Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Witajcie! ehh... troche mnie nie było a wy tu już takei dyskusjer ptrowadzicie!! ka-vanga ale super, że Bella trafila do Ciebie;D domysklalam się, że może ty ją weźmiesz. Ale mam małe pytanbko na czym polega taka wspólwłasność na jaką macie Belle i Dartagnona (hm...nie wiem czy dobrze napisałam) z Doliną Rivendell...bo z tego co wiem Bella mieszka u was a Dartagnon u Agatki tak? więc skoro mieszkają na stałe (nie zmieniają się miedzy wami zamieszkaniem) to na czym polega taka współwłasnosc? a co do białych psów to sczerze mówiąc białe sznaucie nie zabardzo mi sie pdoobają, te co widzialam to jakieś takie żadkie włoski miały takie marniutkie:(....najlepsze sa pieprzaczki, czarniutkie i czarno-srebrne!

Posted

Malawaszko widzialam kiedys bialego olbrzyma (hehe oczywiscie na stronch amerykanskich :wink: ) i nie wiem wlasnie czy to sprawa genetyki (taki wybryk) czy po prostu cos zmieszali.

Madziorko ciesze sie ze i ty sie cieszysz :wink: , a Dengi czasem i mnie odwiedza i rozbojnikuje z moimi olbrzymami. A wspolwlasnosc polego na dzieleniu sie kosztami po polowie :wink: .

Posted

acha.......a jak jest z wystawianiem? Bellę wystawiasz ty a Dengiego Agatka czy różnie? A mają już za sobą (Dengi) jakieś pierwsze sukcesy wystawowe czy jescze debiut ma przed sobą? a troche nie rozumiem......bo ja ciekawska jestem (ale tylko troszeczke) jeśli z tą współwłasnością chodzi tylko o podział kosztów na pół to nie wyszło by na to samo gdtyby Dengi był Doliny Rivendell a Bella Twoja? hm.........a może źle zrozumiałam...mniejsza o to zreszta

Posted

musze sie poradzic....

co mam zrobic żeby Edi nie załatwiał sie w nocy???

Ja wieczorkiem z nim wychodze,a ostatni posiłek daje mu o 19...i dalej robi :(

NIe wiem co robic bo Ches nigdy nie robił w nocy tylko przesypiał całą noc...A ten skubanies sie budzi i leje. A zaspana pańcia leci po szmate i wyciera :evil:

Posted

Jeszcze raz wszystkim dziękuję za gratulacje :D

Oleńko już Ci pogratulowałam w Twojej księdze gości ale jeszcze raz gratuluję sukcesów w Estoni. Wyściskaj ode mnie Belcie i koniecznie wstawiaj czym prędzej jej zdjęcia na stronkę, bo jestem bardzo ciekawa jak teraz wygląda (widziałam ją ostatni raz jak miała 5 tyg.)

Martuś, Ches to przecież jeszcze maluszek więc nic dziwnego że załatwia się w nocy, dla własnej wygody naucz go siusiać itp. na gazetki ;-) Jak podrośnie to nocne problemy na pewno znikną :wink:

Posted

alexandro obecny psiak Marty nazywa się Edi.......Ches niestety już od nas odszedł:(....

ale Wła.snie Denis jak byl mały też siusiał w nocy, ale kładliśmy mu gazety zaraz przy legowisku (w dzień uczyliśmy, że ma się na nich ząłatwiać i zakapował szybko o co chodzi) bo jak były dalej to on i tak nie wytrzymywał dojść do nich, a jak daliśmy pod lewgowisko to on jak mu sie chciało wychodził z legowiska sikał i wchodził do legowiska:) po prostu wiedzielismy ze on sika od razu jak wyjdzie z legosiwka dlatego legowisko daliśmy na gazetach (żeby nie podmokło od spodu) i obok legowiska grubą warstwę gazet i rano wymieniałam mu je i znowu dawałam na dzień, ale to już troche dalej od legowiska i jak ze skzoły przychodziliśmy to zawsze było na gazetch:) w kilka dni nauczył się, że ma na nei sikać a nie na podłoge i to bardzo ułatwiło nam sprawę...

Posted

no tak.....troche bedzie utrudnione bo nie uczylam go sikac na gazety..ale dam sobie rade bo na szczescie Edi na stałe miejsca gdzie robi to tam połoze GruuuuuuuuuuuuuuuuuBą warstwe gazet i powinno być dobrze :wink:

Posted

hm.....Pasavera do liceum teraz poszła? mnie sie wydaje ze POWINNA znalesc chwilke zeby tu wpasc a i tak najczesciej pierwszaki w kazdej skzole maja okres ochronny 9ptrzynajmniej u nas i u mojej kuzynki w liceum tez) wiec powinna meic troche czasu co innego trzecioklasisci (w gimie testy w liceum matura).........jak przez skzołe jej nie ma......to mam nadzieje ze znajdzie chwilke w weekend:)

Posted
chociaz wczoraj gadałam z nia na gg....Ma zamiar zmienić szate graficzna na stronce....hmmmm.....nie wiem dlaczego nic nie pisze :(

uffff to chociaż wiemy, że żyje :P :angel:

Znowu chce zmieniać?? Przecież dopiero co ma nową :o i ślicną :angel:

Posted

PAs jest troche podobna do mnie moja stronka przez to chwilowo nie działa, że ja tam cos ciagle chce zmieniac:) i mało jest czasu gdy jest wg mnie OK mam nadzieje ze w najblizszym czasie wstawie w nowej szacie graf.

Posted

a wiecie że ja też robie stronke 8)

Tylko że ona bedzie taka prosta i skromna bo ja sie na tym nie znam :( Ale o to chodzi żeby cos było :wink:

Podam wam adres jak wkońcu bede miaął jakies zdjęcia,bo wtedy zrobie galerie i bedzie jkais sens :lol:

Posted

Martuś-m bardzo przepraszam za pomyłkę w ostatnim poście, oczywiście miałam na myśli Ediego a nie Chesa.

A ja Wam się pochwalę, że wczoraj miałam okazję przeżyć coś cudownego!!!- cud narodzin małych sznauciątek!!! Tak, tak u Agatki są znowu maluszki!!!! :D :D :D Tym razem pieprz-sól, a dzielną i szczęśliwą mamusią jest Danica a dumnym tatusiem jest nie kto inny jak Ronny!!!!! Kluseczek jest cała 5-tka, 4 dziewczynki jak się patrzy i jeden rodzynek, Ronnysiowy synuś!!!! Pochwalę się że jestem "matką chrzestną" czwartej dziewczynki i właśnie chłopczyka który urodził się ostatni!!!!! Mówię Wam są cudne, nie do opisania, trzeba je zobaczyć :D :D :D

No mam nadzieję, że Agatka nie będzie na mnie zła że to ja donoszę tą radosną nowinę :wink: Ale ona jest teraz pewnie zajęta wpatrywaniem się w te cudeńka :wink:

Posted

Iza gratuluje!!!Ty to masz szczescie do suczek!!!tez bym chciala,zeby moja miala wiecej suk niz chlopakow,wlasciwie to moze w ogoole nie miec chlopakow tylko same suki:))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...