Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha no one tymi ogonami naprawde potrafia narobic zamieszania :lol: , jakis czas temu jak bylismy u znajomych, oni maja ogoniasta olbrzymke wlsanie, haha to musielismy szkalnki zapierac bo tak sie cieszyla, ze haha sok sie lal strumieniami :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha no one tymi ogonami naprawde potrafia narobic zamieszania :lol: , jakis czas temu jak bylismy u znajomych, oni maja ogoniasta olbrzymke wlsanie, haha to musielismy szkalnki zapierac bo tak sie cieszyla, ze haha sok sie lal strumieniami :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

sok to pestk a co powiesz na flaki???? :D :D :D

Posted

GUCIA napisał(a):
Orsini zaspała !!!!

Hiehie nie zaspala, jest w pracy, tylko gdzies polazla i nie chce z nami gadac :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

GUCIA napisał(a):
Ka-vanga będziecie na grudniowej?????

Kurcze wlasnie ni wiem co zrobic, bardzo chcialam byc, ale musze wyrwac Bandziora do zera, bo byla rwana jak miala 3,5 miecha i nalezaloby cos z ta sierscia zrobic, haha a ciagle sa wystawy i nie ma kiedy, hahaha. A czemu pytasz????????????

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha nie no jaja z tym ogonem sa niezle. Haha ja nie rozumiem czemu ludzie nie chca ogonow :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

bo ogonki bałaganią i sińce na nogach zostawiają boli jak ...................

Posted

GUCIA napisał(a):

bo ogonki bałaganią i sińce na nogach zostawiają boli jak ...................

Hahahaha, trzeba sobie ochraniacze sprawic i wysokie stoly i juz jest git :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
GUCIA napisał(a):
Ka-vanga będziecie na grudniowej?????

Kurcze wlasnie ni wiem co zrobic, bardzo chcialam byc, ale musze wyrwac Bandziora do zera, bo byla rwana jak miala 3,5 miecha i nalezaloby cos z ta sierscia zrobic, haha a ciagle sa wystawy i nie ma kiedy, hahaha. A czemu pytasz????????????

bo będzie z kim pogadać i może pcheł nazbieram do tego czasu :D :D :D :D
no i te zdjęcia :cry: :cry: :cry: i

Posted

Ooooooooo bede zobowiazana, Nafusia sie ucieszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Musze sie wreszcie zebrac, zeby zadzwonic do weta i ja sterylnac :cry: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ooooooooo bede zobowiazana, Nafusia sie ucieszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Musze sie wreszcie zebrac, zeby zadzwonic do weta i ja sterylnac :cry: .

a po co??????????????????????????????

Posted

Bo ma bardzo powanie chory kregoslu, zreszta dlatego jest tak malo wystawiana od mniej wiecej roku, kiedy sie o tym dowiedzielismy :( .
Nie bedzie juz kryta, bo boje sie o jej zdrowie, wiec bede ja sterylizowac :( . Eh a to moje ukochne suczydlo i mialam w planach zostawic sobie jej coreczke :cry: :cry: :cry: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
GUCIA napisał(a):
Orsini zaspała !!!!

Hiehie nie zaspala, jest w pracy, tylko gdzies polazla i nie chce z nami gadac :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

kce kce ino mialam zebranie tak?:))))))

Posted

GUCIA napisał(a):
szkoda :( :( :( no to ucałuj ją za mnie w ten duży czarny,mokry nochal!!! :buzi: :buzi: :buzi:

Juz ucalowana, ale powiedzialam jej tez, ze w grudniu dostanie torebke pchel :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

orsini napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
GUCIA napisał(a):
Orsini zaspała !!!!

kce kce ino mialam zebranie tak?:))))))

oo tos ty taka wazna ze na zbrania chodzisz ?? :P

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
GUCIA napisał(a):
szkoda :( :( :( no to ucałuj ją za mnie w ten duży czarny,mokry nochal!!! :buzi: :buzi: :buzi:

Juz ucalowana, ale powiedzialam jej tez, ze w grudniu dostanie torebke pchel :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Przelece się po wsi i nazbieram :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...