orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 hehehehe Waszko, nic nie zbieralysmy i sie w nim chowalysmy, bo by nas na bank nakrzyczeli ze nie wolno:)))a to tylko nawoz naturalny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 orsini napisał(a):maga ale oni ladni byli!!!bo ciemna cera, czarne wlosy i oczy....ehhhhh jak sie taki Dracula usmiechnal.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wiedzialam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: 8)
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 z wynikow to pamietam tak: Jodi Kasi-mlodziezowe Zwyc.Klubu+mlodziezowe Zwyc.Rumunii + w oba dni BOB Junior. Kruszynka Kasi- Zwycie.Klubu Rumunii+ Zwycies.Europy Srodkowej i Wschodniej (CACiB) Fajny Facet-pamietam, ze w sobote rase wzial czyli ma CACiB i Zwyc.Eur.Sr.i wscodniej, w niedziele tez chyba CACiba dostal???a jak nie to caciba moglo cacuszko wegierskie dostac z czarna szeroka prega przez grzbiet!!! Gorzalka na bank rasa w niedziele...w ogole bylo w niedziele fajowo bo w cz-sr to wyszly same nasze psy:))))) Kaska z Jodi, ja z Wiktorem, Foremniak i Gorzalka:)))))))wiec sami swoi:))) z olbrzymow w 2 dni Ontario BOB+ wygral calego BISa na klubie!!!za to w niedziele juz nie!!!i sedziowal Tibor Gallen czy jakos tak!!!w kazdym badz razie ten co nas na klubie w Legionowie ma sedziowac!!!tzn. cz-sr!!!!juz widze, ze bedzie super!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :cry:
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 z powrotem na granicy stalysmy moze z 15 minut, nikt nawet nie patrzyl w psie paszporty(testy na przeciwciala). ale....tak jak pisalam winietki nie mielim, bo nie byla do dostania.... i juz na samej granicy, 15metrow do Wegier...babsko celniczka sie przyczepila: -madamme, winietka.... i po rumunsku bo w zadnym innym nic nie rozumiala nam pisze, ze jak na fakture to 150 jewro kary!!!nam sie nogi ugiely!!! ale w koncy w lape wziela!!!a siedziala z kolezanka-u nas jak 2ka siedzi to w zyciu lapowki nie wezmie, a ona?mowi ze malo, bo sa z kolezanka!!! no i tym malo optymistycznym akcentem wizyta w Romanii sie zakonczyla!!! Ogolnie mi sie podobalo i bardzo chetnie tam wroce jeszcze!!! :lol: :lol: :lol:
sh_maniak Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 orsini napisał(a):maga ale oni ladni byli!!!bo ciemna cera, czarne wlosy i oczy....ehhhhh jak sie taki Dracula usmiechnal.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a przed wyjazdem mówiła Rumuni sa bleh :lol: :lol: Krysiu ty bedziesz miała co dziecia, wnuką opowiadać 8) :wink:
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 o ten byl fajowy!!!i BARDZOOOOO sympatyczny!!!nonstop sie usmiechal!!!
Elitesse Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 ale atrakcje z tym wyjazdem !! hehe az sie napalilam na Dracula Show :D :D :D jedziemy ??
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 mi sie sedzia bardzo podoba:))))bo ten Luis Pinto Texeira jest na sznaucie-ostry jak skurczybyk :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 mi sie tamtejsza sceneria podoba :) oh czemu to dopiero za rok !
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 http://img262.imageshack.us/img262/2605/kodak120kopia9sz.jpg Elitesse-a to z tylu mnie w rozu to Wloch od sredniakow, kojarzysz kolesia?bo byl super i chetnie bym sobie z nim popisala mejliki:))))ale adresu nie mam
Elitesse Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 nie wiem bo niekojarze tych psow co byly zgloszone - nie znam zadnego a jak sie facet nazywa ?
Ka-Vanga Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Dziewczyny PRZEOGROMNE GRATULACJE :laola: :smilecol: :BIG: :drinking: :terazpol: :thumbs: :multi: :kciuki: :grins: . Orsini, a nie mowilam, ze tam jest SUPER atmosfera, a Ty jak zwykle nie chcialas mnie sluchac :evilbat: .
Ka-Vanga Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 A jak sie nazywal ten Rumunski sedzia???????
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 ktory???ten ladny?stefanescu:))))))) a ten niedzielny Papp jakis tam :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 no atmosfera fajna!!! :angel: :angel: :angel: :angel:
sh_maniak Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 i tak Słowieniec najfaniejszy :lol: no niech juz gdzies w koncu ocenia, to Matrixa do niego zgłosimy :lol: ...... zgadnijcie kto go będzie wystawiał 8) Tyle dziewczyny tytułów naprzywoziły :o , ze aż mi sie teraz głupio cieszyć ze zw.mł mojego Soska we Wrocławiu :roll:
Ka-Vanga Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Wlasnie tak mi sie zdawalo, ze to on :angel: . Ocenial nas ostatanio w Wawie :grins: .
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 kto???ten Papp???czy Stefancescu????bo juz sie pogubilam!!! ShManiak!!!SUPER GRATULUJE!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Nie no Stefanescu. GRATKI dla Sosia :angel: :angel: :angel: :angel: , to najwazniejsze ZW. Ml. juz macie :angel: .
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Stefanescu byl w Wawie????? :o :o :o ehhhh...szkoda, ze nie wiedzialam, ze on taki ladny i mily...a w dodatku sie na sznaucerach zna!!!!bo cacuszka wywalil z ringu z bdb ocenami
sh_maniak Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Dzękuje dziewczyny :calus: Bardzo się cieszymy bo to drguga wystawa Soska w młodzieży i juz sie udało, a wiecie jaka u mnie jest konkurencja :roll: Widze kolejny sedzia do obczajenia na żywo 8) :lol:
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 hahahahaha no:)))w innym typie jak Sloweniec, ale tez ciasteczko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ja teraz choruje na tego pana adwokata z MagdyM. alez on cudny.......rozmarzylam sie normalnie....
sh_maniak Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Madga m to mój ulubiony serial :angel: :angel: boskie to jest :angel: :angel: A on za chudy jak na mój gust :wink: , ale oczka ma fajniusie 8)
Recommended Posts