Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

noo aleś mu nagrodę zrobiła za wygranie BIS Puppy :evil: :lol: pokaż fotę :angel: ja bym chciała Lunę wyskubać kiedyś ale nie mam odwagi - jednego łysolca już mam :lol:

Posted

ja do Legionowa sie niestety nie wybieram bo juz i tak mam co do roboty i sie pewnie nie wyrobie z nauką. dzisiaj na koniach było super znowu na Moni jezdziłam i starsznie mi sie to podoba ze moge większosc treningów miec na jednym, moim ulubionym koniu:) dzieki temu sie coraz bardziej z nią zgrywam i idzie nam coraz lepiej i mam nadzieje ze w przyszłym sezonie juz cos wiecej w zawodach (moze jakichs 100cm) poszalejemy:) Mamy całą zime na treningi wiec sporo czasu:)

a z Deniskiem musze jechac w przyszłym tyg. do weta bo wiecie co mu sie stało... ma takie zgrubienie na dolnym brzegu dolnej powieki identyczne miał jakies 1,5 roku temu i to było zapalenie brzegów powiek i leczyło się dość dłuugo wiem ze duzo zastrzyków i masci na to miał nim zeszło, ale mamm jeszcze Atecortin którym miał to wtedy kropione wiec narazie mu stosuje zobazcymy czy cos da a po niedzieli do weta nim sie powiekszy, a przy okazji sie go odrobaczy i jak juz tak hurtem to nie wiem moze wezme tez swiniaka morskiego bo tyz cos z okiem ma (ropieje mu) nie wiem ale chyba raczej nie mozliwe zeby sie zarazili od siebie? swiniaczek jest w klatce i blizszego niz przez klatke kontaktu z nim Denis nie ma.... :roll:

uh Elitesse mnie tez czeka skubanko Denisa ale poczekam jeszcze z 2-3 tygodnie do konca pazdzietrnika bo chce go wytrymowac tak zeby całą zime mi wytrzymał w miare przyzwoitej szacie:) tylko ze ja go skubie trymerkiem, chociaz kto wie moze sprobuje palcami bo od jakiegos czasu mnie do tego korci, a powiedz mi robisz to w gumowych rękawiczkach czy gołymi paluszkami? bo w rekawiczkach słyszałam i domyslam sie ze jest wygodniej i lepiej wychodzi...

Posted

Ka-Vang sie wybiera z tego co wiem ...
My siedzimy w domku

Dengisław tez był wyskubany do łysolka palcami i stripperem, a teraz wyglada jak marzenie !! No i wracamy na ringi :)

Widzieliście katalog z Zabrza juz jest dla zainteresowanych... :)

Posted

Mniej więcej o tej porze, dokładnie całe dwa lata temu przyszła na świat moja czarna perła, czyli Bessalina :lol: :lilangel: Hmm, siedzę teraz, powtarzam sobie "dwa lata" i nie mam pojęcia jak i kiedy to tak szybko zleciało :o
W każdym razie Beska, moje kochane suczydło wszystkiego skarbie co najlepsze, a zwłaszcza duuużo zdrówka!!! :new-bday: :BIG: :drinka: A wszystkim swoim psim kumplom Beska stawia psi torcik (wirtualny dla tych co nie będę mogli dziś przybyć na ten rzeczywisty :wink: ) :tort:

A co do trymowania/ogałacania to też już się nie mogę doczekać jak się dorwę do dzisiejszej solenizantki :evilbat: :lol:

Mimo imprezki trzymamy kciuki za zmagających się dziś w Legionowie :wink: :kciuki:

Posted

Alexandro - podrap Beske ze uszkami i pod brzuszkiem ode mnie ! i zycz jej kolejnych rownie udanych latek jak te daw co jej wlasnie stukaja :D

Kciuki za Kavanga i Orsini !! :bigok:

Posted

Wszystkiegoo NAJLEPSZEGO dla Beski!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :drinking: :new-bday: :laola:

I jeszcze musimy trzymac kciuki za Wania bo on tez szleje dzisiaj w Legionowie :D

Posted

w takm razie trzymamy kciuki za wszystkich

i oczywiscie my z Deniśkiem również dołączamy się do życzeń urodzinowych dla Bessalinki:) Wszystkiego naj naj, sukcesów na wystawacg, zdrówka, dłuugich spacerków i wielu miłych chwil spędzonych ze swoją pancią:) :new-bday:

ps.

alexandra napisał(a):
wirtualny dla tych co nie będę mogli dziś przybyć na ten rzeczywisty )

w takim razie dziękujemy za ten wirtualny torcik:) Denisek juz go wzrokiem zajada :lol:

Posted

Besko, wszystkiego najlepszego :new-bday: dla Ciebie i Twojej Pańci ;)

A Kavang już wczoraj zaszalał na zawodach o czekoladę (a właściwie to Bandzior w tempie błyskawicy pokonał tor - do tego stopnia, że sędziowie nie zdążyli włączyć stoperów :cunao: ). Mam nadzieję, że dzisiaj równie błyskawicznie "przejdą" przez ring w Legionowie :kciuki: Oczywiście :kciuki: trzymamy też za Orsini i Wania.

Posted

Dla Besiulki wszystkiego najlepszego , wygłaskac prosze od ciotki i stadka :)

Dorotak co tam sie podziało wczoraj na zawodach , bo ja oczywiście nic nie wiem ;) Siedze i sie denerwuje co tam moje dziecko wyczynia ;)

Posted

Agatka napisał(a):
Dorotak co tam sie podziało wczoraj na zawodach , bo ja oczywiście nic nie wiem ;) Siedze i sie denerwuje co tam moje dziecko wyczynia ;)

Przyjemność opowiadania szczegółów pozostawię Oli ;), ale mogę Ci powiedzieć że możesz być dumna również ze sportowych sukcesów Bandziorka. A wokół toru wszyscy z uznaniem komentowali, że takiej torpedy to jeszcze nie widzieli :klacz: .

Posted

A ja juz cos wiem o wystawie w legionowie, ale wam nic nie powiem, Olka zaraz wróci do domku to sama napisze ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D:D:D:d:d:d:d:d:D:D:D:D:D:D:D

Posted

Agatka napisał(a):
A ja juz cos wiem o wystawie w legionowie, ale wam nic nie powiem, Olka zaraz wróci do domku to sama napisze ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D:D:D:d:d:d:d:d:D:D:D:D:D:D:D

Ale Ty jesteś...;(

A tak poza tym witaj po wakacjach jesiennych.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...