Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie no na pewno nie wiedza, ale ci co sie tak reklamuja na alegro to mysle ze doskonale wiedza, ze im wiecej tytulow i bardziej egzotyczne tym latwiej znalezc losia na szczenka:)))))))

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

ja tez nie wiedzialam co kupuje jak kupowalam pierwszego psa-kolezanka mi wybrala hahhahaha a sprzedawala ...MADZIARA:)))))))))))))bo hodowczyni chora byla:(((((((((
no i kumpela miala do wyboru 3:psa i 2 suki, i chyba rewelacyjnie wybrala:))))))
potem juz sie zdawalam na hodowcow....
i nigdy nie zapomne jak kumpela dogadala sie z babskiem na wystawie u nas i jechala po szczenka po wystawowych rodzicach, championach itp...i pewnie szczenk byl po tych rodzicach, ale dostala metryke z klubu psa rasowego!!!poprostu psy mialy 2 mioty jeden w ZK, a drugi na tamte papiery, ale kazalam pogrozic pani, tkora nota bene juz za to w tym czasie byla wywalona z ZK, ale psy przepisane byly, ze i ta osoba poleci co ma psy jej w papierach i od razu oddala pieniazki a umowe kupna sprzedazy podarla:))))
szkoda ze oni nie sxerowali metryki....

Posted

orsini napisał(a):
ja tez nie wiedzialam co kupuje jak kupowalam pierwszego psa-kolezanka mi wybrala hahhahaha a sprzedawala ...MADZIARA:)))))))))))))bo hodowczyni chora byla:(((((((((
no i kumpela miala do wyboru 3:psa i 2 suki, i chyba rewelacyjnie wybrala:))))))
potem juz sie zdawalam na hodowcow....
i nigdy nie zapomne jak kumpela dogadala sie z babskiem na wystawie u nas i jechala po szczenka po wystawowych rodzicach, championach itp...i pewnie szczenk byl po tych rodzicach, ale dostala metryke z klubu psa rasowego!!!poprostu psy mialy 2 mioty jeden w ZK, a drugi na tamte papiery, ale kazalam pogrozic pani, tkora nota bene juz za to w tym czasie byla wywalona z ZK, ale psy przepisane byly, ze i ta osoba poleci co ma psy jej w papierach i od razu oddala pieniazki a umowe kupna sprzedazy podarla:))))
szkoda ze oni nie sxerowali metryki....

CZy to była p. Stachowiak??????

Posted

Elitesse napisał(a):
czyli naczelna oszustka :0 tylko ja nie rozumiem dlaczego pod jej przydomkiem hodje ktos inny majacy jej psy ?

Bo wiedziała co się święci i przepisała .

p.Stachowiak ma się calkiem dobrze idalej sprzedaje psy i to duzo sznaucery ma po 800
Oglasza sie w wyborczej i ofercie i ma same psy po szamponach.

sledzilam ta mal......... bo mnie tez nabrala.

Posted

Gucia ja tego nie napisalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tylko tyle, ze kobiete poznala na wystawie zwiazkowej, pokazywala jej medale i osiagniecia swoich psow. Kolezanka jest po wecie, znajomi jej chcieli pieska do kochania, ale zeby mial rece i nogi, wiec ja namowilam na rodowodowe szczenie. Chciala 1000, utargowali sie do 900 i Aska do mnie z trasy zadzwonila i pyta czy to dobra cena, ja ze normalna ani dobra ani zla, wiec OK, a ona ze jej babka dala takie papiery i mi zaczyna czytac, a ja nic nie kumam, bo takiej metryczki to ja nawet na oczy nie widzialam, wiec sie zawrocili, bo jej powiedzialam, ze w tym wypadku to maja kundla, a 900zl za kundla to juz stanowczo za duzo!i powiedzialam co maja mowic-nie bylo nawet klotni, nic, tylko od razu wymiana psa na kase. A gdyby sie zorientowali nawet kilka dni pozniej to juz by przeciez nie oddali, bo juz by zwierzaka kochali!
i to jest oszustwo dopiero i naciaganie ludzi co sie nie znaja!bo przeciez widzieli medale, widzieli dyplomy.... :evil: :evil: :evil:

