malawaszka Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 :laola: ależ mamy wysyp maluchów na dogo :o gdzie się nie obejrzysz to ciężarna suka albo już maluszki :P Agatko :BIG: GRATULACJE niech się maluszko zdrowo chowają :angel:
Marta-m Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Agatka miała szczęście bo z tego co wiem to w ostatnim czasie rodzi sie więcej psów niż suczek!!!!!!!!! np. w miocie Ediego była tylko jedna..... Może jakies foty????????? :lol: :D
malawaszka Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 nooo widzę Ediego w podpisie i emblemaciie :angel:
Zabka Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Przez ostatni tydzień miałam malowanie w domu i komp sie wyprowadził do innego pokoju. Dziewczyny gratuluje kolejnych sukcesów :lol: U Agatki znów nowe maluszki, a ja na swoje będę musiała czekać conajmniej do połowy przyszłego roku :-? Kilka osób wybiera sie do Łodzi, znak ktoś może stawki?
madzior_ka Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 :) ja też już wiem o radosnej nowinie bo regularnie odwiedzam stronkę Agatki:) z tego co widze to narazie nei ma fotek, ale myślę, że niedługo jakeiś się ukażą. Olu czy ty byłaś przy narodzinach maluszków Agatki (a raczej Daniczki)? jejuuuuu.........ale ci zazdroszczę! jak bym chciala być przy narodzinach małych sznauciów co prawda byłam raz ale to nie były sznuacerki tylko kundelki u nas w stadninie gdzie jezdze konno bo byłam tam na obozie i w noc sylwestrową kilka minutek po północy ni z tąd ni z owąd urodzil sie szczeniaczki a nikt nie wiedział ze Asterka jest w ciązy :o bo ona nie wiem co dokładnie jej robiono, ale wiem, ze byli pewni, że nie może mieć sczeniąt i od dawna (ma 5 latek) meiszka z jamnikiem szorstkowłosym Piaffikiem i wszyscy myśleli ze to ciąża urojona, a tu nagle patezymy a ona zaczyna rodzić:) sama ślicznie poradziłą sobie i urodziła 3 suczki i 1 pieska. Że mamusia nazywa sie Astra to wszystkei maluski miały imiona gwiazdek:) (Wega, Alfa, Omega, Orion):).....Olu, a na jaką wystawę wybierasz się w najbliższym czasie/ Masz zamiar pokazac Beskę w Chorzowie? hm.....ja miałam sdo chorzowa jechac ale niestety nie pojade, ale moze bede 17 pazdziernika na krajówce w Częstochowie, mam szanse spotkac tam kogos z was?
alexandra Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Hej Madziorko. Tak byłam przy narodzinach dzieciaczków Danici :D :D :D Takie przeżycie że nie mogłam w nocy spać :wink: A co do wystaw to do Chorzowa nie jedziemy (odpuszczamy sobie :wink: ), zresztą nie miałabym jak dojechać (samochód bierze wtedy akurat mąż a mnie autobusem się nie chce) :wink: Jak nic się nie zmieni to jedziemy do Łodzi na klubówkę. Zabko ja znam stawki (dzięki Olivce :wink: ) ale tylko czarnych :-?
Zabka Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Może dziś zadzwonię do Łodzi i dowiem się :roll: bo jak raz zadzwoniłam do Warszawy to mi nie chcieli nic powiedzieć :-? . Na wystawie w Częstochowie będę na 99%. Nikt nic nie pisze o najważniejszej wystawie w Polsce-ktoś sie wybiera do Poznania?
alexandra Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Spróbuj Zabka, powinni Ci udzielić takiej inormacji :wink: Ja chętnie bym pojechała do Poznania, ale niestety jest trochę za daleko, więc na 99% zostaniemy wtedy w domku i będziemy kibicować tym którzy zdecydują się tam wystąpić :D A Ty jak , jedziesz?
Zabka Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Ja najchętniej bym zabrała całe stadko, ale biore "tylko" 3 pieski, Huri i 2 yorki. No odemnie też jest daleko ale tam to strasznie lubie jeździć bo dużo znajomych spotykam no i jest co pooglądać :wink: Do Łodzi zadzwonie dopiero w poniedziałek :-? a wystawa będzie na hali? Bo nie chce przeżyć tego co w Rzeszowie :D
alexandra Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Też słyszałam dużo dobrego o Poznaniu no ale my chyba jeszcze nie w tym roku :roll: Natomiast co do Łodzi to wystawa jest chyba na wolnym powietrzu. Też mam nadzieję że pogoda dopisze (oby tylko nie padało), Zabka to co było w Rzeszowie chyba było niepowtarzalne :wink: :lol:
Megi N Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Hej Madziorko. Tak byłam przy narodzinach dzieciaczków Danici :D :D :D Takie przeżycie że nie mogłam w nocy spać :wink: już ci zazdroszczę :cry: to chyba najfajniesze przeżycie, ja do dziś pamiętam narodziny małych owieczek u mojej babci, a już wieki od tego wydarzenia mineły.
