Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Haha no one tymi ogonami naprawde potrafia narobic zamieszania :lol: , jakis czas temu jak bylismy u znajomych, oni maja ogoniasta olbrzymke wlsanie, haha to musielismy szkalnki zapierac bo tak sie cieszyla, ze haha sok sie lal strumieniami :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha no one tymi ogonami naprawde potrafia narobic zamieszania :lol: , jakis czas temu jak bylismy u znajomych, oni maja ogoniasta olbrzymke wlsanie, haha to musielismy szkalnki zapierac bo tak sie cieszyla, ze haha sok sie lal strumieniami :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . sok to pestk a co powiesz na flaki???? :D :D :D
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 O fuuuuuuuu buahahahaha, niezla akcja :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 GUCIA napisał(a):Orsini zaspała !!!! Hiehie nie zaspala, jest w pracy, tylko gdzies polazla i nie chce z nami gadac :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 z ogona owczarka który wylądował najpierw w talerzu a potem na spodniach :D :D :D :D
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Haha nie no jaja z tym ogonem sa niezle. Haha ja nie rozumiem czemu ludzie nie chca ogonow :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 GUCIA napisał(a):Ka-vanga będziecie na grudniowej????? Kurcze wlasnie ni wiem co zrobic, bardzo chcialam byc, ale musze wyrwac Bandziora do zera, bo byla rwana jak miala 3,5 miecha i nalezaloby cos z ta sierscia zrobic, haha a ciagle sa wystawy i nie ma kiedy, hahaha. A czemu pytasz????????????
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha nie no jaja z tym ogonem sa niezle. Haha ja nie rozumiem czemu ludzie nie chca ogonow :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . bo ogonki bałaganią i sińce na nogach zostawiają boli jak ...................
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 GUCIA napisał(a): bo ogonki bałaganią i sińce na nogach zostawiają boli jak ................... Hahahaha, trzeba sobie ochraniacze sprawic i wysokie stoly i juz jest git :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ka-Vanga napisał(a):GUCIA napisał(a):Ka-vanga będziecie na grudniowej????? Kurcze wlasnie ni wiem co zrobic, bardzo chcialam byc, ale musze wyrwac Bandziora do zera, bo byla rwana jak miala 3,5 miecha i nalezaloby cos z ta sierscia zrobic, haha a ciagle sa wystawy i nie ma kiedy, hahaha. A czemu pytasz???????????? bo będzie z kim pogadać i może pcheł nazbieram do tego czasu :D :D :D :D no i te zdjęcia :cry: :cry: :cry: i
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Haha przyjechac to ja i tak przyjade, z psami czy bez, a zdjecia to juz wybaczylam :wink: :lol: :grins: .
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ooooooooo bede zobowiazana, Nafusia sie ucieszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Musze sie wreszcie zebrac, zeby zadzwonic do weta i ja sterylnac :cry: .
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Ooooooooo bede zobowiazana, Nafusia sie ucieszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Musze sie wreszcie zebrac, zeby zadzwonic do weta i ja sterylnac :cry: . a po co??????????????????????????????
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Bo ma bardzo powanie chory kregoslu, zreszta dlatego jest tak malo wystawiana od mniej wiecej roku, kiedy sie o tym dowiedzielismy :( . Nie bedzie juz kryta, bo boje sie o jej zdrowie, wiec bede ja sterylizowac :( . Eh a to moje ukochne suczydlo i mialam w planach zostawic sobie jej coreczke :cry: :cry: :cry: .
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 szkoda :( :( :( no to ucałuj ją za mnie w ten duży czarny,mokry nochal!!! :buzi: :buzi: :buzi:
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ka-Vanga napisał(a):GUCIA napisał(a):Orsini zaspała !!!! Hiehie nie zaspala, jest w pracy, tylko gdzies polazla i nie chce z nami gadac :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . kce kce ino mialam zebranie tak?:))))))
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 GUCIA napisał(a):szkoda :( :( :( no to ucałuj ją za mnie w ten duży czarny,mokry nochal!!! :buzi: :buzi: :buzi: Juz ucalowana, ale powiedzialam jej tez, ze w grudniu dostanie torebke pchel :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Elitesse Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):GUCIA napisał(a):Orsini zaspała !!!! Hiehie nie zaspala, jest w pracy, tylko gdzies polazla i nie chce z nami gadac :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . kce kce ino mialam zebranie tak?:)))))) oo tos ty taka wazna ze na zbrania chodzisz ?? :P
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ka-Vanga napisał(a):GUCIA napisał(a):szkoda :( :( :( no to ucałuj ją za mnie w ten duży czarny,mokry nochal!!! :buzi: :buzi: :buzi: Juz ucalowana, ale powiedzialam jej tez, ze w grudniu dostanie torebke pchel :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Przelece się po wsi i nazbieram :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 dla fanatykow trymowania (uwaga sceny drastyczne :) ) http://www.remus.dti.ne.jp/~joker01/syunacut/syunacut1.html
Recommended Posts