Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

GUCIAAAAAAAAA!!!!!Szoruj ten banerek,a nie mi tu siedzisz i o d.... gadasz!!!I włącz GG bo nie mogę tu publicznie wszystkiego....!!! :evil:

Posted

Taa,a potem dostanę po d....,kurna,znowu to samo!!!Chyba się od Was zaraziłam!A tak a propos,mnie też sędziwał w zeszłym roku Rumun.Jejku,ale był przystojny...!Taki wcale nie rumuński i taki ciepły jak kaloryferek! :silly:

Posted

Fajny,fajny,widziałam go na warszawskiej!Ale Eugen Magalea.....,nogi mi się gięły w ringu!!!Oczywiście moje koleżanki rżały jak wściekłe kobyły i robiły foto!!!Oczywiście zdjęć mi nie dały bo chyba same nie mogą się napatrzeć :lol: Zazdrśnice jedne :evilbat:

Posted

Świat sie konczy ,w pracy kolezanka mi powiedziala ,ze 20 lat temu jak bylam mloda !!!! (Jak bylam mloda ,no cos takiego !!!) to ludzie inni byli !
A teraz to zyje sie inaczej ! No zamurowalo mnie .
Wchodze na dgm a tu co , dyskusja o tyleczkach sedziow ! :lol: :lol: Zejdzmy na psy ,co ?

Posted

No pewnie że inny!!!!!!!Sędziował w Krakowie rok temu!Jak przeczytałam nazwisko to oczami wyobrażni widziałam małego,chudego w steranym czarnym garniturku bidoka.W rzeczywistości,wysoki,przystojny blondyn(!!!),nienagannie ubrany i pachnący dobrą,markową wodą!!!Jak mi położył rękę na ramieniu,to te wariatki(moje psiapsióły)rechotały jak żaby w stawie!Nagadałam się z nim o moich psach,dawał super szczegółowe opisy i podkreślił moje profesjonalne wystawianie.No i co więcej trzeba?Do dziś jestem pod wrażeniem :lilangel:

Posted

Romas napisał(a):
Świat sie konczy ,w pracy kolezanka mi powiedziala ,ze 20 lat temu jak bylam mloda !!!! (Jak bylam mloda ,no cos takiego !!!) to ludzie inni byli !
A teraz to zyje sie inaczej ! No zamurowalo mnie .
Wchodze na dgm a tu co , dyskusja o tyleczkach sedziow ! :lol: :lol: Zejdzmy na psy ,co ?
Na psy to ja już daaawwwnnnnnnnoooooooooo zeszłam. :lol: To też przyjemny temat :angel:

Posted

Na psy to ja już daaawwwnnnnnnnoooooooooo zeszłam. To też przyjemny temat

Psi ?? :lol: Bardzo przyjemny :D a ten drugi o tyleczkach to jakis taki bleee.Rumunskie tyleczki !Łeee :lol:

Posted

hahahaha czarny, czarny!!!a nie jakis niedopigmentowany :lol: :lol: :lol: :lol:
a R.Schill to niekoniecznie, bo i owszem przystojny jest , ale tak posedziowal chinczyki , ze od razu cala sympatia znikla do jego osoby! :evil: :evil: :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...