Posted

orsini napisał(a):
Gucia ja tego nie napisalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tylko tyle, ze kobiete poznala na wystawie zwiazkowej, pokazywala jej medale i osiagniecia swoich psow. Kolezanka jest po wecie, znajomi jej chcieli pieska do kochania, ale zeby mial rece i nogi, wiec ja namowilam na rodowodowe szczenie. Chciala 1000, utargowali sie do 900 i Aska do mnie z trasy zadzwonila i pyta czy to dobra cena, ja ze normalna ani dobra ani zla, wiec OK, a ona ze jej babka dala takie papiery i mi zaczyna czytac, a ja nic nie kumam, bo takiej metryczki to ja nawet na oczy nie widzialam, wiec sie zawrocili, bo jej powiedzialam, ze w tym wypadku to maja kundla, a 900zl za kundla to juz stanowczo za duzo!i powiedzialam co maja mowic-nie bylo nawet klotni, nic, tylko od razu wymiana psa na kase. A gdyby sie zorientowali nawet kilka dni pozniej to juz by przeciez nie oddali, bo juz by zwierzaka kochali!
i to jest oszustwo dopiero i naciaganie ludzi co sie nie znaja!bo przeciez widzieli medale, widzieli dyplomy.... :evil: :evil: :evil:

A ja zapytałam.

i nie bede mówić ogródkiem o tej pani!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Posted

W/w Pani sprzedawała w ostatni weekend psy w Rzeszowie,
gdyż na Targach Zoologicznych była też wystawa PKPR.
Przy okazji Pani wzięła ze sobą całą przyczepę szczeniaczków różnych ras.
Więc siedziały biedaki za zardzewiałymi kratami, na sianie, na metalowej podłodze, a zimno było jak diabli. Chyba około 10-12 stopni i do tego padało. :evil:
Smród od tych zwierzątek był straszny 0X 0X 0X

Posted

tzn. zapytalas czy to jest wystawowe szczenie i Ci ona potwierdzila??? :o :o :o bo im caly czas o rodzicach mowila, a o szczeniakach nic, ale kto poczatkujacy wiedzialby, ze sa 2 zwiazki, ze jeden rodowod nie ma nic wspolnego z drugim itp!!!
i to jest najgorsze!
bo jak kupujesz bez papierowca to pretensje mozesz miec tylko do siebie, ale jak hodowca ci w balona robi to juz jest fatalne!!!a potem wszyscy hodowcy sa beee i wszyscy oszukuja!!!!
ja zaluje, ze im nie kazalam zrobic xero tej metryczki!!!!ale zupelnie wtedy nie pomyslalam:((((((

Posted

NIE moge :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

na samo slowo STACHOWIAK mam takie ciśnienie ze dym mi idzie uszami wwrrrrr.................................... :evilbat: :evilbat: :evilbat: 0X 0X 0X 0X :evil: :evil: :evil: :evil: :2gunfire: :2gunfire: :snipersm:

Posted

jostra napisał(a):
Więc siedziały biedaki za zardzewiałymi kratami, na sianie, na metalowej podłodze, a zimno było jak diabli. Chyba około 10-12 stopni i do tego padało. :evil:

Boszeeee
no ludzie jednak sumienia nie maja!!!
toz do Rzeszowa z centralnej Polski jest kawalek i to spory!!!!

Posted

GUCIA napisał(a):
NIE moge :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

na samo slowo STACHOWIAK mam takie ciśnienie ze dym mi idzie uszami wwrrrrr.................................... :evilbat: :evilbat: :evilbat: 0X 0X 0X 0X :evil: :evil: :evil: :evil: :2gunfire: :2gunfire: :snipersm:

uuuu to Gucia jak Ci sie bedzie chcialo spac to powiedz to napisze magiczne slowo i od razu sie rozbudzisz:)))
lepsze od amfy widze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
tzn. zapytalas czy to jest wystawowe szczenie i Ci ona potwierdzila??? :o :o :o bo im caly czas o rodzicach mowila, a o szczeniakach nic, ale kto poczatkujacy wiedzialby, ze sa 2 zwiazki, ze jeden rodowod nie ma nic wspolnego z drugim itp!!!
i to jest najgorsze!
bo jak kupujesz bez papierowca to pretensje mozesz miec tylko do siebie, ale jak hodowca ci w balona robi to juz jest fatalne!!!a potem wszyscy hodowcy sa beee i wszyscy oszukuja!!!!
ja zaluje, ze im nie kazalam zrobic xero tej metryczki!!!!ale zupelnie wtedy nie pomyslalam:((((((

