orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 KaVang ja nie pytam KTO a CO:)))wiesz slalom, kladka itp. Czym sie rozni zerowka od debiutow, czego tam jest wiecej :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 No to przecie Ci juz pisalam wyzej, w agility to pewnie hopki, palisada, kladka (chociaz nie jestem pewna tej kladki czy jest w debiutach), tunel "zwykly", w jumpingu hopki i tunel no i chyba skoku w dal nie ma w debiucie :wink: . W zerowce dochodzi miekki tunel, skok w dal, kladka i to chyba wszystko :D .
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 uuu miekki tunel :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X 0X 0X
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 KaVang bo Ty zle tlumaczysz, dorotak lepiej umie wyjasnic, ale jej ni ma:(((((
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Co zle tlumacze kurcze :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: .
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Co zle tlumacze kurcze :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: . no bo sama do konca nie wiesz chyba o co chodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Bo nie jestem pewna niektorych preszkod czy je daja, bo te debiuty to w sumie nowosc ie :evilbat: .
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 ale sama w nich startowalas to nie pamietasz co bylo??? a ile takie zgloszenie kosztuje????
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ja nie startowalam w debiutach, bo we Wloclawku to byly nasze drugie zawody i tam debiutow nie bylo, a wczesniej na innych zawodach takiej klasy nie widzialam, moja od razu startowala w zerowce. Pewnie kolo 10 zl.
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 KaVang napilas sie?przeciez mowilas , ze we Wloclawku za debiuty byly...pucharki:))))))to nagle debiutow niebylo???? a co bylo w tej zerowce???
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Kurde byly debiuty, ale my startowalymy w zerowce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo to nasze drugie zawody, a debiuty sa dla tych co debiutowali :evilbat: . Pisze po raz trzeci: w zerowce jest: kladka, palisada, tunel, miekki tunel, hopki, skok w dal (ten moze byc, ale nie musi, zalezy od ukladajacego tor).
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 KaVang co Ty taki nerwowy???? :o :o :o nie moja wina, ze tlumaczyc nie umiesz nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Haha wydaje Ci sie :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Ja tlumacze po mistrzowsku :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 jasne:))tylko jakos nie mi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale juz wiem, bo mi jakas laska napisal, ze i kolo moze byc:((((((jak sedzia kce :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X fak ju z takim sedzia co chce zgnoic poczatkujacych!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Jasne w zerowce nie daja to na pewno dadza w debiutach :lol: . Tam maja byc tory latwe i przyjemne, z jakas jedna lub dwoma zmianami strony :D .
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 umiem czytac na tyle, ale co to jest???? :o :o :o :o
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 No np biegniesz z psem na prawa reke, a tor zakreca w prawo, wiec musisz zmienic trone zeby teraz pies byl na lewa reke :D .
dorotak Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 orsini napisał(a):KaVang ja nie pytam KTO a CO:)))wiesz slalom, kladka itp. Czym sie rozni zerowka od debiutow, czego tam jest wiecej :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini, zasady ustala organizator. Regulaminy są tylko dla klas zaawansowanych. To co mamy Ci z Kavangiem fantazjować, co będzie a co nie. Zapytaj organizatora ;) W klasie 0 NA PEWNO nie ma koła, huśtawki ani slalomu. Ponieważ debiuty są jeszcze prostsze, to NA PEWNO nie będzie tych przeszkód a pewnie i paru innych. We Włocławku na przykład w debiutach nie było kładki - była palisada i proste tunele (miękkiego chyba też nie było). Debiuty po raz pierwszy zostały zorganizowane we Włocławku. Jak się będziesz tak czaiła, to kto wie, może w przyszłym roku w ogóle z nich zrezygnujemy :evilbat: ;) Więc nie marudź, tylko jeżeli Cię ten sport interesuje, to po prostu przyjedź. Na miejscu popytasz, pogadasz, zobaczysz jak to wygląda i czy Cię to wciągnie czy nie. Przyjemna atmosfera gwarantowana :D.
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 są juz zdjęcia w galerii z Legionowskiej wyatawki !!!!! :lol: :lol: :lol: WKLEJAĆ SWOJE!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 No jak pragne podskoczyć pospaliście się czy jak??????????????????
jostra Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 BESIA 100 LAT NIECH ŻYJE NAM :new-bday: :multi: :BIG: :laola: :oops: spóźnione, ale szczere Bangi i Ka-Vanga GRATULACJE!!! :thumbs: :klacz: :P Pozostałym wygrywającym również :D
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Dzieki Jostra :buzi: . Haha Gucia biedaku wszyscy sie wystaszyli, ze nie mieli jaich fitek wstawiac i zwiali :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Dorotak dobrze mowi dac jej wodki (albo szampana :wink: :lol: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Recommended Posts