orsini Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 uuu biedna Gucia:(((((( a ja jutro koncze ide do domku i weekend:))))))
Gonia Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 GUCIAAAAAAAAA!!!!!Szoruj ten banerek,a nie mi tu siedzisz i o d.... gadasz!!!I włącz GG bo nie mogę tu publicznie wszystkiego....!!! :evil:
Gonia Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Taa,a potem dostanę po d....,kurna,znowu to samo!!!Chyba się od Was zaraziłam!A tak a propos,mnie też sędziwał w zeszłym roku Rumun.Jejku,ale był przystojny...!Taki wcale nie rumuński i taki ciepły jak kaloryferek! :silly:
orsini Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 hahahah prawda ze fajny? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Fajny,fajny,widziałam go na warszawskiej!Ale Eugen Magalea.....,nogi mi się gięły w ringu!!!Oczywiście moje koleżanki rżały jak wściekłe kobyły i robiły foto!!!Oczywiście zdjęć mi nie dały bo chyba same nie mogą się napatrzeć :lol: Zazdrśnice jedne :evilbat:
orsini Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Jeszcze inny??????? to ilu jest ladnych Rumunow????? :o :o :o :o kurcze no...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Romas Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Świat sie konczy ,w pracy kolezanka mi powiedziala ,ze 20 lat temu jak bylam mloda !!!! (Jak bylam mloda ,no cos takiego !!!) to ludzie inni byli ! A teraz to zyje sie inaczej ! No zamurowalo mnie . Wchodze na dgm a tu co , dyskusja o tyleczkach sedziow ! :lol: :lol: Zejdzmy na psy ,co ?
Gonia Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 No pewnie że inny!!!!!!!Sędziował w Krakowie rok temu!Jak przeczytałam nazwisko to oczami wyobrażni widziałam małego,chudego w steranym czarnym garniturku bidoka.W rzeczywistości,wysoki,przystojny blondyn(!!!),nienagannie ubrany i pachnący dobrą,markową wodą!!!Jak mi położył rękę na ramieniu,to te wariatki(moje psiapsióły)rechotały jak żaby w stawie!Nagadałam się z nim o moich psach,dawał super szczegółowe opisy i podkreślił moje profesjonalne wystawianie.No i co więcej trzeba?Do dziś jestem pod wrażeniem :lilangel:
Gonia Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Romas napisał(a):Świat sie konczy ,w pracy kolezanka mi powiedziala ,ze 20 lat temu jak bylam mloda !!!! (Jak bylam mloda ,no cos takiego !!!) to ludzie inni byli ! A teraz to zyje sie inaczej ! No zamurowalo mnie . Wchodze na dgm a tu co , dyskusja o tyleczkach sedziow ! :lol: :lol: Zejdzmy na psy ,co ?Na psy to ja już daaawwwnnnnnnnoooooooooo zeszłam. :lol: To też przyjemny temat :angel:
Romas Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Na psy to ja już daaawwwnnnnnnnoooooooooo zeszłam. To też przyjemny temat Psi ?? :lol: Bardzo przyjemny :D a ten drugi o tyleczkach to jakis taki bleee.Rumunskie tyleczki !Łeee :lol:
Natalia_W Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 heh a co to jakas "dogomaniacka agencja towarzyska" :wink: :evilbat: 8) :D
Madziara Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 hahaha no chyba :P mnie się te rozmowy o tyłeczkach podobają, ale sam tyłeczek nie koniecznie :p
Romas Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 ale sam tyłeczek nie koniecznie :p Hm..."tyleczki" to nie sa ogolnie mowiac takie zle :lol: ale zadziska to ja wole u koni :lol:
Natalia_W Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Dziewczyny zaraz w lewym gornym rogu ekranu pojawi sie koleczko z napisem tylko dla doroslych...hihi 8) :evilbat:
Madziara Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 hehehe może być, a Romas dla Ciebie specjalnie końskie zady wstawię :P
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 No i co Wam się dzisiaj śniło?Hi,hi!Kto się wystawiał,psiuny czy sędziowie? :D
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 mi nic bo za krotko:(((((((((( Gonia blondyn???? to ja wole czarnych:))))))BLACK IS BEAUTIFUL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 No wiesz o gustach się nie dyskutuje.Ja niestety chyba też nic nie śniłam,bo padłam jak komar po OFFIE!Blondyn,bondyn! :lol:
orsini Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 hahahaha czarny, czarny!!!a nie jakis niedopigmentowany :lol: :lol: :lol: :lol: a R.Schill to niekoniecznie, bo i owszem przystojny jest , ale tak posedziowal chinczyki , ze od razu cala sympatia znikla do jego osoby! :evil: :evil: :evilbat:
Ka-Vanga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Ja to nie pamietam co mi sie snilo, haha ale jutro pewnie beda mi sie snily zawody agility :wink: .
Recommended Posts