Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
hahaha prawie:))))bo ja przodu nie skubie tylko gole:)))ale plecy i leb tak. A Ty do golego nie skubiesz?

skubie skubie ale stresznie mi ich szkoda potem jak je wołam to spierniczaję prosto do budki i nawet do kiełbaski nie chcą wyleść

Posted

no bo czesc nie skubie do golej skory tylko jakos inaczej.
Mi tez ich szkoda i jak zakoncza kariere to beda golone:((((((chyba ze po ciazy bo wtedy wlos jak maselko wychodzi

Posted

Elitesse napisał(a):
wlasciciele sznaucerow to sadysci jednym slowem :D :D :D

:evilbat: :evilbat: :evilbat:

nie mów głośno bo jakiś oszołom to przeczyta i ustawy będzie wymyślał!!!!

Posted

hahahhaah wlasnie, tu sie czesto trafiaja oszolomy:))))))))czajniki tzw.:)))))))czaja sie tylko a potem kabluja :evil: :evilbat: 0X :evil: 0X 0X 0X 0X 0X 0X

Posted

Orsini jesteś w głębokim błedzie!!!Nie jestem oszolomem,ale po co prowokujecie los?chyba że lubicie się kopać na forum?to wcale nie jest śmieszne!

Posted

jeszcze nas do TOZu podadza :D ze meczymy bidne zwierzaki i bedzie ustawowo zakazane trymowanie ! zwlaszcza jak iszecie ze psy od was uciekaja hihi

a kable zawsze sie znajda :D

Posted

hahahah a cos Ty taka nerwowa??????
co nie jest smieszne?kazdy kto chce dostac cos wiecej jak ocena bdb na wystawie skubie psa-i tyle:)))))))))))nie kazdy skubie do golej skory i tyle:))ale skubie kazdy lub jak wolisz-TRYMUJE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Elitesse a Twoje nie spieprzaja na widok szczotki, grzebienia lub nozyczek do pazurkow?moich nagle nie ma-chowaja sie wszedzie gdzie sie tylko da :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nawet za nogi kogos innego i mysla, ze ich nie widac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Trybię,chcecie sobie znależć ofiarę do kopania,ale ja nią nie będę.Jeśli nie zrozumiałyście że piszę w waszym interesie,to mi przykro!Moje poczucie humoru tak daleko nie sięga,czekajcie więc dalej na swoją ofiarę.Pa,pa!

Posted

spieprzac to sprzeprzaja tylko na widok otwartej lazienki, ale skubance doskonale wiedza kiedy ja ide sie kompac - wtedy leza za mna i siedza w lazience a kiedy je chce wykompac - wtedy chowaja sie po katach. jak wyciagam szczoty to tylko patrza jak skazance ktorego wybiore :) a jak juz jakiegos ylosuje to reszcie sie od razu pyszcze usmiechaja hehe

Posted

Gonia napisał(a):
Trybię,chcecie sobie znależć ofiarę do kopania,ale ja nią nie będę.Jeśli nie zrozumiałyście że piszę w waszym interesie,to mi przykro!Moje poczucie humoru tak daleko nie sięga,czekajcie więc dalej na swoją ofiarę.Pa,pa!

ale o co chodzi ?? :niewiem: :niewiem:

Posted

Gonia oszalalas?????o co Ci chodzi??????nikt Cie kopac nie chce, poprostu sie wpasowalas w to o czym pisalysmy no i tyle nic wiecej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no dla nas jest to normalne, ze sznaucerkow niestety golic maszynka nie mozna, bo wlos bedzie miekki, ze zlym kolorem, a do tego poskrecany. A ze to wyglada makabrycznie?zgadzamy sie na pewno wszyscy, ale strona jest rewelacyjna bo pokazuje krok po kroku jak sie powinno to robic, szkoda tylko, ze opisy sa w jakims dziwnym jezyku w postaci krzaczkow

Posted

Gonia napisał(a):
Odwrócić kota ogonem każdy potrafi.ja natomiast nie potrafię zrozumieć w jakim celu oglądacie na forum takie zdjęcia?

wlasnie napisalam: super jest ta www, bo pokazuje krok po kroku jak to robic, cowiecej opisuje po ilu dniach ktora czesc sie skubie, bo sznaucerka prawidlowo sie skubie na raty. Tak to wyglada niestety:))))))ale za to jaki efekt powalajacy na kolana!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Gonia ale nie martw sie nie jestes sama, bardzo wiele osob rezygnuje z wystaw z tego wlasnie powodu, bo o ile miekkowlosa suka jak dostanie bdb za wlos to i tak moze miec szczenki, to u psa juz taki numer nie przejdzie.ale jak ktos ma ladna sztuke i goli maszynka to az zal, bo psiak spokojnie by np. championat zrobil, ale nie z wlosem golonym:(((((

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...