Mek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Aleksandro wszystkiego dobrego dla solenizantki.................................... to juz stara rura z niej ;)
Mek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 malawaszka napisał(a):hahaaaa a ja wiem wiem :angel: :roll:
Elitesse Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Natalia_W napisał(a):Zapraszam Was na stronke mojego autorstwa - http://republika.pl/wynona stronka jest w trakcie tworzenia i bedzie zmieniana jak dostane odpowiedni program graficzny :wink: zostawcie slad w ksiedze gosci :D bardzo ladna ! szkoda tylko ze na razie taka pusta :(
Elitesse Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 wielgachne przeogromnie gratulacje dla bangity no i dla Oli za wytrwalosc w jezdzeniu !! :laola: :laola:
Mek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Elitesse napisał(a):wielgachne przeogromnie gratulacje dla bangity no i dla Oli za wytrwalosc w jezdzeniu !! :laola: :laola: :) kolejna :)
Ka-Vanga Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Ojej ile milych slow dla nas, BARDZO DZIEKUJEMY!!!!!!! :D W sobote skoro swit wyruszylismy do Wloclawka na zawody agility. Haha oczywiscie wyjechalismy za pozno i tzrba bylo miejscami grzac 180 km/h :wink: . Bangi w pierwszym przebiegu haha troche "zaszalala", a mianowicie kazalam jej zostac jak zwykle przed przeszkoda i szlam za to przeszkode i nagle patrze, a ona juz biegnie haha no to ja w te pedy za nia no i nie moglam jej dogonic :lol: hahaha przez to o maly wlos by nie dostala detki :lol: , ale udalo nam sie wybronic, haha ale dzieki temu miala dwa bledy :evilbat: . Haha najsmieszniejsze jest to, ze przy tych dwoch bledach, na ktorych stracilismy sporo czasu i tak mielismy najlpeszy czas w swojej grupie :lol: . Haha ona miala 32 cos sekund, a nastepny pies 39 cos. Na nastepnym przebiegu tak ja pilnowalam, ze hahaha wystartowalam troche za wczesnie i nie zauwazylam, ze nie wlaczyli stopera, tylko, ze dowiedzialam sie o tym juz po przebiegu :lol:, a przebieg miala czysciutki i szla jak torpeda . Ale moj maly spidzior wcale sie tym nie przejal i powtorzyla swoj przebiag biegnac z predkoscia swiatla, haha musialam ja gonic, bo nadazyc za nia nie moglam :lol: . Nio szczerze powiem, ze dumna bylam z tego jej przebiegu jak nie wiem co :wink: . W ogole super byla atosfera. Byla tez konkurencja druzynowa i zalapalysmy sie razem z Dorotczakiem do jednej druzyny, hahaha PAWELKOW :wink: . Tutaj to dopiero Atosik zaszalal, poszedl jak burza normalnie, SUPER :angel: . Haha Bangitos w jednym momencie chyba zle wyliczyla odleglosc i sie potknela i ztrobila salto zrzucajac tyczke, hahaha ale nic sie nie przejela i torpedowala dalej :wink: :lol: . Nio oczywiscie nasza druzyna wygrala :wink: :D , dostalismy szampana, ktorego od razy druzynowo wypilismy :grins: .
Elitesse Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 a ja sie wlasnie dowiedzialam ze moj synek AL BUNDY zaszalal w Rybniku - pokonal starszego pieska i wywalczyl sobie Zwyciestwo Mlodziezy :D :D :D
Ka-Vanga Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Dzis bylam z trzema moimi lobuzami na wystawie w Legionowie. Najpierw szla Bangi i wygrala Zw. Mlodziezy, a pozniej wziela rase . Pozniej wystawialam Lordzisko moje kochane, z ktorym wybiegalismy Najlepszego Psa w Rasie, nastepnie moja Nafusia sie, ktora tez sie pokazywala ze mna i rowniez wygrala swoja klase, a nastepnie porownanie na Najlepsza Suczke w Rasie . Do tego jeszcze synek moj zgarnal CWC i sliczny opis. Tak wiec dzien BARDZO udany :grins: .
