Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Cześć,jestem,wróciłam do życia!Niestety wszyscy mieli rację,że nie był to dobry dzień na poznawanie .Obiecuję następnym razem być w formie!Sorki!

Posted

Gonia juz wstalas???? :o :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Gonia napisał(a):
Cześć,jestem,wróciłam do życia!Niestety wszyscy mieli rację,że nie był to dobry dzień na poznawanie .Obiecuję następnym razem być w formie!Sorki!

Haha Gonia myslalysmy ze bedziesz caly dzien spala :wink: .

Posted

KaVanga u Was w Wawie tez maja byc debiuty podobno???
Dorotak jakims szyfrem nadaje, ale podobno maja byc. Co na takich debiutach bedzie????
pucharki jak we Wloclawku???i ognisko???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No na ulotce jest napisane ze beda debiuty :angel: .
Ale nie wiem dokladnie co bedzie, bo to organizuje inny klub w Wawie, wiec trudno mi powiedziec co bedzie :wink: :lol: . Co do przeszkod to pewnie na agility to hopki, kladka, palisada i tunel zwykly, a w jumpingu hopki i tunel zwykly, a i nie wiem co ze skokiem w dal, ale tego chyba w debiutach nie bylo :wink: .

Posted

Nie wiem do kiedy przyjmuja zgloszenia na zawody, ale na seminarium do 9.10, wiec moze na zawody tak samo.
Haha nie wiem czy jakies ognisko bedzie, no i wlasnie ciekawe jak rozwiaza sprawe deszczu ewentualnego, ale chyba bedzie na dworze.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...