Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

No to przecie Ci juz pisalam wyzej, w agility to pewnie hopki, palisada, kladka (chociaz nie jestem pewna tej kladki czy jest w debiutach), tunel "zwykly", w jumpingu hopki i tunel no i chyba skoku w dal nie ma w debiucie :wink: . W zerowce dochodzi miekki tunel, skok w dal, kladka i to chyba wszystko :D .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Co zle tlumacze kurcze :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: .

no bo sama do konca nie wiesz chyba o co chodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja nie startowalam w debiutach, bo we Wloclawku to byly nasze drugie zawody i tam debiutow nie bylo, a wczesniej na innych zawodach takiej klasy nie widzialam, moja od razu startowala w zerowce. Pewnie kolo 10 zl.

Posted

Kurde byly debiuty, ale my startowalymy w zerowce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo to nasze drugie zawody, a debiuty sa dla tych co debiutowali :evilbat: .
Pisze po raz trzeci: w zerowce jest: kladka, palisada, tunel, miekki tunel, hopki, skok w dal (ten moze byc, ale nie musi, zalezy od ukladajacego tor).

Posted

KaVang co Ty taki nerwowy???? :o :o :o
nie moja wina, ze tlumaczyc nie umiesz nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jasne:))tylko jakos nie mi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ale juz wiem, bo mi jakas laska napisal, ze i kolo moze byc:((((((jak sedzia kce :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X fak ju z takim sedzia co chce zgnoic poczatkujacych!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X

Posted

orsini napisał(a):
KaVang ja nie pytam KTO a CO:)))wiesz slalom, kladka itp. Czym sie rozni zerowka od debiutow, czego tam jest wiecej :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsini, zasady ustala organizator. Regulaminy są tylko dla klas zaawansowanych. To co mamy Ci z Kavangiem fantazjować, co będzie a co nie. Zapytaj organizatora ;)

W klasie 0 NA PEWNO nie ma koła, huśtawki ani slalomu. Ponieważ debiuty są jeszcze prostsze, to NA PEWNO nie będzie tych przeszkód a pewnie i paru innych. We Włocławku na przykład w debiutach nie było kładki - była palisada i proste tunele (miękkiego chyba też nie było). Debiuty po raz pierwszy zostały zorganizowane we Włocławku. Jak się będziesz tak czaiła, to kto wie, może w przyszłym roku w ogóle z nich zrezygnujemy :evilbat: ;) Więc nie marudź, tylko jeżeli Cię ten sport interesuje, to po prostu przyjedź. Na miejscu popytasz, pogadasz, zobaczysz jak to wygląda i czy Cię to wciągnie czy nie. Przyjemna atmosfera gwarantowana :D.

Posted

BESIA 100 LAT NIECH ŻYJE NAM
:new-bday: :multi: :BIG: :laola:
:oops: spóźnione, ale szczere
Bangi i Ka-Vanga GRATULACJE!!!
:thumbs: :klacz: :P
Pozostałym wygrywającym również :D

Posted

Dzieki Jostra :buzi: .

Haha Gucia biedaku wszyscy sie wystaszyli, ze nie mieli jaich fitek wstawiac i zwiali :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Dorotak dobrze mowi dac jej wodki (albo szampana :wink: :lol: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...