Mek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 No to i ja moge wrezxcze pogratulowac....... Ka-Vanga wielkie gratulacje dla Ciebie za takie wyszkolenie Bangi i gratulacje dla Bangi za super występ.
malawaszka Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 WOWWWW Ka-Vanga zgarnęłaś wszystko :laola: ależ musiałaś być dumna!!! :klacz: :multi:
Mek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Elitesse napisał(a):a ja sie wlasnie dowiedzialam ze moj synek AL BUNDY zaszalal w Rybniku - pokonal starszego pieska i wywalczyl sobie Zwyciestwo Mlodziezy :D :D :D gratki
malawaszka Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 BRAVO Elitesse :klacz: i super fotki w Galerii :-) Ka-Vanga nie przyjmuję do wiadomości, że nie masz fotek z wystawy :evilbat:
Mek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Dzis bylam z trzema moimi lobuzami na wystawie w Legionowie. Najpierw szla Bangi i wygrala Zw. Mlodziezy, a pozniej wziela rase . Pozniej wystawialam Lordzisko moje kochane, z ktorym wybiegalismy Najlepszego Psa w Rasie, nastepnie moja Nafusia sie, ktora tez sie pokazywala ze mna i rowniez wygrala swoja klase, a nastepnie porownanie na Najlepsza Suczke w Rasie . Do tego jeszcze synek moj zgarnal CWC i sliczny opis. Tak wiec dzien BARDZO udany :grins: . Jeszcze raz gratki . ( mogłem starym zwyczajem pogratulowac hurtem bo jak zwylke psy z DGM wygrywaja wszystko co sie da)
Ka-Vanga Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Elitesse napisał(a):a ja sie wlasnie dowiedzialam ze moj synek AL BUNDY zaszalal w Rybniku - pokonal starszego pieska i wywalczyl sobie Zwyciestwo Mlodziezy :D :D :D Agus grateczki wielkie dla Budiego - haha w koncu go to imie do czegos zobowiazuje :wink: :D .
Mek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 No własnie Kavanga dawaj zdjęcia. Przyznałaś sie , ze masz super fotografa to już sie tak łatwo nie wyłgasz ;). A poza tym Bangi w locie to super wyglada.
Ka-Vanga Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Dzieki jeszcze raz ogromne :D , jestescie kochani . Haha, Waszeczko jakiej mam Nafki, tzn kolezanka jakies cyknela, bo wiesz ja co chwile z jakims psiakiem biegalam, haha momentami nie wiedzialam jak sie nazywam :wink: . Mek, no troche w nia pracy wlozylam, wiec tym bardzej sie ciesze, ze nam sie udaje dobrze wypasc :D .
Ka-Vanga Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Buuuuuuuuuuuuu z zawodow chyba nie mam :roll: .
Ka-Vanga Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 malawaszka napisał(a):ja chce LO i Nafke na ringu :multi: Nafusia bedzie, tylko musze czekac az mi kumpela fotki przesle :wink: .
Elitesse Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Elitesse napisał(a):a ja sie wlasnie dowiedzialam ze moj synek AL BUNDY zaszalal w Rybniku - pokonal starszego pieska i wywalczyl sobie Zwyciestwo Mlodziezy :D :D :D Agus grateczki wielkie dla Budiego - haha w koncu go to imie do czegos zobowiazuje :wink: :D . hehe niech idzie w slady starszej kolezanki !! na razie 3 wystawki i 3 razy lokata 1 wiec zapowieda sie niezle :D :D :D
malawaszka Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Ka-Vanga napisał(a):malawaszka napisał(a):ja chce LO i Nafke na ringu :multi: Nafusia bedzie, tylko musze czekac az mi kumpela fotki przesle :wink: . nie kłam tylko :evil:
Ka-Vanga Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 malawaszka napisał(a):nie kłam tylko :evil: Yyyyyyyy nio przeciez nie moglam sama sobie zrobic na ringu nie, kos mi musial zrobic, no i wlasnie kumpela machnela swoim aparatem, wiec prosze cierpliwie czekac :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Elitesse Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Ka-Vanga napisał(a):malawaszka napisał(a):nie kłam tylko :evil: Yyyyyyyy nio przeciez nie moglam sama sobie zrobic na ringu nie, kos mi musial zrobic, no i wlasnie kumpela machnela swoim aparatem, wiec prosze cierpliwie czekac :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Olu oni tego nie rozumieja ! wystawka = zdjecia... a samemu sobie robic nie mozna :(
Recommended Posts