CHCIALAM suczke do wystawiania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a dostałam wszystko czego nie chcielam!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:

Posted

Gucia no ladnie:((((((
a na jakie papiery????naszego zwiazku czy ichniego????bo jak ichniego to ja bym sie pokusila o sprawdzenie czy te psy nie figuruja w naszym zwiazku a na pewno figuruja...dlatego zaluje, ze tamci metryczki nie sxerzyli:(((((((

Posted

jostra napisał(a):

czy ZKWP NIE MOZE UKARAĆ TAKIEJ BABY MANDATEM za handel pod wystawa. :evil: :evil: :evil: :evil:

Ainne organizacje za warunki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

orsini napisał(a):
Gucia no ladnie:((((((
a na jakie papiery????naszego zwiazku czy ichniego????bo jak ichniego to ja bym sie pokusila o sprawdzenie czy te psy nie figuruja w naszym zwiazku a na pewno figuruja...dlatego zaluje, ze tamci metryczki nie sxerzyli:(((((((

RODOWÓD BYŁ PKPR
ale ztego co pamiętam to byly tez PKR wpisany z ZKWP

jak bym DORWAŁA TA BABE TO DOPIERO BY BYLO SKUBANKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

Gucia ZK nie ma niestety nic do wystaw klubu psa rasowego:((((((((
i mandatow tez nie moze wystawiac, ale juz TOZZ by mogl sie tym zajac, ale poniewaz to juz bylo, wiec i tak odpada

Posted

GUCIA napisał(a):

czy ZKWP NIE MOZE UKARAĆ TAKIEJ BABY MANDATEM za chandel pod wystawa. :evil: :evil: :evil: :evil:

Ainne organizacje za warunki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Wystawa była PKPR
Poza tym ludzie z ZK też zorganizowali sobie tam giełdę i psiaki w klatkach na metalowych podłogach leżały na takie zimno :evil:
Nawet te psiaczki, które ludzie trzymali pod kurtkami się terepały z zimna
Ludzie to straszni sadyści :evil: :evil: :evil:

Posted

orsini napisał(a):
Gucia ZK nie ma niestety nic do wystaw klubu psa rasowego:((((((((
i mandatow tez nie moze wystawiac, ale juz TOZZ by mogl sie tym zajac, ale poniewaz to juz bylo, wiec i tak odpada

TYLKO ZE ONA HANDLUJE POD NASZYMI WYSTAWAMI

Posted

Gucia..nie tylko ona niestety:((((
ale jak masz rodowod ten inny to napisz do oddzialu w ktorym sa jej psy zarejestrowane i zarzadaj informacji kiedy jesli w ogole te psy zostaly wypisane z naszego ZK, bo jesli po fakcie urodzenia sie Twojej suni to obecny wlasciciel tez poleci w jej slady.
No jak mozna tak kryc!toz suki to nie maszynki do robioenia pieniedzy a tu jedna cieczka na ZK, a druga sruuu na ten inny zwiazek!
a jesczze ludziom sie kit wciska

Posted

orsini napisał(a):
Jostra a w obrazku pod nickiem to sunia ktora zostaje? :lol: :lol: :lol:

eeee nie wiem :roll:
to moja ukochana suczka, straszny wariat, ale jest najmniejsza ze wszystkich i nie wiem czy akurat ona zostanie
jej największą zaleta to to, że jest super króciutka
W każdym razie jest przesłodka :angel:

Posted

ehhh...az sie rozmarzylam:))o takim malym sceniacku:)))niekoniecznie bialym ale takim slodziutkim....:)))))))))
no to nastepna w kolejce do wyzrebienia Gucia:)))))kiedy masz termin? :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...