Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tiiiiiiaaaa!Czarny, za pare lat pieprz i sól :lol: Chyba że wpadnie do GUCI to go wyfarbuje.Ten Schill jakiś taki krótki się wydaje i lekko niedożywiony?

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ja to nie pamietam co mi sie snilo, haha ale jutro pewnie beda mi sie snily zawody agility :wink: .

czemu???
w legionowie startujesz????

Posted

Gonia napisał(a):
Tiiiiiiaaaa!Czarny, za pare lat pieprz i sól :lol: Chyba że wpadnie do GUCI to go wyfarbuje.Ten Schill jakiś taki krótki się wydaje i lekko niedożywiony?

hahahaha
nie, dozywiony jest az za bardzo:))kolejny taki misio:)))))
no ale pieprzaki fajne sa!:))))))np. taki francuz pieprz i sol...ehhh, wiesz jacy sa przystojni???Francuz ma te przewage ze ma niebieskie oczy.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Uhm,i taki francuz wygląda jakby w opakowaniu prał się w automacie,odwirował i nie wyprasował!!!!Pija lurowatą kawę i zajada bagietką(sama skóra),albo tłuściuchnym rogalem!Łeeee :x

Posted

Goniaaaaaaaaaaaa nooooooooooooo
poprostu WSZYSTKIE samce ludzkie sa oblesne tak? ale niektore maja ladny wyglad chociaz:)))a Ty mi zaraz obrzydzisz poranna kafke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

E,nie wszystkie!!!Wszędzie są wyjątki,ale trzeba je umiejętnie wychwycić!Kiedyś miałam już nadzieję że tak się stało.Przystojny,zadbany,słuchał co do niego mówię ,czuły opiekuńczy!Ideał!!!miał tylko jedną wadę,okazało się,że niestety ma już swojego chłopaka :D Smacznej kawki!

Posted

GUCIA napisał(a):
Gonia do roboty na hale teczki układać!!!!!! :D :D

ooo widzicie ja?
najlepsza obrona jest atak:)))hahahhaa to zeby jej sie po tylku nie oberwalo to sama zaczela od tego w stosunku do innych hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gucia a Twoj typ faceta???teczki nie zajac nie uciekna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Gucia!!!!!!!!Zdrajco!!!!!!!!!!Zaraz mi się tu zleci stado rywalek!!!!!!!Powiem Ci że owszem,drużyna mocno przystojna,ale trener........!!!!!!!Co prawda bardziej w typie ORSINI,ale ten drobny defekt jest do wybaczenia przy całej reszcie.

Posted

czy u Was w Polsce tez taka straszna pogoda???szaro, ciemno, mokro, smutno????
jak dobrze ze miniaturki sa na hali!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Gonia napisał(a):
Gucia!!!!!!!!Zdrajco!!!!!!!!!!Zaraz mi się tu zleci stado rywalek!!!!!!!Powiem Ci że owszem,drużyna mocno przystojna,ale trener........!!!!!!!Co prawda bardziej w typie ORSINI,ale ten drobny defekt jest do wybaczenia przy całej reszcie.

JAKA DRUZYNA???????????????????????????????????????
DAWAJ FOTY SKNERO JEDNA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
KaVang o tabliczke czekolady???a kiedy to jest???

Hahaha nio, jutro :D .
Hahaha pewnie w niedziele bedzie Bandytka padnieta, ale trudno sie mowi :wink: .

Posted

Orsini facet musi mieć to COŚ I BYĆ WIERNY
NIESTETY DINOZAURY WYGINEŁY
A do znalezienia ideału to CI nawet świeca nie pomorze :D :D :D

Posted

orsini napisał(a):
Gonia napisał(a):

JAKA DRUZYNA???????????????????????????????????????
DAWAJ FOTY SKNERO JEDNA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

WLASNIE JA TEZ KCEM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

GUCIA napisał(a):
Orsini facet musi mieć to COŚ I BYĆ WIERNY
D

WIERNY?????FACET?????
nie, nie, sorki Gucia ja w yeti nie wierze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale z wygladu co wolisz: ciemne sztuki czy blond-niedopigmentowane)? :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...