orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 hahahaha no racja chcialam:))ale z piesami:))))))hahahhaha
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Reszta wieczorkim ide do pracy . papapapapapa.....
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Hahahaha najlepsze to jest z numerkiem w "paszczy" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Ale za to jakie ma Wanio super, hihihihihihi.
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 no ma rewelka:))jak sobie spi na laweczce:)))hahahahhaa pilnuje nam rzeczy:)))) wszystko by wyniesli hahahahahahah
Gonia Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Cześć,jestem,wróciłam do życia!Niestety wszyscy mieli rację,że nie był to dobry dzień na poznawanie .Obiecuję następnym razem być w formie!Sorki!
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Hahahahahaha noooooooo, ale przyznaj, ze stol dzielnie trzymal :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Gonia juz wstalas???? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Gonia napisał(a):Cześć,jestem,wróciłam do życia!Niestety wszyscy mieli rację,że nie był to dobry dzień na poznawanie .Obiecuję następnym razem być w formie!Sorki! Haha Gonia myslalysmy ze bedziesz caly dzien spala :wink: .
Gonia Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Tiiiiiiiiaaaaaaaaa!Psy mnie wygrzebały spod kołderki!Najchętniej zostałabym tam na zawsze.Wstyd mi!
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 hahahah czemu Gonia akurat mialas co swietowac w koncu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Czesc dziewczynki !!!!! Gratki dla wszystkich za wszystko, wracam do szarej rzeczywistosci ;(
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 oj szara szara...chociaz dzis ladna pogoda i nawet kolorowo na swiecie:))))))
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 serio??? u nas piknie, blekitne niebo, a liscie w sloncu sa poprostu zlote.... a ja w robocie siedze zamiast pojsc fotki porobic jakies:(((
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 eeee to u nas piknie, ale ten zakichany listopad kiedys niestety przyjdzie:(((((
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 KaVanga u Was w Wawie tez maja byc debiuty podobno??? Dorotak jakims szyfrem nadaje, ale podobno maja byc. Co na takich debiutach bedzie???? pucharki jak we Wloclawku???i ognisko???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 No na ulotce jest napisane ze beda debiuty :angel: . Ale nie wiem dokladnie co bedzie, bo to organizuje inny klub w Wawie, wiec trudno mi powiedziec co bedzie :wink: :lol: . Co do przeszkod to pewnie na agility to hopki, kladka, palisada i tunel zwykly, a w jumpingu hopki i tunel zwykly, a i nie wiem co ze skokiem w dal, ale tego chyba w debiutach nie bylo :wink: .
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 a jakis czas tam jest??? i wspolne ognisko po??? i troche pozno te zawody-jak bedzie padalo to co?halowe zrobia????
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Nie wiem do kiedy przyjmuja zgloszenia na zawody, ale na seminarium do 9.10, wiec moze na zawody tak samo. Haha nie wiem czy jakies ognisko bedzie, no i wlasnie ciekawe jak rozwiaza sprawe deszczu ewentualnego, ale chyba bedzie na dworze.
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 ej oni pisza, ze debiutowac mozna raz:(((KaVanga buuuuuuuuu
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Nio tak, taka juz natura debiutow, my z Bandziorkiem nie moglysmy byc w debiutach ze wzgledu na to, ze to byly nasze drugie zawody :wink: :D .
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 uuu to kiszka!!! a w zerowce co wystepuje?????w takim razie???? to ja wole poczekac na debiuty we wloclawku bo tam daja pucharki:)))))
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Nio nie wiem ktore psiaki bede startowac, pewnie jakies z fortu i z innych klubow. No we Wloclawku jest the best :D .
Recommended Posts