Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

sh_maniak napisał(a):
Nuda no wiesz :evil:

ładny, delikatny, miły serial o miłosci, a ta mówi nuda :lol:
Krysiu wiecej akcji jest po 22 :wink:

haha dokładnie :klacz: jak wczoraj oglądałam to o mało się nie poryczałam - JA TEZ TAK CHCEEEEEE :placz:

Posted

Draczyn dzieki!!
tez sie za Toba stesknilam!!!:)))
Waszko tzn. JAK chcesz????bo ja chce takiego Piotra....i co?i ...wno:(((((buuuuuu lajf is brutal...a jak on sie slicznie usmiecha....

Posted

chce tak jak ma teraz Magda z Piotrem - takie romantyczne spotkania, te BOSKIE emocje kiedy coś się zaczyna wykluwać między nimi :angel: :angel: :angel: ahhhhh głowa w chmurach i uśmiech na twarzy :D

Posted

malawaszka napisał(a):
...te BOSKIE emocje kiedy coś się zaczyna wykluwać...

echh, początki zawsze są piękne... :D a potem?: "gdzie jesteś larwo, już szósty raz dzwonie!"... (hi, hi, to nie z autopsji, ale autentyczne :))

Posted

orsini napisał(a):
eee tam bajeczki!!!
a on jest cudny!i to jest fakt, a nie naciagany scenariusz :lol: :lol: :lol:

no musi być trochę naciągnięty, żeby coś się działo, bo jakby takie zwykłe życie nakręcili to błeeee nikt by nie oglądał, a tak to se przynajmniej można pomażyć, że tak może być :lol:

Posted

ehhh taki Piotr to i ty larwo do mnie moglby mowic!!!:)))))
a zreszta jaki byl zajefajny w Oficerze jako zly charakter:)))mnie pociagaja jakos te zle charakterki :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
chce tak jak ma teraz Magda z Piotrem - takie romantyczne spotkania, te BOSKIE emocje kiedy coś się zaczyna wykluwać między nimi :angel: :angel: :angel: ahhhhh głowa w chmurach i uśmiech na twarzy :D

no nie moge tego ogladac bo az mi cięzko :bigcry:

Posted

sh_maniak napisał(a):
malawaszka napisał(a):

ciezko???
ja mam orgazm w locie a Tobie ciezko????? :o :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
ehhh taki Piotr to i ty larwo do mnie moglby mowic!!!:)))))
a zreszta jaki byl zajefajny w Oficerze jako zly charakter:)))mnie pociagaja jakos te zle charakterki :lol: :lol: :lol: :lol:

własnie nie ogladałam oficera :-?

Posted

orsini napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
malawaszka napisał(a):

ciezko???
ja mam orgazm w locie a Tobie ciezko????? :o :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bo ja zazdrosnik jestem, że tak nie mam nooooooooo :(
gdzie te fajne chłopyyyyyyyyy

Posted

malawaszka napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Nuda no wiesz :evil:

ładny, delikatny, miły serial o miłosci, a ta mówi nuda :lol:
Krysiu wiecej akcji jest po 22 :wink:

haha dokładnie :klacz: jak wczoraj oglądałam to o mało się nie poryczałam - JA TEZ TAK CHCEEEEEE :placz:

a ja nie ogladalam :( :evil:
kiedy sa powtorki???? :lol:

Posted

orsini napisał(a):
a ja normalnie orgazm w locie.....aaaa chociaz tak na JEDEN raz miec takiego!!!!buuuuuuu auuuuuu buuuuuuuu

na jeden raz to nie... pozniej zyc w tesknocie.... neeee jak juz miec to na zawsze ;)

Posted

a po co na zawsze?jak za kilkanascie lat bedzie stary i oblesny?z przerostem prostaty itd????
nie, nie...zadnego nazawsze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Po pownym czasie czar pryska i zostaje niesmak i tak się otwierają oczy :o :o :o :o :o :o :o :o
Ja wole filmy akciij z FAJNYMI FACETAMI

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...