Justa Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Gratulacje dla Waciaka :angel: :angel: :angel: I reszty Dogomaniackich piechów :angel: :angel: :angel:
Pasavera Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Gratki dla wszystkich :angel: :angel: :angel: alexandra napisał(a):Pas śliczny bannerek baaardzo dziękuję :calus: a skoro uważasz że do końca ta fotka nie pasuje (notabene na tej fotce Besiulek ma raptem 5 mc :lol: ) to poszukam coś lepszego i wyślę, tylko pliss jakbyś mi podała Twój email :D No i wyszło cosik takiego :D :P :wink: jostra napisał(a):Pas cudne te bannerki :angel: - ja też kcem :P :D Zaraz cosik zrobię :wink: :P
Pasavera Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Dzięki Elitesse :calus: Sznauceromaniacy skoro już macie bannerki to zapraszam do dodania swojej strony do mojej sznaucerkowej TopListy - http://sznaucery.top-100.pl/ i psiej Łapki - http://psialapa.toplista.pl/ :wink: Będzie mi bardzo miło :D Jostruś bannerek dla Ciebie zrobię jutro :wink:
alexandra Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Pas jesteś genialna!! Banerki piękne; teraz mam problem który wybrać :-? :lol: Ja nie jestem taka genialna, i muszę poczekać na powrót z wakacji Rafała Izy który aktualizuje mi strone i doda bannerki Twoje i Malawaszki i parę innych ;-)
Pink Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Pas, wow !!! zdolniacha z Ciebie 8) szkoda ze ja nie potrzebuje banerka :wink:
Natalia_W Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Brawa dla PAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: :laola: :laola: :laola: :eek2:
GUCIA Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 NATALIA SPEŁNIENIA WSZYSTLICH MARZEŃ I DUŻO SZCZĘŚCIA W DOROSŁYM ŻYCIU!!!!!! Gratulacje dla zwycięzców !!!!!!
jostra Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Pasavera napisał(a): Jostruś bannerek dla Ciebie zrobię jutro :wink: Nie mogę się doczekać :P
Pasavera Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 :o Matko. . . . przestańcie :oops: :D :oops: Dziękuję :calus: Jostruś ten dla Ciebie :wink: Takie mini logo zrobiłam 8)
jostra Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Dzieki Pas :P :lilangel: Śliczny :D A mogę pomarudzić? :evilbat: ;) ELFIDAR FCI pliss I jakiś taki kolorek bardziej intensive, cio??? (Ten taki zimny jest ) Co by się na tej Twojej liście ładnie w oczy rzucał ;) Albo jakaś taka wersja z białym łebkiem szczeniorka Jestem niewdzięczna, wiem :oops: Przepraszam :roll: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
Pasavera Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Jaka tam niewdzięczna :D Przynajmniej Ty jedna "marudzisz" i masz jakie wymagania 8) :lol: Narazie zrobiłam taki :roll: Nie wiem czy kolorki tym razem pasujš :P Ale zrobię jeszcze z tym szczeniorem jaki :wink: :calus:
Pasavera Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Wyszedł o taki :wink: Zapraszam na moją odnowioną sznaucerkową Topkę :angel: http://sznaucery.top-100.pl/ :P
Natalia_W Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Pas boski ten bannerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: Pas jak ty robisz takie fajne tla??
Pasavera Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Natalia_W napisał(a):Pas jak ty robisz takie fajne tla?? Nakładam na siebie różne warstwy :wink: :lol: Jak dasz mi fotki ładniejszej jakości niż masz na stronce to zrobię coś lepszego od tamtego fioletowego :wink:
Angelka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Pas i co z moimi fotkami z wystawy? :biggrina:
jostra Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Pas dzięki Słoneczko :D Nie będę świnią i nie będę więcej wybrzydzać :evilbat:
Natalia_W Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 jostra napisał(a):Pas dzięki Słoneczko :D Nie będę świnią i nie będę więcej wybrzydzać :evilbat: Jostra jak bys wybrzydzala teraz to bardzo bym sie zdziwila :D bo bannerki sa cudne!!!!!!
Mek Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Hej. Ale szalejecie z tymi banerkami . Jostra a czemu fot szczeniaków nie ma ?? Tylko nie mów , ze nie masz czasu bo za tydzień juz ich nie bedziesz miec i tylko foto bedzie Ci przypomonac o miłych chwilach .
orsini Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Natalia...zapomnialam o Twoim swiecie:(((( :oops: :oops: :oops: :oops: sorki!!! w takim razie spoznione , ale SERDECZNE i GORACE zyczenia z okazji URODZIN!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ja juz wrocilam...padnieta , ale zadowolona... pozniej Wam wsio opisze:))))bo byly oczywiscie rozne przygody! Generalnie mi sie bardzo podobalo!!!a najbardziej podobala mi sie atmosfera!!!u nas jak da sie ludziom tepe plastikowe noze to sie tym pozazynaja, a tam?wszyscy mili, uczynni,pomagaja nawet konkurencji... To tylko szybko sie pochwale, ze wrocilam z 4 tytulami:)))): Mlodziezowe Zwyc. Klubu Rumunii, Mlodziez. Zwyc. Rumunii, Mlodz. Zwyc. Europy Srodk.i Wschodniej, a to razem do kupy dalo mi Mlodz.Championat Rumunii :lol: :lol: Reszte Wam opisze, jak tu sie ze wszystkim wyrobie, bo roboty sie mi nazbieralo ciutke:))))
Madziara Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Orsini gratulacje :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
GUCIA Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 ORSINI OGROMNE GRATULACJE PEŁEN SUKCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PISZ PO TROSZKU ALE SZYBKO!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: :laola: :laola: :laola:
Elitesse Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Orsini gratulacje :laola: !!!! wracaj szybko i opowiadaj bo sie stesknilismy za toba !!
Recommended Posts