Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehehehe Waszko, nic nie zbieralysmy i sie w nim chowalysmy, bo by nas na bank nakrzyczeli ze nie wolno:)))a to tylko nawoz naturalny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
maga ale oni ladni byli!!!bo ciemna cera, czarne wlosy i oczy....ehhhhh jak sie taki Dracula usmiechnal.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

wiedzialam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: 8)

Posted

z wynikow to pamietam tak:
Jodi Kasi-mlodziezowe Zwyc.Klubu+mlodziezowe Zwyc.Rumunii + w oba dni BOB Junior.
Kruszynka Kasi- Zwycie.Klubu Rumunii+ Zwycies.Europy Srodkowej i Wschodniej (CACiB)
Fajny Facet-pamietam, ze w sobote rase wzial czyli ma CACiB i Zwyc.Eur.Sr.i wscodniej, w niedziele tez chyba CACiba dostal???a jak nie to caciba moglo cacuszko wegierskie dostac z czarna szeroka prega przez grzbiet!!!
Gorzalka na bank rasa w niedziele...w ogole bylo w niedziele fajowo bo w cz-sr to wyszly same nasze psy:)))))
Kaska z Jodi, ja z Wiktorem, Foremniak i Gorzalka:)))))))wiec sami swoi:)))
z olbrzymow w 2 dni Ontario BOB+ wygral calego BISa na klubie!!!za to w niedziele juz nie!!!i sedziowal Tibor Gallen czy jakos tak!!!w kazdym badz razie ten co nas na klubie w Legionowie ma sedziowac!!!tzn. cz-sr!!!!juz widze, ze bedzie super!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :cry:

Posted

z powrotem na granicy stalysmy moze z 15 minut, nikt nawet nie patrzyl w psie paszporty(testy na przeciwciala).
ale....tak jak pisalam winietki nie mielim, bo nie byla do dostania....
i juz na samej granicy, 15metrow do Wegier...babsko celniczka sie przyczepila:
-madamme, winietka....
i po rumunsku bo w zadnym innym nic nie rozumiala nam pisze, ze jak na fakture to 150 jewro kary!!!nam sie nogi ugiely!!!
ale w koncy w lape wziela!!!a siedziala z kolezanka-u nas jak 2ka siedzi to w zyciu lapowki nie wezmie, a ona?mowi ze malo, bo sa z kolezanka!!!
no i tym malo optymistycznym akcentem wizyta w Romanii sie zakonczyla!!!
Ogolnie mi sie podobalo i bardzo chetnie tam wroce jeszcze!!! :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
maga ale oni ladni byli!!!bo ciemna cera, czarne wlosy i oczy....ehhhhh jak sie taki Dracula usmiechnal.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a przed wyjazdem mówiła Rumuni sa bleh :lol: :lol:

Krysiu ty bedziesz miała co dziecia, wnuką opowiadać 8) :wink:

Posted

Dziewczyny PRZEOGROMNE GRATULACJE :laola: :smilecol: :BIG: :drinking: :terazpol: :thumbs: :multi: :kciuki: :grins: .

Orsini, a nie mowilam, ze tam jest SUPER atmosfera, a Ty jak zwykle nie chcialas mnie sluchac :evilbat: .

Posted

i tak Słowieniec najfaniejszy :lol:
no niech juz gdzies w koncu ocenia, to Matrixa do niego zgłosimy :lol: ...... zgadnijcie kto go będzie wystawiał 8)

Tyle dziewczyny tytułów naprzywoziły :o , ze aż mi sie teraz głupio cieszyć ze zw.mł mojego Soska we Wrocławiu :roll:

Posted

Stefanescu byl w Wawie????? :o :o :o
ehhhh...szkoda, ze nie wiedzialam, ze on taki ladny i mily...a w dodatku sie na sznaucerach zna!!!!bo cacuszka wywalil z ringu z bdb ocenami

Posted

Dzękuje dziewczyny :calus:
Bardzo się cieszymy bo to drguga wystawa Soska w młodzieży i juz sie udało, a wiecie jaka u mnie jest konkurencja :roll:

Widze kolejny sedzia do obczajenia na żywo 8) :lol:

Posted

hahahahaha no:)))w innym typie jak Sloweniec, ale tez ciasteczko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a ja teraz choruje na tego pana adwokata z MagdyM.
alez on cudny.......rozmarzylam sie normalnie....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...