Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

No moja droga,nie grymaś!Wiem że pogoda kiepska i humor też siada,ale ze wszystkiego wyciągaj to co najlepsze!Możesz mnie zobaczyc :lol: Zaraz MEK się pewnie odezwie?

Posted

To tyż!Kiedyś był taki piecyk elektryczny,też się nazywał słoneczko,kiedyś facet mówił do mnie słoneczko,ale to inny kawałek historii.Teraz cieszy mnie to za oknem!

Posted

Gonia napisał(a):
To tyż!Kiedyś był taki piecyk elektryczny,też się nazywał słoneczko,kiedyś facet mówił do mnie słoneczko,ale to inny kawałek historii.Teraz cieszy mnie to za oknem!

Jak jest - u mnie szaro-buro od rana , strasznie przygnębiająca aura.

Posted

witajcie uf 20 stron opusciłam ale cóz tak to jest jak sie cietpi na notoryczny brak czasu:) ale chcałam tylko powiedziec zebyscie czasem nie pomysleli ze was opusciłam:) tak łatwo ze mna to nie ma eh>.:) jesli chodzi o Denulka to w sumie wszystko ok ale cos mi na prawa tylna łapke narzeka i chyba w koncy do weta trzeba bedzie isc bo nie mam pojecia co mu jest. Kiedys jakies 2 tygosnie temu na wieczornym spacerku zaczą podnosic prawa tylnią łapke ale jak go zawołałam do siebie chcac to objrzcjuz przestał BARDZO dokładnie ją obejrzałam w domu i NIC nie widać, nic wbitego, zadnego zranienia NIC i jak go dotykam to go NIE boli, nie ucieka z nia ani nic nastepnego dnia było ok wiec zapomniałam o tym ale teraz znowu zauwazyłam ze robi tak po dłuzszym czasie lezenia taki jakby skurcz sama nie wiem jak to nazwac jak teraz np spi i pójdzie wieczrem na ogród pewnie tez tak bedzie i rano tak tes jest ze pierwsze kroki robi z łapka tylnią u góry a jak podejde rozmasuje mu czy nawet bez masowania po chwili jest OK... o o tym myslicie?

Posted

Witajcie po długasnej przerwie!! informuje wszem i wobec ze wróciłam ;)
Wakacje były super, choc niektórzy uwazaja ze były BARDZO MECZACE ;)
No bo wiecie takie bieganie wzdłuż ogrodzenia to strasznie meczy ;)

Obiecuje, ze moze jakie sfoty spreparuje jak jutro sie odsprzatam ;)
NO i błagam nie wymagajcie odemnie czytania tych kilkudziesieciu stron z dwuch tygodni ;)

Posted

super ze juz jestes z nami i teraz czekay na te foty:) a czytania stron poprzednich nie wymagamy bo sama wiem jak to jest po tygodniu nie czytania ponad 20 stron..... wiec tez sobie chyba odpuszcze:) a niedługo wstawie zdjecia do galeri bo skojarzyłam sobie ze nie wstawiłam zadnych zdjec błoni z imprezy które była tydzien temu wiec za momencik sie poprawie

Posted

NO ja tez sie ciesze, ze juz wróciłam :) Tak szczerze mówiac to ciagle meczyłam Ole beskowa o to co sie tutaj u Was dzieje :)
A teraz mam tyle sprzatania, bo kurz w końcu osiadł na dobre po naszym małym remoncikui wszystko musi błyszczec :)
Tak wiec musze wracac do roboty :)

Posted

Bylam w galerii i obejrzalam poprzednio przeoczone bialaski Jostry.Jakie smieszne,jak pluszaczki ,miodzio!!!!No bardzo sliczne .
I fajnie Agnieszka ,ze wstawilas zdjecie suczki od siebie,przypomina mi mala Zuzie :D A wogole wszystkie wstawione foteczki sa piekne :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...