czy ichniego????bo jak ichniego to ja bym sie pokusila o sprawdzenie czy te psy nie figuruja w naszym zwiazku a na pewno figuruja...dlatego zaluje, ze tamci metryczki nie sxerzyli:((((((( RODOWÓD BYŁ PKPR ale ztego co pamiętam to byly tez PKR wpisany z ZKWP jak bym DORWAŁA TA BABE TO DOPIERO BY BYLO SKUBANKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Gucia ZK nie ma niestety nic do wystaw klubu psa rasowego:(((((((( i mandatow tez nie moze wystawiac, ale juz TOZZ by mogl sie tym zajac, ale poniewaz to juz bylo, wiec i tak odpada
jostra Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 GUCIA napisał(a): czy ZKWP NIE MOZE UKARAĆ TAKIEJ BABY MANDATEM za chandel pod wystawa. :evil: :evil: :evil: :evil: Ainne organizacje za warunki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Wystawa była PKPR Poza tym ludzie z ZK też zorganizowali sobie tam giełdę i psiaki w klatkach na metalowych podłogach leżały na takie zimno :evil: Nawet te psiaczki, które ludzie trzymali pod kurtkami się terepały z zimna Ludzie to straszni sadyści :evil: :evil: :evil:
GUCIA Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 orsini napisał(a):Gucia ZK nie ma niestety nic do wystaw klubu psa rasowego:(((((((( i mandatow tez nie moze wystawiac, ale juz TOZZ by mogl sie tym zajac, ale poniewaz to juz bylo, wiec i tak odpada TYLKO ZE ONA HANDLUJE POD NASZYMI WYSTAWAMI
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Gucia..nie tylko ona niestety:(((( ale jak masz rodowod ten inny to napisz do oddzialu w ktorym sa jej psy zarejestrowane i zarzadaj informacji kiedy jesli w ogole te psy zostaly wypisane z naszego ZK, bo jesli po fakcie urodzenia sie Twojej suni to obecny wlasciciel tez poleci w jej slady. No jak mozna tak kryc!toz suki to nie maszynki do robioenia pieniedzy a tu jedna cieczka na ZK, a druga sruuu na ten inny zwiazek! a jesczze ludziom sie kit wciska
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Jostra a w obrazku pod nickiem to sunia ktora zostaje? :lol: :lol: :lol:
jostra Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 orsini napisał(a):Jostra a w obrazku pod nickiem to sunia ktora zostaje? :lol: :lol: :lol: eeee nie wiem :roll: to moja ukochana suczka, straszny wariat, ale jest najmniejsza ze wszystkich i nie wiem czy akurat ona zostanie jej największą zaleta to to, że jest super króciutka W każdym razie jest przesłodka :angel:
orsini Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 ehhh...az sie rozmarzylam:))o takim malym sceniacku:)))niekoniecznie bialym ale takim slodziutkim....:))))))))) no to nastepna w kolejce do wyzrebienia Gucia:)))))kiedy masz termin? :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts