Mek Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 orsini napisał(a):i C wlasnie skonczyl i nic nie znalazl:)))) :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: o widzisz :):)
Ka-Vanga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mek napisał(a):Kawanga skąd Ty masz takie fajne ikonki ?? z tymi pałami . Z netu :D .
Ka-Vanga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mek napisał(a):orsini napisał(a):no ja wlazlam dalej w moj sklepik np. a bardziej sie ni e dalo, bo platna strefa Bo nie było tam wurusa U mnie na tej stronce znalazl trojana :-? .
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Aaaaa wszystkim naszym MESKIM dogomaniakom WsZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji dnia chlopaka!!!!! :popcorn: :chainsaw: :smilecol: :chainsaw: :popcorn: :B-fly: :n00b: :laola:
Mek Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 orsini napisał(a):Aaaaa wszystkim naszym MESKIM dogomaniakom WsZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji dnia chlopaka!!!!! :popcorn: :chainsaw: :smilecol: :chainsaw: :popcorn: :B-fly: :n00b: :laola: O dzieki . a dziś jest takie święto ????
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 no chyba tak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mam w domu ufoludki :o :evilbat: :lol: :lol: :lol: Jak szybko zieleń po tatuażach zlezie z sierści? Czy mogę maluchy umyć, no i czy to pomoże??? :help1: :Help_2: :help1: :Help_2: :help1: :Help_2:
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 hahahhaahhahaa nie wiem:))))) ja mialam pisana tatuownica robione:))))))wiec nie musialam niczego zmywac hahahhahaa zrob foty koniecznie!!! smieszne pewnie sa!!!!
Ka-Vanga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Nio to WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO :angel: :angel: :angel: :angel: . Haha Jostra masz teraz bialo zielone mini, haha nowy kolor .
jostra Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 U nas na wsi nie mają pisanej :( Tzn. mają, ale taką kopiącą prądem :o i trzeba do tego przysypiać szczeniaki :evil: A szczenki nie są biało-zielone, one są po prostu całe zielone. Białego niet!!! :evilbat: One się wzajemnie wylizują i walczą ze sobą, więc wysmarowały się dokładnie :evilbat: :lol: :lol: :lol: Wyglądają śmiesznie, ale jak przyjdą ludzie je oglądać to się chyba załamią :roll:
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 hahahahaha to wez je zfotografuj takie zielone:)))) musza byc czadowe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Jostra powiesz, ze to takie nowy kolorek :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . I jak mowi Orsini koniecznie cyknij fote .
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 a ta szpanuje tymi swoimi nowymi obrazkami no!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Elitesse Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Polscy mafiosi robią jaja "Życie Warszawy" pisze, że gangsterzy zajęli się cukiernictwem - fałszują słodycze dla dzieci z podrzędnej masy czekoladopodobnej pruszkowska mafia produkowała podróbki jajek z niespodzianką. W innej mafijnej firmie powstawały fałszywe mentosy i tic-taki. :biggrina: :haha: :biggrina: :haha: :biggrina: :haha: :biggrina: :haha:
Elitesse Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 a teraz cos dla feministek :D Dlaczego mężczyzni sa podobni do karaluchów? - Kręca się po kuchni i cholernie trudno się ich pozbyć. -------------------------------------------------------------------------------- - Dlaczego facet jest jak zapalenie wyrostka robaczkowego? - Powoduje dużo cierpień, a jak się go pozbędziesz, to okazuje się, że do niczego nie był potrzebny
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 czytalam i Red Bulla!!!to juz wiem czemu na mnei nie dziala:))jak to zwykla woda z barwnikiem jakims!!! :evil: :evil: :evil:
Ka-Vanga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Elitesse napisał(a):a teraz cos dla feministek :D Dlaczego mężczyzni sa podobni do karaluchów? - Kręca się po kuchni i cholernie trudno się ich pozbyć. -------------------------------------------------------------------------------- - Dlaczego facet jest jak zapalenie wyrostka robaczkowego? - Powoduje dużo cierpień, a jak się go pozbędziesz, to okazuje się, że do niczego nie był potrzebny Hahahaha .
Elitesse Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 dzisiaj wywoze lancelota w swiat bo na powaznie zaczal mi sie do Zadry dobierac a ta ... jeszcze mu sie nadstawia ! :P :P
Ka-Vanga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Haha biedny Lanc, dziewczyna chce mu sie oddac, a oni mu nie dadza :wink: :lol: :evilbat: .
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 hahahaha moja Zadrunia!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: a co ona znowu cieczkuje?
Elitesse Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha biedny Lanc, dziewczyna chce mu sie oddac, a oni mu nie dadza :wink: :lol: :evilbat: . to moze mam mu jeszcze Zadre ubrac w sexi bielizne i potrzymac ?
Elitesse Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 orsini napisał(a):hahahaha moja Zadrunia!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: a co ona znowu cieczkuje? no juz 7 miesiecy minelo od poprzedniego razu....
Elitesse Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 dostalam dzis sliczne fotki swojej coreczki BAZYLII z niemiec i wrr skanera nie mam !!
Recommended Posts