Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse Tobie tez GRATULACJE!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
tylko ja po staremu bede marudzic...co to za pucharek za tego BISa???taki malutki???za pierwsze miejsce??? :o :evil: :evil: :evil: wiem, wiem, lepszy rydz niz nic, ale... :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

po malu?ok...no to na dziendobry cos sie w aucie zepsulo-zawor gazu po odlaczeniu tankowania to gaz uciekal...wiec my w strachu do serwisu...a w serwisie powiedzieli ze OK, ze cos sie zepsulo, ale spokojnie mozemy jechac bo gaz ucieka tylko z tej rurki laczacej bak z zaworem...wiec wyjechalysmy duzo pozniej, a od Romki(od chinczykow) to chyba o 15!wiec bardzo pozno bylysmy w Czarnym Dunajcu-tam spalysmy.
Bylo zimno przed wyjazdem wiec wzielam same ciuchy zimowe...
cdn... :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

To tylko szybko sie pochwale, ze wrocilam z 4 tytulami:)))):
Mlodziezowe Zwyc. Klubu Rumunii, Mlodziez. Zwyc. Rumunii, Mlodz. Zwyc. Europy Srodk.i Wschodniej, a to razem do kupy dalo mi Mlodz.Championat Rumunii :lol: :lol:

BRAWOOOOO!!! :klacz:
Na grzywaczach byl juz o tym przeciek ale chcialam pogratulowac Ci "osobiscie" :lol:
:klacz: :laola:

Posted

maga dzieki!!!
i byl z nami grzywek!!!E-sexi Romki!ja juz NIE chce grzywacza!!!!toz to za zywotne jest!!!!szarancza normalnie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: zje wszystko i kazda ilosc!!! :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse Tobie tez GRATULACJE!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
tylko ja po staremu bede marudzic...co to za pucharek za tego BISa???taki malutki???za pierwsze miejsce??? :o :evil: :evil: :evil: wiem, wiem, lepszy rydz niz nic, ale... :lol: :lol: :lol: :lol:

ja wiem czy malutki ? ja tam zadoiwolona jestem bo w Zielonej przypominam ze nic nie dawali hihi tylko kurde we wrocku purina sponsorowala puchary i nawet karmy nie dali wrr :evilbat:

Posted

no wiec mialam tylko cieple rzeczy, polarki itp...a tam LATO!!! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
jechalam na dowod osobisty, niby pan w ambasadzie potwierdzil ze moge, ale strach, bo na pismie NIC nie mialam...no i babsko na naszej granicy nas wqrzylo!a nie przypyskujesz takiej bo przewala auto dogory nogami!!!
zajezdzamy na granice , a Kasia sie nie zatrzymala tylko jedzie-fakt ze ja tez zadnych swiatelek nie widzialam!!!i babsko sie drze za nami!!!to wrocilysmy i przepraszamy, a babsko chamskie texty:
-a pani to w ogole kolory rozroznia?
mozna zobaczyc prawo jazdy?
o ma pani prawojazdy, a kto pani dal, skoro pani kolorow nie rozroznia itp.
a na koniec: dokad jedziemy?do rumunii, a babsko: a pani Jaworska to zamierza na dowod jechac?????
-tak
-to zeby sie pani nie zdziwila!!!
no to sraczke juz mialam....bo w koncu celniczka to chyba swoje przepisy powinna miec w 1 paluszku....
cdn.

Posted

Mek napisał(a):
Jostra a czemu fot szczeniaków nie ma ?? Tylko nie mów , ze nie masz czasu bo za tydzień juz ich nie bedziesz miec i tylko foto bedzie Ci przypomonac o miłych chwilach .

