orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 kit z serialem!!!nuda...ale ON BOSKI jest!!!!ehhhh...co za zycie...:((((((((
sh_maniak Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Nuda no wiesz :evil: ładny, delikatny, miły serial o miłosci, a ta mówi nuda :lol: Krysiu wiecej akcji jest po 22 :wink:
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 no mowie, ze NUDA tak? ale ten koles cudny!!!!normalnie mlody bog z niego!!!!ehhhhhh
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Orsini. Wielkie gratulacje. Ogromnie się cieszę. Długo Cię nie było, jeszcze raz gratuluję
malawaszka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 sh_maniak napisał(a):Nuda no wiesz :evil: ładny, delikatny, miły serial o miłosci, a ta mówi nuda :lol: Krysiu wiecej akcji jest po 22 :wink: haha dokładnie :klacz: jak wczoraj oglądałam to o mało się nie poryczałam - JA TEZ TAK CHCEEEEEE :placz:
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Draczyn dzieki!! tez sie za Toba stesknilam!!!:))) Waszko tzn. JAK chcesz????bo ja chce takiego Piotra....i co?i ...wno:(((((buuuuuu lajf is brutal...a jak on sie slicznie usmiecha....
malawaszka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 chce tak jak ma teraz Magda z Piotrem - takie romantyczne spotkania, te BOSKIE emocje kiedy coś się zaczyna wykluwać między nimi :angel: :angel: :angel: ahhhhh głowa w chmurach i uśmiech na twarzy :D
jambi Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 malawaszka napisał(a):...te BOSKIE emocje kiedy coś się zaczyna wykluwać... echh, początki zawsze są piękne... :D a potem?: "gdzie jesteś larwo, już szósty raz dzwonie!"... (hi, hi, to nie z autopsji, ale autentyczne :))
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 eee tam bajeczki!!! a on jest cudny!i to jest fakt, a nie naciagany scenariusz :lol: :lol: :lol:
malawaszka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 orsini napisał(a):eee tam bajeczki!!! a on jest cudny!i to jest fakt, a nie naciagany scenariusz :lol: :lol: :lol: no musi być trochę naciągnięty, żeby coś się działo, bo jakby takie zwykłe życie nakręcili to błeeee nikt by nie oglądał, a tak to se przynajmniej można pomażyć, że tak może być :lol:
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 ehhh taki Piotr to i ty larwo do mnie moglby mowic!!!:))))) a zreszta jaki byl zajefajny w Oficerze jako zly charakter:)))mnie pociagaja jakos te zle charakterki :lol: :lol: :lol: :lol:
sh_maniak Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 malawaszka napisał(a):chce tak jak ma teraz Magda z Piotrem - takie romantyczne spotkania, te BOSKIE emocje kiedy coś się zaczyna wykluwać między nimi :angel: :angel: :angel: ahhhhh głowa w chmurach i uśmiech na twarzy :D no nie moge tego ogladac bo az mi cięzko :bigcry:
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 pomarzyc to ja i owszem moze o takim facecie, a nie jakiejs takiej milosci:)))))chociaz na jeden raz....buuuuuu
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 sh_maniak napisał(a):malawaszka napisał(a):chce tak jak ma teraz Magda z Piotrem - takie romantyczne spotkania, te BOSKIE emocje kiedy coś się zaczyna wykluwać między nimi :angel: :angel: :angel: ahhhhh głowa w chmurach i uśmiech na twarzy :D no nie moge tego ogladac bo az mi cięzko :bigcry: ciezko??? ja mam orgazm w locie a Tobie ciezko????? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sh_maniak Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 orsini napisał(a):ehhh taki Piotr to i ty larwo do mnie moglby mowic!!!:))))) a zreszta jaki byl zajefajny w Oficerze jako zly charakter:)))mnie pociagaja jakos te zle charakterki :lol: :lol: :lol: :lol: własnie nie ogladałam oficera :-?
sh_maniak Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 orsini napisał(a):sh_maniak napisał(a):malawaszka napisał(a):chce tak jak ma teraz Magda z Piotrem - takie romantyczne spotkania, te BOSKIE emocje kiedy coś się zaczyna wykluwać między nimi :angel: :angel: :angel: ahhhhh głowa w chmurach i uśmiech na twarzy :D no nie moge tego ogladac bo az mi cięzko :bigcry: ciezko??? ja mam orgazm w locie a Tobie ciezko????? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bo ja zazdrosnik jestem, że tak nie mam nooooooooo :( gdzie te fajne chłopyyyyyyyyy
maga18 Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 malawaszka napisał(a):sh_maniak napisał(a):Nuda no wiesz :evil: ładny, delikatny, miły serial o miłosci, a ta mówi nuda :lol: Krysiu wiecej akcji jest po 22 :wink: haha dokładnie :klacz: jak wczoraj oglądałam to o mało się nie poryczałam - JA TEZ TAK CHCEEEEEE :placz: a ja nie ogladalam :( :evil: kiedy sa powtorki???? :lol:
malawaszka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 sh_maniak napisał(a):bo ja zazdrosnik jestem, że tak nie mam nooooooooo :( gdzie te fajne chłopyyyyyyyyy hehe ja tak samo umierałam wczoraj :lol:
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 a ja normalnie orgazm w locie.....aaaa chociaz tak na JEDEN raz miec takiego!!!!buuuuuuu auuuuuu buuuuuuuu
maga18 Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 orsini napisał(a):a ja normalnie orgazm w locie.....aaaa chociaz tak na JEDEN raz miec takiego!!!!buuuuuuu auuuuuu buuuuuuuu na jeden raz to nie... pozniej zyc w tesknocie.... neeee jak juz miec to na zawsze ;)
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 a po co na zawsze?jak za kilkanascie lat bedzie stary i oblesny?z przerostem prostaty itd???? nie, nie...zadnego nazawsze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Po pownym czasie czar pryska i zostaje niesmak i tak się otwierają oczy :o :o :o :o :o :o :o :o Ja wole filmy akciij z FAJNYMI FACETAMI
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Gucia dokladnie, dlatego po co sie zakochiwac?nie oplaca sie!!!
Recommended Posts