GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Elitesse napisał(a):to juz wiemy dlaczego oddział ma tak duzo psow pozglaszanych ... :D :D :D każdy jedzie tam gdzie chce a niektórym trzeba pomóc podjąć decyzje :D :D :D :D :D :D :D :D
malawaszka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 :o ale instrukcja :o haha ja tam Bolka nie musiałam skubać do łysa - sam wyłysiał :evil_lol: ale że aż na nosie wyskubali :o porażka!! za to efekt końcowy :multi: rewelka, ale za jaką cenę :-?
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 GUCIA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Orsini nie wykręcaj się chyba że masz ochote na małe trymowanko :smhair2: :D :D :D
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 no Bolus biedak tyle przeszedl, ale chociaz jesien swojego zycia ma kolorowa!!!
malawaszka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):no Bolus biedak tyle przeszedl, ale chociaz jesien swojego zycia ma kolorowa!!! no nooo nie taką kolorową jakby chciał zapewne :lol: wczoraj go wykąpałam i normalnie to jest czysty amerykanin!! bez żadnych specyfików na łapach ma puch jak psy na wystawach :lol: tylko suszareczka i szczota i fiu fiuuu w porównaniu z Luną na łapach to kudłacz :lol:
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 GUCIA napisał(a):Orsini nie wykręcaj się chyba że masz ochote na małe trymowanko :smhair2: :D :D :D tylko mi uszu nie tnij pliz pliz pliz :lol: :lol: :lol: :lol: Waszko to aparat w raczke i do roboty tak? :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 gucia bedziecie miec tam w Leginowie konkurs par?? BO ja kombinuje co zdiełac, bo napewno was odwiedze :)
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 "orsini" napisał(a):[quote name='GUCIA']Orsini nie wykręcaj się chyba że masz ochote na małe trymowanko :smhair2: :D :D :D tylko mi uszu nie tnij pliz pliz pliz :lol: :lol: :lol: :lol: usz i przedpirsi do trymowania reszte zostawie :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Gucia Ty wredoto!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Agatka napisał(a):gucia bedziecie miec tam w Leginowie konkurs par?? BO ja kombinuje co zdiełac, bo napewno was odwiedze :) były teraz będą i w grudniu!! miło mi będzie cię znowu spotkać!!!! :D :D :D
Agatka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini , a moze bys moje wyskubała jak Ci tak dobrze idize ;) Livka czeka na zmiłowanie ;)
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):Gucia Ty wredoto!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: JA WREDOTA poczekaj to w takim razie nie zostawie na tobie ani 0,00005 włoska :megagrin: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 były teraz będą i w grudniu!! miło mi będzie cię znowu spotkać!!!! NO to super :) Mi tez bedzie bardzo miło :) A najbardzije miło mi bedzie jak dostane ostatnie potrzebne cwc :) NO to sie poszczeniaczkujemy jak beda pary :)
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 hihihi w sumie to dobry pomysl z ta para:))))))))pomyslimy:)))))))) Agatko, ale to ja Cie chce wynajac, bo Ty tansza jestes niz nasze olsztyniaki, nie pamietam ale kiedys prawie za friko skubalas w porownaniu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 eee pare psow?pies i suka moze??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 no prosze i juz bede miała konkurencje ;) ja podrozałam teraz ;)
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 uuu, czyli znowu sama musze skubac:((buuuuuuu k.mac:((((((
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):eee pare psow?pies i suka moze??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini :snipersm: Orsini
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Gucia tak Kochanie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 wiem że pies i suka przecież nie ja i ty :lol: :lol: :lol: :lol: ale które??????????
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 no psa mam jednego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wiktorka :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):no psa mam jednego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wiktorka :lol: :lol: :lol: :lol: no a sucz???? Agatko które szczeniaczki?????
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 hahahaha suczki mam 3:)))))ups sorki 4ta jest szeltie:))))ale ta odpada, no i pieprzaczka tez odpada, zostaja 2:)))))Fufa i Fantasy:)))))))
Recommended Posts