Marta-m Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 pomocy!!!!!!!!!! Czy widzicie nowe zdjęcia Ediego w GALERII??? Bo ja trzy razy wstawaiłam i u mnie nie widac tych postów!!!!!!!!!!!!!!! :o A w wiadomosciach o topicu pisze że ostatnia wiadomośc ode mnie i woólge ale nie ma moich postów :o buuuuuu:bigcry:
malawaszka Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Pomieszane posty w topicach :o :o :o massakra - post napisany jest gdzieś w kosmosie i na pewno nie na końcu topicu :o
Marta-m Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 boshe co mam zrobic??????????? nie widze żadnych nowych postów:bigcry: wiem ze u was tak nie jest bo sprawdzałam ostatnie wasze podty i odpowiadacie na sznauceromaniakach i w galeri,ale ja nie widze żadnych nowych postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!CO mam zrobić!!!!!!!!!! :cry: Napiszcie na pw bo i tak tu nie odczytam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Marta-m Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 oo w końcu jakis mój post widze!!!!!!!!!!!!!!! :D
malawaszka Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 hhahah musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać - bałagan podobno spowodowany jest przenoszeniem dogo na inny serwer :o
madzior_ka Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 a.......może wtedy jak przeniosa bedzie szuybciej chodzić......bo mnie troche woln chodzi.... ŻAbko ja na 90% też bede w Częstochowie, ale oczywiście jako widz, wuiec może sie spotkamy:) fajnie by było ktoś jescze do czestochowy się wybiera? Jak bym chciała pojechać do Łodzi.......ale to też nei blisko nas, więc nikt mnie tam nie zawiezie:(( skzoda....
Agatka Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Dzieki wszystkim za Gratulacje !!! Dobrze lu ze napisałas bo ja jakos ostatnio nie miałam głowy :( Dzieciaczki i Mama maja sie dobrze. Kluseczki rosnął jak na drożdzach :) mamusia sie nimi troskliwie zajmuje :) Orsini - Ja to nie wiem czy to takie szczeście bo ostatnio wszyscy chca kupowac psy :O Nie wiem czemu przeciez suczki sa takie miluśkie ..... Ja teraz siedze w domku mam angine ropna i katar :( Najgorsze jest to ze pewnie znowu na klubówke nie pojade tylko męza bede musiała wysłac :( W Krakowie leje od rana , nawet psów na pole zal wypuścic..... Do Poznania sie nie wybieramy. W CHorzowie bylismy z Dengisławem no i mały znowu sie pododbał wrócilismy z BOB Puppy :) Chyba tyle nowości :)
malawaszka Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Agatko :angel: :calus: dla maluchów :P
Marta-m Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 heh ostatnio mnie troche nie było to myslałam że morze juz po wszystkim,ale postów dalej nie widze :wink: Ale przynajmiej jest podgląd... :D NIe wiem co napisac to może napisze pare rzeczy o Edim :lol: :P Już od jakiegoś tygodnia nie sika w nocy z czego jestem ogromnie szczesliwa :angel: W domu jeszcze sie zdarza,zwłaszcza jak nie ma mnie w domu,ale jest coraz lepiej. Widac że juz umie troche trzymać,bo nawet jak nas nie ma to rzadko mu sie zdarza załatwiac. Jak jest sam to oczywiście popiskuje,ale nie jest tak źle bo nie robi żadnych szkod i sobie radzi. Tylko że jak nas nie ma to chodzi na góre, i potem udaje że niemoże zejść na dół :lol: (a umie już od dawna wchodzić i schodzic po schodach,ale schodzic mniej lubi)... Poza tym w piątek KOŃCZY MU SIE KWARANTANNA!!! Więc już nie moge sie doczekac pierwszego spacerku na smyczy i wogóle gdzie indziej,bo mam dość już tego domowego ogródka :P
malawaszka Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 już naprawione dogo :angel: Martuś - a Edi jeszcze nie powinien za duż po schodach chodzić, więc jak co - to go znoś na rękach.. super, że już coraz mniej sika :P
Marta-m Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 fajjnie ze juz DGM działą!!!!!!!!! eh....ja takie miałam przeczucia żeby nie dawac Ediemu chodzic po schodach,ale ja byłam taka dumna że juz umie :( eh,chyba nie jest jeszcze za późno co??? chyba nic mu nie jest............? :(
malawaszka Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 niie no co Ty - na pewno dużo nie chodził - to nie jest tak, że każdemu pieskowi który chodził po schodach coś musi być - po prostu lepiej jeszcze uważać :fadein:
Marta-m Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 eh....to dobrze...no bo wiecie ja teraz tak bez sensu gadam,bo jestem przewrazliwiona na punkcie jego zdrowia...... :roll:
Recommended Posts