Agatka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 laski spokój ma mi tu byc :) Moje tez bywaja łyse Najgorzej wygladaja wyskubane czarne... Taki wzorzec to naprawde rewelacyjna rzecz do nauki :)
Elitesse Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 dzis jest chyba moj szczesliwy dzen bo zdazyl sie CUD !! normalnie chyba powinnam zagrac w totolotka albo cos... otoz po poltorej miesiaca wyczekiwania, proszenia i tlumaczenia nareszcze przyszedl i jest CHAMPIONAT SLOWACJi dla mojego lancusia : D :D :D :D :D JUPI !!!!
Elitesse Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 zkoda tylko ze dyplom jest toalnie wygniciony ale to juz chyba wina naszej poczty ukochanej a tempo i tak lepsze niz ma polski zwiazek :)
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 hahahhahahahahahahaha to i tak szybciej niz jakbys wyslala kwitki na championat polski :lol: :lol: :lol: :lol:
Olivka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 A po jaką cho.....rę skubać całkiem do łysa, jak można wyczesać podszerstek, wyjąć okrywówkę, która oczywiście jest w takim stanie, że wychodzi leciutko i zostawić już resztki podszerstka , który mocno siedzi. Potem przecież i tak się go wyczesze z nowej, przebijającej się okrywówki. Ja wychodzę z założenia, żeby wszystko robić stopniowo, ale systematycznie , bez stresu dla psa. Mój patent sprawdzony , bo Olivka ma włos wypracowany bardzo dobrze, co zresztą podkreślają sędziowie , a gatunkowo niestety był kiedyś słaby. Do łysolka nie zdecyduję się trymować , szczególnie zostawiając psu takie rany na ciele , jak pokazane to jest w linku.
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Olivko jak bedziesz miala amerykanca to moze Ci to byc za malo. Pisalam, ze najgorszy wlos maja kolorowe miniaturki, a przy pieprzaku to jak w jednym miejscu ciut wiecej wyciagniesz to plamy i laty wyskocza, wiec najbezpieczniej jest do lysego. W cz-sr tez mi jest najprosciej do lysego. Pies tak samo tego nie lubi jak przeskubywania tak jak to w sezonie sie robi.
Elitesse Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):hahahhahahahahahahaha to i tak szybciej niz jakbys wyslala kwitki na championat polski :lol: :lol: :lol: :lol: no zybciej :D zeby jeszcze z naszym zwiazkiem sie wspolpracoalo tak dobrze jak ze slowackim...ehhh a z ciekawostek dodam z na dyplomie jest data wystawienia - 26 sierpnia !!!!
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 hahaha najpierw wystawili a potem zobaczyli Trencin:))))
Madziara Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):ooo szukalam tej www kiedys:)) tak sie wlasnie powinno skubac niestety:))))mi na przedpiersie nie starcza sily A ja frajerka z przedpiersiem skubałam :( Jedyna frajerka jestem?? A Wy się śmiałyście że łapki mnie bolą :(
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 hahahahaha to moze ja Ciebie wynajme:)) mam poltorej suki do wyskubania, ile bierzesz???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Nie stać Cię :P zwłaszcza, że koszty transportu trzebaby było pokryć i hotelu :P
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 no aleja tak przyszlosciowo sie pytam, bo chyba wracasz do olsztyna co??? :lol: :lol: :lol: a wlasnie kiedy i na ktory rok?
Elitesse Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Madziara napisał(a):Nie stać Cię :P zwłaszcza, że koszty transportu trzebaby było pokryć i hotelu :P jaki transport ? jaki hotel ? wysle ci w poczta - paczka ekonomiczna nie jest taka droga :)
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 hahaha wlasnie, przeciez wysylanie psow poczta jest modne, nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 hahaha to zapraszam :P chociaż jabyś w ten weekend przejechała ok. 20 km, to mogłabyś mi bezpośrednio podrzucić :P
Elitesse Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):hahaha wlasnie, przeciez wysylanie psow poczta jest modne, nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lepiej nie zaczynaj bo ... :evilbat:
Madziara Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 no w sumie może w list by sie zmieścił, jakby go mocno butem upchnąć ??:P Bo paczka pewnie dla Orsini za droga :P
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Elitese hahahahahahha Madziara do Mokin jedziesz???? :o :o :o
Elitesse Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Madziara napisał(a):no w sumie może w list by sie zmieścił, jakby go mocno butem upchnąć ??:P Bo paczka pewnie dla Orsini za droga :P tylko niech chociaz babelkowa koperte kupi !
Madziara Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):Elitese hahahahahahha Madziara do Mokin jedziesz???? :o :o :o Nie :) Do Tuczek :P
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a): zamierzam go tak przeskubywac chyba do grudniowego Legionowa....chyba:)))) Co to znaczy CHYBA ??????? Meldujesz się w czwartek ze zgłoszeniem!!!!!!!! alb sama cię zgłosze :B-fly: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 hahahahaha to jest szantaz :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):hahahahaha to jest szantaz :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tTy to powiedziałaś :D :D :D :D nazywaj to jak chcesz a ja czekam na zgłoszenie 8) 8) 8)
Elitesse Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 to juz wiemy dlaczego oddział ma tak duzo psow pozglaszanych ... :D :D :D
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 hahaha WLASNIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts