Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Gucia czuj się zamordowana!!!Tak przyjemnie zaczynał się ten deszczowy dzionek,bleblaniem o facetach a ty mi tu dywersję wprowadzasz.Uduszę!
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mek z nami jest wszystko jaknajbardziej OK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 TIIIIIIIIAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!I wyjdą wam z TV same przystojne samce i padną na kolana!Ruszcie się!!!Mecz ma wiele zalet.Możecie się dotlenić,rozprężyć płuca,wrzeszczeć,żeby odreagować stresy i nikt na was głupio nie popatrzy!!
GUCIA Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mek napisał(a):Ale jestescie świrnięte ;) i to zdrowo . Świrnięte ????????- raczej zdrowe..
Ka-Vanga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Gonia napisał(a):TIIIIIIIIAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!I wyjdą wam z TV same przystojne samce i padną na kolana!Ruszcie się!!!Mecz ma wiele zalet.Możecie się dotlenić,rozprężyć płuca,wrzeszczeć,żeby odreagować stresy i nikt na was głupio nie popatrzy!! Buuuuuuu ale ja nie lubie pilki noznej.
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Gonia napisał(a):TIIIIIIIIAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!I wyjdą wam z TV same przystojne samce i padną na kolana!Ruszcie się!!!Mecz ma wiele zalet.Możecie się dotlenić,rozprężyć płuca,wrzeszczeć,żeby odreagować stresy i nikt na was głupio nie popatrzy!! a potem masz chrype a po kilku latach takiego wydzierania sie rak krtani jak znalazl:))) dziekuje!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mek napisał(a):Ale jestescie świrnięte ;) i to zdrowo .No wiesz,przecież się do siebie nie mizdrzymy :lol: 100% zdrowe z nas kobitki!!!
Mek Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 GUCIA napisał(a):Mek napisał(a):Ale jestescie świrnięte ;) i to zdrowo . Świrnięte ????????- raczej zdrowe.. Na ciele bo na umyśle to szczerze wątpie.:D:D:D:D
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 no dokladnie ja jestem obrzydliwa jesli chodzi o kobiety :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: co nie oznacza, ze nie wiem co piekne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mek napisał(a):[Na ciele bo na umyśle to szczerze wątpie.:D:D:D:D no ale dlaczego??? zechcialbys Kotus rozwinac te bardzo gleboka mysl? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 orsini napisał(a):Mek napisał(a):[Na ciele bo na umyśle to szczerze wątpie.:D:D:D:D no ale dlaczego??? zechcialbys Kotus rozwinac te bardzo gleboka mysl? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: WLASNIE :evilbat: .
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mek napisał(a):Ale jestescie świrnięte ;) i to zdrowo .Twoja opinia potwierdza nasze dobre samopoczucie,albo to zdanie jest nielogiczne.Wybierz opcję prawidłową bo dostaję lekkiej głupawki.
GUCIA Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mek napisał(a):GUCIA napisał(a):Mek napisał(a):Ale jestescie świrnięte ;) i to zdrowo . Świrnięte ????????- raczej zdrowe.. Na ciele bo na umyśle to szczerze wątpie.:D:D:D:D Podobno wszyscy psierze mają nie zdrowo pod sufitem ahahahahaha
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mek napisał(a):CHŁOPA WAM TRZA I TYLE ................ Ameryke odkryl no!!!!! toc o tym CALY czas piszemy!!!! ale kcemy LADNEGO chlopa a nie byle co!!!!a w naszym kraju jakos samce sa takie jakies wyleniale itp.
Mek Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Ha przypomniało mi sie takie stare powiedzenie Błona dziewicza po trzydziestce uderz na mózg :):):):);););;) I co wy na to ?????
Mek Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 GUCIA napisał(a):Mek napisał(a):GUCIA napisał(a):Mek napisał(a):Ale jestescie świrnięte ;) i to zdrowo . Świrnięte ????????- raczej zdrowe.. Na ciele bo na umyśle to szczerze wątpie.:D:D:D:D Podobno wszyscy psierze mają nie zdrowo pod sufitem ahahahahaha GUCIA mi nie chodzi o psy tylko seks.....
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mek napisał(a):CHŁOPA WAM TRZA I TYLE ................No wiesz moje hormony są na właściwym poziomie,a lużna gadka o facetach utrzymana jak sądzę na dobrym poziomie,zabarwiona poczuciem humoru,jest niczym innym jak miłą rozmową.Skąd u Ciebie takie oburzenie???A jak Twoje hormony :lol:
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mek my jestesmy PRZED 30stka wbrew temu co myslisz, wiec znowu Twoja teoria sie kupy nie trzyma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Gonia napisał(a):.Skąd u Ciebie takie oburzenie??? Gonia ależ ja sie nie oburzam ja chce tylko naprowadzić Cię na odpowiednie tory i spowodować u Was jakąś zdrową reakcje czyli zainwestowanie w sex ;)
Mek Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 orsini napisał(a):Mek my jestesmy PRZED 30stka wbrew temu co myslisz, wiec znowu Twoja teoria sie kupy nie trzyma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No wiec Orsini potraktuj to jako ostrzezenie ;) i zainwestuj swe uczucia w jakiegoś chłopa
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mek napisał(a):Ha przypomniało mi sie takie stare powiedzenie Błona dziewicza po trzydziestce uderz na mózg :):):):);););;) I co wy na to ?????Czyżby autopsja?????
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mek kurcze a o czym my mowimy od kilku dni?jak nie o tym z kim by sie chcialo do tego lozka isc? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w sondazach wygrywa Piotr z MagdyM. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts