Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gucia czuj się zamordowana!!!Tak przyjemnie zaczynał się ten deszczowy dzionek,bleblaniem o facetach a ty mi tu dywersję wprowadzasz.Uduszę!

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

TIIIIIIIIAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!I wyjdą wam z TV same przystojne samce i padną na kolana!Ruszcie się!!!Mecz ma wiele zalet.Możecie się dotlenić,rozprężyć płuca,wrzeszczeć,żeby odreagować stresy i nikt na was głupio nie popatrzy!!

Posted

Gonia napisał(a):
TIIIIIIIIAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!I wyjdą wam z TV same przystojne samce i padną na kolana!Ruszcie się!!!Mecz ma wiele zalet.Możecie się dotlenić,rozprężyć płuca,wrzeszczeć,żeby odreagować stresy i nikt na was głupio nie popatrzy!!

Buuuuuuu ale ja nie lubie pilki noznej.

Posted

Gonia napisał(a):

a potem masz chrype a po kilku latach takiego wydzierania sie rak krtani jak znalazl:)))
dziekuje!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

GUCIA napisał(a):
Mek napisał(a):
Ale jestescie świrnięte ;) i to zdrowo .

Świrnięte ????????- raczej zdrowe..

Na ciele bo na umyśle to szczerze wątpie.:D:D:D:D

Posted

no dokladnie ja jestem obrzydliwa jesli chodzi o kobiety :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
co nie oznacza, ze nie wiem co piekne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Mek napisał(a):
[Na ciele bo na umyśle to szczerze wątpie.:D:D:D:D

no ale dlaczego???
zechcialbys Kotus rozwinac te bardzo gleboka mysl? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Mek napisał(a):
[Na ciele bo na umyśle to szczerze wątpie.:D:D:D:D

no ale dlaczego???
zechcialbys Kotus rozwinac te bardzo gleboka mysl? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

WLASNIE :evilbat: .

Posted

Mek napisał(a):
Twoja opinia potwierdza nasze dobre samopoczucie,albo to zdanie jest nielogiczne.Wybierz opcję prawidłową bo dostaję lekkiej głupawki.

Posted

Mek napisał(a):
GUCIA napisał(a):
Mek napisał(a):

Podobno wszyscy psierze mają nie zdrowo pod sufitem ahahahahaha

Posted

Mek napisał(a):
CHŁOPA WAM TRZA I TYLE ................

Ameryke odkryl no!!!!!
toc o tym CALY czas piszemy!!!!
ale kcemy LADNEGO chlopa a nie byle co!!!!a w naszym kraju jakos samce sa takie jakies wyleniale itp.

Posted

Ha przypomniało mi sie takie stare powiedzenie

Błona dziewicza po trzydziestce uderz na mózg :):):):);););;)

I co wy na to ?????

Posted

GUCIA napisał(a):
Mek napisał(a):
GUCIA napisał(a):
Mek napisał(a):

Podobno wszyscy psierze mają nie zdrowo pod sufitem ahahahahaha

GUCIA mi nie chodzi o psy tylko seks.....

Posted

Mek napisał(a):
CHŁOPA WAM TRZA I TYLE ................
No wiesz moje hormony są na właściwym poziomie,a lużna gadka o facetach utrzymana jak sądzę na dobrym poziomie,zabarwiona poczuciem humoru,jest niczym innym jak miłą rozmową.Skąd u Ciebie takie oburzenie???A jak Twoje hormony :lol:

Posted

Gonia napisał(a):
.Skąd u Ciebie takie oburzenie???

Gonia ależ ja sie nie oburzam ja chce tylko naprowadzić Cię na odpowiednie tory i spowodować u Was jakąś zdrową reakcje czyli zainwestowanie w sex ;)

Posted

orsini napisał(a):
Mek my jestesmy PRZED 30stka wbrew temu co myslisz, wiec znowu Twoja teoria sie kupy nie trzyma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No wiec Orsini potraktuj to jako ostrzezenie ;) i zainwestuj swe uczucia w jakiegoś chłopa

Posted

Mek napisał(a):
Ha przypomniało mi sie takie stare powiedzenie

Błona dziewicza po trzydziestce uderz na mózg :):):):);););;)

I co wy na to ?????
Czyżby autopsja?????

Posted

Mek kurcze a o czym my mowimy od kilku dni?jak nie o tym z kim by sie chcialo do tego lozka isc? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
w sondazach wygrywa Piotr z MagdyM. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...