Pewnie, że nie mam czasu, a ten który mam wolę poświęcić na zabawę ze szczeniorkami (+ sprzątanie po nich :evilbat: )
Wczoraj robiłam foty, może się więc okazać, że dziś uda mi się je wrzucić na serwer, chociaż nie na 100%, bo mamy dziś tatuowanie i szczepienie maluchów :roll:

orsini Congratulacjones! :P

Posted

orsini napisał(a):
maga dzieki!!!
i byl z nami grzywek!!!E-sexi Romki!ja juz NIE chce grzywacza!!!!toz to za zywotne jest!!!!szarancza normalnie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: zje wszystko i kazda ilosc!!! :lol: :lol: :lol:

:laugh2_2: no ale zobacz jakie posluszne ;)

Posted

Orsini - Ty poprostu nigdy sie nie zmienisz (zawsze narzekasz) :P:P:P
Ale taka już jesteś i nas nie zdziwisz, udałoby Ci się tylko wtedy, jakbyś nie narzekała :P:P:P

Posted

maga18 napisał(a):
orsini napisał(a):
maga dzieki!!!

:laugh2_2: no ale zobacz jakie posluszne ;)

POSLUSZNE????? :o :o :o :o :o :o :o
oj tego to NIE zauwazylam!!!!!
hahahhaa ja juz nie kce grzywki!!! :lol: :lol: :lol: szatany normalnie!!! :lol: :lol:
Jostra dzieki!
no i jedziemy i jedziemy...oczywiscie bez szans na dojechanie do 16stej zeby w razie czego do konsulatu dzwonic, wiec mowie laskom, ze najwyzej mnie zostawia w hotelu na granicy i pojada , wystawia Wiktora a ja rano sobie na stopa dojade.

Posted

no i granica....balam sie jak jasna cholera....
po wegierskiej stronie bez problemu.....
rumunska....daje facetowi 2 paszporty i dowod, a on:
-trzeci paszport poprosze......
cdn. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Mek napisał(a):
Jostra a czemu fot szczeniaków nie ma ?? Tylko nie mów , ze nie masz czasu bo za tydzień juz ich nie bedziesz miec i tylko foto bedzie Ci przypomonac o miłych chwilach .

Pewnie, że nie mam czasu, a ten który mam wolę poświęcić na zabawę ze szczeniorkami (+ sprzątanie po nich :evilbat: )
Wczoraj robiłam foty, może się więc okazać, że dziś uda mi się je wrzucić na serwer, chociaż nie na 100%, bo mamy dziś tatuowanie i szczepienie maluchów :roll:

orsini Congratulacjones! :P

Jostra to po takich przeztciach dziewczynki beda spały jak zabite to bedziesz mieć akurat czas na fotorelacje ;)

Posted

hahahah OK no to dalej...
a ja mu mowie: no tu jest 3ci...i on wtedy sobie go obrocil i zobaczyl ten kod taki u dolu co i w paszporcie jest , taki do wsadzania w maszynke do skanowania, i juz tylko chcial dokumenty od samochodu:))))))i wpuscil nas :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking:
i teraz dopiero sie zaczyna SHOW :lol: :lol: :lol: :lol:
1.winietka....szukamy winietki, bo podobno trzeba...i nigdzie nie maja!!!odsylaja nas z 1 stacji na druga i tak na okraglo!!!wiec jedziemy BEZ ryzykujac mandat....ale za wygrana nie dalysmy-szukalysmy tych zakichanych winietek cale 3 dni!!!!NIE UDALO NAM SIE oczywiscie!!!!

Posted

Katarzina caly czas gadala na tych rumunow....ja tak sobie, a Romka ich bronila, ze w sumie to tak samo jak z tym,. ze Polacy maja taka a nie inna opinie, a przeciez w sumie malo jest zlodziei samochodow itp....
zajezdzamy na stacje paliw zaraz za granica, stacja ARAL, podkreslam, ze to firma zachodnia itp.
Wpadlysmy na pomysl wymiany kasy-po 20 jewro....
a tam sa w trakcie wymiany kasy tak jak u nas kiedys 4 zera obcinaja. Stare pieniazki to LEJE, a nowe RONY tak wszedzie jest napisane.
i 1 ron=10000leji, a 10000 to tak 1,2zl.
Jak zobaczylysmy te zera, te setki tysiecy to zdurnialysmy i zadna nie przeliczyla kasy, bo to w koncu Aral....
i potem w hotelu sie okazalo, ze mamy okolo 180.050 leji,podkreslam te 50 bo to smieszne bedzie:)))))a powinnysmy miec 680.000, wiec kazda orznela babka na 500.000!!!!wiec Katarzina juz miala dowod na swoja teze, ze Rumuni to tacy i owacy, ja zreszta tez klnelam jak szewc , bo to bylo 15 jewro!!!!

