Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Haha biedny Lanc, dziewczyna chce mu sie oddac, a oni mu nie dadza :wink: :lol: :evilbat: .

to moze mam mu jeszcze Zadre ubrac w sexi bielizne i potrzymac ?

Nooooooooo mozesz ubrac, ale trzymac chyba nie musisz, sami sobie dadza swietnie rade :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

"Zawsze odchodzą ci, na których nam najbardziej zależy,
Zawsze ci, którym nie zdążyliśmy wszystkiego powiedzieć,
Nigdy nie wrócą ci, na których najbardziej czekamy,
Nikt nam nie odda chwil już raz zmarnowanych..."

Posted

No tak,tylko się człowiek ruszy do ciężkiej,przedwystawowej roboty,a tu mu zaraz uszy chcą obrywać!!!!!!!Mnie po lekturze tego co mnie minęło,przyszło jeszcze jedno porównanie:Facet jest jak wirus!

Posted

Kurcze,zapomniałam się pochwalić!Zostałam po raz trzeci "babcią".a mój Carelli ojcem!Dzisiaj w Toruniu urodziło się 6 szczeniąt,4 chłopców i 2 dziewczynki!W ogóle mój gwiazdor ma wydajność przodownika pracy!Trzy krycia=20 szczeniąt!

Posted

Wow SUPER!!!
GRATULUJE!!!
hahahaha jak to mowia????jaki pan taki kram? :lol: :lol: :lol: :lol:
a wlasnie jak sie czuja te szczenki ostatnie?co to mama mleka nie miala?

Posted

Tamte dzieci miały szcęście i chowają się super!Matka dostała hormony,które pobudziły laktację.Oczywiście są dokarmiane.Rosną jak na drożdżach i już się nie drą.Ło matko ja mam porytą sucz tym super sperminatorem,łoj, reproduktorem oczywiście!

Posted

ORSINI nie masz łatwiejszych zadań dla matoła komputerowego?!Poproszę koleżankę to może wklei dzisiejsze świeżynki.Ona jest bardziej mobilna.Piszę jedną ręką bo mi ojciec wlazł na kolana :x

Posted

Gonia GRATULACJE :angel: .
Ostatnio po moim psie urodzila sie 12, to jest dopiero niezla jazda, bo to sa olbrzymy, wiec jak podrastaja to raczynaja robic przebudowe domu, ogrodu itp :wink: :lol: :evilbat: .

Posted

KA-VANGA wielkie dzięki!Jostra skąd wytrzynaściłaś takiego fajnego psiuna!!!ORSINI,zmień szefa może będzie przyjemniej.Zwolnij go jutro,albo już niech se nie myśli,że może destrukcyjnie działać na personel :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...