orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 o nie nie nie, ja nie wykrakalam , ja stwierdzilam FAKT tak? od krakania to Ty jestes a nie ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Oj kobiety, kobiety... a może czarownice?? :P:P
alexandra Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ogromnie wszystkim dziękuję razem z Besią za śliczne życzenia :D JA "wykończę" film w aparacie to wstawię kilka fotek z wczorajszej imprezki, jak to Besia razem ze staffiorem brata wcinali torcik :lol: Przeogromniaste gratulacje dla szalejących w ten weekend dogomaniaków, jestem z Was dumna. A jeśli idzie o Bangi to mam wielką nadzieję zobaczyć ją jak mknie po torze, musi to być cudny widok :D
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Buuuuuuuuuu Gucia, ale jezdes a nam nic nie cyknelas . Sorki ale na czarnych gdzieś mnie wcieło :cry: :cry: :cry:
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Gucia leniwcu:)))wklejaj reszte:)))bo sliczne Ci wyszly!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ja leniwa wwrrrr to co ja tu robie od 7 rano??????? :wink:
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 hahaha Ty jak Ty, ale co robi Gonia????hahahahhaha moze w koncu sie pojawi hahahhahahahaha
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 hahahahhaa pewnie pospi do wieczora co? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 orsini napisał(a):o nie nie nie, ja nie wykrakalam , ja stwierdzilam FAKT tak? od krakania to Ty jestes a nie ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 GUCIA napisał(a):Sorki ale na czarnych gdzieś mnie wcieło :cry: :cry: :cry: Buuuuuuuu no wlasnie, haha ale przypomnialo mi sie jak siedzialysmy i gadalysmy i tu nagle telefon dzwoni, a Gucia mowi, ze komus dzwoni, haha i tak sobie dzwoni i dzwoni, a tu sie nagle okazuje, ze to telefon Guci :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Haha Olcia to zapraszam pod koniec pazdziernika na zawody agility pod Wawe :D .
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ka-Vanga napisał(a):GUCIA napisał(a):Sorki ale na czarnych gdzieś mnie wcieło :cry: :cry: :cry: Buuuuuuuu no wlasnie, haha ale przypomnialo mi sie jak siedzialysmy i gadalysmy i tu nagle telefon dzwoni, a Gucia mowi, ze komus dzwoni, haha i tak sobie dzwoni i dzwoni, a tu sie nagle okazuje, ze to telefon Guci :wink: :lol: . HAHAAHAHHAHAHA :D :D PSIUNY MASZ FAJOWE !!!!!! A który to pcheł mi szukał????
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 hahahhahahahahahahaha no dobta nie zagadujmy Guci niechaj dalej wkleja co ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 to Naftka chyba szukala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 GUCIA napisał(a): HAHAAHAHHAHAHA :D :D PSIUNY MASZ FAJOWE !!!!!! A który to pcheł mi szukał???? Dzieki Gucia :D . To Nafka moja sprawdzala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 orsini napisał(a):to Naftka chyba szukala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hahaha a ta przekreca imiona moich psow, haha najpierw Bandzitosa a teraz Fafulca mojego :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Mam wszystkich najednym zdjęciu ale złej jakości :( :( bo pod światło.
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 GUCIA napisał(a):Mam wszystkich najednym zdjęciu ale złej jakości :( :( bo pod światło. Buuuuuuuu, szkoda :( .
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 moga byc zlej jakosci:)))niewazne:))) wazne zeby duzo bylo:))))
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 o nie Gucia takich NIE kcemy!!!! i kto tu ludzi fotografuje wydalo sie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 mówiłam że do d....... ale są wszyscy (prawie) :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 hahaha nie nie foty OK, my jestesmy do d.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wolimy te z psami , amy juz jako koniecznosc:))))
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 orsini napisał(a):hahahhahahahahahahaha no dobta nie zagadujmy Guci niechaj dalej wkleja co ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kciałaś wszystki!!!
Recommended Posts