Ka-Vanga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Elitesse napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Haha biedny Lanc, dziewczyna chce mu sie oddac, a oni mu nie dadza :wink: :lol: :evilbat: . to moze mam mu jeszcze Zadre ubrac w sexi bielizne i potrzymac ? Nooooooooo mozesz ubrac, ale trzymac chyba nie musisz, sami sobie dadza swietnie rade :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 "Zawsze odchodzą ci, na których nam najbardziej zależy, Zawsze ci, którym nie zdążyliśmy wszystkiego powiedzieć, Nigdy nie wrócą ci, na których najbardziej czekamy, Nikt nam nie odda chwil już raz zmarnowanych..."
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 nic jesien idzie...... melancholii czas itp....
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 ale tam chyba powinno byc po ulicach Londynu :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 No tak,tylko się człowiek ruszy do ciężkiej,przedwystawowej roboty,a tu mu zaraz uszy chcą obrywać!!!!!!!Mnie po lekturze tego co mnie minęło,przyszło jeszcze jedno porównanie:Facet jest jak wirus!
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Kurcze,zapomniałam się pochwalić!Zostałam po raz trzeci "babcią".a mój Carelli ojcem!Dzisiaj w Toruniu urodziło się 6 szczeniąt,4 chłopców i 2 dziewczynki!W ogóle mój gwiazdor ma wydajność przodownika pracy!Trzy krycia=20 szczeniąt!
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Wow SUPER!!! GRATULUJE!!! hahahaha jak to mowia????jaki pan taki kram? :lol: :lol: :lol: :lol: a wlasnie jak sie czuja te szczenki ostatnie?co to mama mleka nie miala?
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 hahahahhaa a mi si e ten kawal podobal co go Joanna J. na liste wkleila, ale tu niestety sie nie nadaje do wklejenia:((((
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Tamte dzieci miały szcęście i chowają się super!Matka dostała hormony,które pobudziły laktację.Oczywiście są dokarmiane.Rosną jak na drożdżach i już się nie drą.Ło matko ja mam porytą sucz tym super sperminatorem,łoj, reproduktorem oczywiście!
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 no to super Goniu!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Dzięki!!!Ale ja nie chcę ósemki,mnie wystarczy czwórka!No dobra może być ze sternikiem :lol:
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 hahahaha Gonia a wklej nam w galerie troche rudych sznaucerkow:)))jak sa szczeniakami musza byc urocze!!!!
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 ORSINI nie masz łatwiejszych zadań dla matoła komputerowego?!Poproszę koleżankę to może wklei dzisiejsze świeżynki.Ona jest bardziej mobilna.Piszę jedną ręką bo mi ojciec wlazł na kolana :x
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 hahahaha:)))))) koniecznie wklei male rude sznaucerki :lol: :lol: :lol: :lol: ja w pracy tez mam burdel:)))))))jeden wielki balagan
jostra Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 I takie coś znalazłam, tylko nie wiem czy tu będzie widać
Ka-Vanga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Gonia GRATULACJE :angel: . Ostatnio po moim psie urodzila sie 12, to jest dopiero niezla jazda, bo to sa olbrzymy, wiec jak podrastaja to raczynaja robic przebudowe domu, ogrodu itp :wink: :lol: :evilbat: .
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 KA-VANGA wielkie dzięki!Jostra skąd wytrzynaściłaś takiego fajnego psiuna!!!ORSINI,zmień szefa może będzie przyjemniej.Zwolnij go jutro,albo już niech se nie myśli,że może destrukcyjnie działać na personel :lol:
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Gonia szef jest OK:))))tylko balagan taki panuje ogolny tu :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 A gdzie go nie ma???To chyba nasza narodowa przypadłość :cry:
Recommended Posts