Aneta55 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Natalio wszystkiego naj naj najlepszego !!!!!!!!!!!
malawaszka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 100LAT Natalia :drinking: :drinking: :drinking:
Natalia_W Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Dziekuje :D jestescie kochane!!!! :D :D :D
madzior_ka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 I ja dołączam się do życxzeń NATALIO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO, ZDANIA MATURY, SUKCESÓW Z KENZIEM, TRZECIEGO PIESKA I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ ode mnie i Deniska:) a ja dopiero teraz tu mogłam zqwuitac i zdłozyc zyczonka bo ranek spędziłam raz ze na spaniu a dwa na stryzeniu Denisa, uf alesmy sie zmeczyli... teren strzyzeni ato był cały ogródek:) bo na stole było mu za ciepło bo był w słoncu a nie chciało mi sie go przenosic to potem było srtrzyzonko na trawce w cieniu w róznych miejscahc hihi:) ale przynajmniej slicznie wygląda:) jeszczer tylko lewe uszko mui na wieczór zostało bo juz sie troche nieciepliwił to nie było sensu go męczyć bo jutro na błonia jedziemy to musi byc sliczniasty:) a teraz smykam bo sprzatanie czeka jak chce na konie zdązyć wiec papa:)
madzior_ka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 z tego wszystkiego zapomniałam powiedziec ze swietne te Pasaverkowe banerki po prostu miodzio!!! ja si zabieram od pół roku za stronke o koniach i zawodach w naszym klubie i jakos mi nie idzie:( w ogóle nie mam pomysłu na szalbon ani nie wiem jak zaczac... powiedzcie mi w jakich programach robicie swje stronki? bo sie astanawiam czy we front page robic czy lepsze sa np. we fashu albo w htlm-lu sama nie wiem doradźcie coś... acha i czy spotkwałyscie sie z jakąś fajną ksiażką godna polecenia dot. photoshopa? bo wlasnie chciałam sie w cosik takiego zaopatrzyc zeby sobie cos wecej o mozliwosciach tego programu dowiedziec...
Ka-Vanga Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Pasavera napisał(a): :lol: A plose . . . . Aaaaaaaa Pas ale SUPER, jestes kochana, DZIEKI :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Orsini zaszalala w Aradzie :) :angel: :angel:
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Gucia Szorka ?? a wy gdzie ???? zakopalyscie sie w wystawowych teczkach ??
Mek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 http://gra.mkombinat.com/gra/ Jutro wybory ale juz dzis mozecie sobie zrobić własne sejm ;)
madzior_ka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 wuitajcire ja juz po powrocie ze stadniny:) byo genialnie:) skakałam na mojej Montance kochanej:) ale mam złe wiadomości jesli chodzi o mojego świnka morskiego:( Już dziadek z niego bo ma 7 lat wiec jak na swinke to sporo. Dzisiaj zauwazyłam ze koło oczka ma troche włosków wyłysiałych i jakies takie plamki:( i ropieje mu to oczko, przemywam mu wodą borowa i zobaczymy czy coś pomoze...
Natalia_W Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Wlasnie dostalam wiadomosc ze siostra Kenzia zostala Zw.Eu.Śr i Wsch oraz Zw.Klubu Rumunii!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :angel: :angel:
alexandra Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Natalio wszystkiego najlepszego z okazji 18-stki!!! Spełnienia najskrytszych marzeń!!! :new-bday: Pas bannerki prześliczne, masz talent!! Zazdroszczę!! A gdybyś kiedyś miała chwilunie czasu to też się uśmiecham o bannerek :oops: :D Aga, orsini"zaszalała", czyli cio, pisz nam tu szybciutko!!! :D Gratki dla siostruni Kenzia!!! :D
Natalia_W Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 No wlasnie coto znaczy poszalala- szczegoly prosimy :D
Justa Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Witam 8) Ojć ktoś tutaj miał urodzinki :oops: A ja nic jak zwykle nie wiem :o Więc Natali wszystkiego naj naj naj naj naj !!! :angel: :angel: :angel: żeby zawsze nam sie tak miło współpracowało :lol: :wink: spełnienia marzeń i wszystkiego co tylko sobie zamarzysz!!! Wybac, że spóźnione, ale szczere :D Pasaverka, piękne bennerki :D eh zdolniacha z Ciebie zdolniacha 8) Pragnę dodac, że mój podpisik tez Pasaverki raboty :D Niedługo będę miała fotaski z Solinky to tak pięknie Cię poprosze o nowy podpisik :calus: :D 8) orsini zaszalała :o Ja się az boję zapytać w jakim sensie :o :lol: 8)
Natalia_W Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 dziekuje dziekuje dziekuje :D po wczorajszej imprezce to ledwo dzisiaj wstalam :oops: :wink: bylo super :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 alexandra napisał(a):Pas bannerki prześliczne, masz talent!! Zazdroszczę!! A gdybyś kiedyś miała chwilunie czasu to też się uśmiecham o bannerek :oops: :D Dzięki :calus: Bannerek dla Ciebie :D Jak masz jakieś ładniejsze zdjęcie pycholka Beski to podeślij je na maila, bo jakoś mi nie pasuje z tym :roll: :wink: Justa napisał(a):Niedługo będę miała fotaski z Solinky to tak pięknie Cię poprosze o nowy podpisik :calus: :D 8) Hi hi chętnie cosk zrobię :calus: I już po wystawce :angel: :angel: :angel: Fajowo było :P Zaraz powstawiam kilka fotek :D
Pink Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Wacio dobrze sie spisal i mamy z Aga BIS-a :lol: :lol: :lol: Aga gratulacje !!!!!
alexandra Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Pas śliczny bannerek baaardzo dziękuję :calus: a skoro uważasz że do końca ta fotka nie pasuje (notabene na tej fotce Besiulek ma raptem 5 mc :lol: ) to poszukam coś lepszego i wyślę, tylko pliss jakbyś mi podała Twój email :D Pink, Aga gratulacje!!!!! Rozumiem że BIS-a szczeniąt tak? czy młodzieży?? A zna ktoś wyniki mini czarnuszków, zwłaszcza suczki mnie interesują??
Pasavera Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 alexandra napisał(a):tylko pliss jakbyś mi podała Twój email :D pasavera@wp.pl :wink:
alexandra Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 zamieściłam je już w galerii :) :D Jeszcze raz wieeelkie dzięki!!!!
Elitesse Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 hehe juz sie Pink za nas pochwalila :) Wacio zgarnal BIS Szczeniat !! foty w galerii :laola: i srednhiaczkow troche napstrykalam
Recommended Posts