Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NATALKO-jak miło mieć takie urodziny. Przepraszm że trochę spóżnione . :D :D :D :D :D :D Wszystkim ,którzy wrócili z Wrocławia z sukcesami bardzo srrdecznie grayuluję.Moja mała prośba .Czy mogę poprosić o stawkę sznaucerów miniaturowych p/s we Wrocławiu i może wiecie kto dostał naj.psa i sukę w rasie ,orazZw. rasy .Kto sędziował pieprzaki . :lol: :lol: Dziękuję.

Posted

:drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drink :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : a :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drin :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : ka :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :dri :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : nka :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : :drinka :drinka: : : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :dr :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : inka :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: :

Posted

wstaaaawac !!!!

wynikow mini niestety nie mam bo siedzialam przy swoim ringu i mini nawet nie widzialam hihi

w czarnych suczkach z mlodziezy 2 byla hajanka a 3 Eurostar rezlark
w pieprzakach posrednia wygral Hibiscuc Mengo Celebration i chyba zarnal Caciba
w championach wygral Inti Inka Nefer Tari
w czarnosrebrnych suczkach mlodziez wyrala Supronowich bo byla na Bisie

Posted

potwierdzilam juz ze w mini ps CACIB CWC NPwR i BOB HIBISCUS Mengo Celebration

wyniki olbrzymow (podam tylko zwyc bo sporo pisania by bylo :D )
PSY
kl.mlodziezy Nordcup VETIN
kl.posrednia PRIMER Zboj z Raduszki
kl.otwarta ZEUS Nergal
kl.championow CACIB BED BOY Masterton
kl.weteranow TOUDI Kudlaty Tramp
SUKI
kl.mlodziezy JUKOSTA Jamag Ol
kl.posrednia UNIKA z Tartaku
kl.otwarta Rus Astersharc JASMIN
kl.uzytkowa OKLAHOMA z Tartaku
kl.championow BI DI BI DI BIEDRONKA BEZ OGONKA Masterton
kl.weternow CHANEL Hamada

Posted

Mek napisał(a):
:drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drink :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: : a :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drin :drinka: :drinka: :inka :drinka: : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka :drinka: :

mek a ty chyba za duzo wypiles :D :D :D

Posted

Dla Waciaka :D i jego Wlascicielek :D Ogromne Gratulacje !!!!
Co ja slysze, sa zdjecia sredniaczkow ,to juz lece do Galerii:-)
A ja wczoraj bylam w psim przedszkolu i fajowsko bylo :-) ,za wyjatkiem tego co potem stalo sie z zoladkiem Bianki :D :D
Oto do czego prowadzi metoda smakolykowa :lol:

Posted

Romas napisał(a):
Dla Waciaka :D i jego Wlascicielek :D Ogromne Gratulacje !!!!
Co ja slysze, sa zdjecia sredniaczkow ,to juz lece do Galerii:-)
A ja wczoraj bylam w psim przedszkolu i fajowsko bylo :-) ,za wyjatkiem tego co potem stalo sie z zoladkiem Bianki :D :D
Oto do czego prowadzi metoda smakolykowa :lol:

lepiej uwazajcie bo bedzie nie Bianka a ...BECZKA !! :D :D :D

Posted

lepiej uwazajcie bo bedzie nie Bianka a ...BECZKA !!

Chwilowo zgadzam sie na beczke :-) ,bo jak do mnie przyszla to jesc nie chciala i ja juz wpadlam w panike ,ze bedzie chuda i mala :-)
A ona poprostu w stresie byla .To teraz raduje mi sie serce jak ona ma apetyt...do czasu az zaczne narzekac ,ze gruba :-)

Posted

Romas napisał(a):
lepiej uwazajcie bo bedzie nie Bianka a ...BECZKA !!

Chwilowo zgadzam sie na beczke :-) ,bo jak do mnie przyszla to jesc nie chciala i ja juz wpadlam w panike ,ze bedzie chuda i mala :-)
A ona poprostu w stresie byla .To teraz raduje mi sie serce jak ona ma apetyt...do czasu az zaczne narzekac ,ze gruba :-)

ja rok narzekalam ze Zadra za gruba, nie dalo jej sie odchudzic w zaden sposob a teraz znowu zachuda jest i nie chce przytyc....juz nie wiem co gorsze bylo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...