Posted

Elitesse napisał(a):
pozabijac i wysadzic w powietrze aral !! :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Tak pewnie w drodze powrotnej poszczuły psami ta babke z tego ARALA.

Ja spadam do roboty , wiec na dalszy ciąg musze zaczekac do wieczora :(

Posted

pieniazki maja sliczne!!!kolorowe i jakies takie z folii sa zrobione!!!i Kasia mowi, ze tego sie przedzec nie da i chce przedrzec te 10.000, a ja zeby wziela te 50leji , bo to mniej niz 1 grosz:
-wez to przedzyj, bo to nic niewarte!!!
przedrzec sie nie dalo!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
na koniec wydalysmy na granicy wszystkie pieniazki, wymienilysmy jeszcze 5 jewro, zeby gazu nalac, bo na Wegrzech gaz prawie 3zl!!!
a te 50lei sobie na pamiatke zostawilysmy, bo to w koncu mniej niz 1 grosz....
i spalysmy znowu w Czarnym Dunajcu...
i na nastepny dzien jakos Romka cos powiedziala, ze te nowe RONY to tez sa LEJE!!!tylko mniejsze!!!
wiec te nasze nic niewarte 50 lejow to byly te 500.000 co to jakoby nam rumunica ukradla!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a my teraz mamy na pamiatke po 15 jewro w rumunskiej walucie!!!! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahah blondynki normalnie:)))

Posted

hotel mielismy drogi, ale bardzo ladny i na wysokim europejskim poziomie, tylko tam nie ma gdzie psow odsikiwac, wiec chodzilysmy do ogrodu hotelowego: PRESTIGE GARDEN :lol: :lol: :lol: :lol: trawka rowniutka, zraszana itp :lol: :lol: :lol: :lol: obsluga bardzo mila i mowiaca po angielsku!
generalnie znaja duzo lepiej jezyki niz my.I bardzo sa milym i sympatycznym narodem.
Fakt ze bieda straszliwa i miasto wyglada jak nasze miasta w roku 80tym, ale czesc ludzi miala kase co widac bylo po wypasionych furach

Posted

orsini napisał(a):
ale czesc ludzi miala kase co widac bylo po wypasionych furach

:roflt: Orsini no wiesz co?! Nawet tam za mężem sie rozglądasz.... :lol: :wink:

Posted

no i wystawka...z trojki zaplanowanych sedziow pozostala tylko Elke Pepper i nie na klub, a na sobotni cacib, a reszta do wymiany poszla:(((((no i dostalismy wegierke i rumuna. Rumun w porownaniu do wegierki to super ocenial, chociaz praktycznie na stoj-niby kazal biegac, ale...
natomiast wegierka dala taki popis ze szok!!!
np. Foremniak przegral z takim cacuszkiem, ze cacuszkiem!!!! :o :o :o albo Fajny Facet te z klasy nie wyszedl, bo mial cacuszko, ale w wegierskich rekach!!!ta sytuacja juz w pozostale dni sie NIE powtorzyla :lol: :lol: :lol: nawet nie wiem co w cz-sr rase wygralo chyba pies ale jaki???nasz nie, wiec nie wiem. za to pieprzaki wygrala suka z mlodziezy ktorej w katalogu nie bylo!!! :o :o :o i suka ta wygrala BIS Junior powodujac zgorszenie, nawet u Wlocha od sredniakow!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...