Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

I ja dołączam się do życxzeń NATALIO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO, ZDANIA MATURY, SUKCESÓW Z KENZIEM, TRZECIEGO PIESKA I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ ode mnie i Deniska:)

a ja dopiero teraz tu mogłam zqwuitac i zdłozyc zyczonka bo ranek spędziłam raz ze na spaniu a dwa na stryzeniu Denisa, uf alesmy sie zmeczyli... teren strzyzeni ato był cały ogródek:) bo na stole było mu za ciepło bo był w słoncu a nie chciało mi sie go przenosic to potem było srtrzyzonko na trawce w cieniu w róznych miejscahc hihi:) ale przynajmniej slicznie wygląda:) jeszczer tylko lewe uszko mui na wieczór zostało bo juz sie troche nieciepliwił to nie było sensu go męczyć bo jutro na błonia jedziemy to musi byc sliczniasty:) a teraz smykam bo sprzatanie czeka jak chce na konie zdązyć wiec papa:)

Posted

z tego wszystkiego zapomniałam powiedziec ze swietne te Pasaverkowe banerki po prostu miodzio!!! ja si zabieram od pół roku za stronke o koniach i zawodach w naszym klubie i jakos mi nie idzie:( w ogóle nie mam pomysłu na szalbon ani nie wiem jak zaczac... powiedzcie mi w jakich programach robicie swje stronki? bo sie astanawiam czy we front page robic czy lepsze sa np. we fashu albo w htlm-lu sama nie wiem doradźcie coś... acha i czy spotkwałyscie sie z jakąś fajną ksiażką godna polecenia dot. photoshopa? bo wlasnie chciałam sie w cosik takiego zaopatrzyc zeby sobie cos wecej o mozliwosciach tego programu dowiedziec...

Posted

Pasavera napisał(a):
:lol: A plose . . . .

Aaaaaaaa Pas ale SUPER, jestes kochana, DZIEKI :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Posted

wuitajcire ja juz po powrocie ze stadniny:) byo genialnie:) skakałam na mojej Montance kochanej:)

ale mam złe wiadomości jesli chodzi o mojego świnka morskiego:( Już dziadek z niego bo ma 7 lat wiec jak na swinke to sporo. Dzisiaj zauwazyłam ze koło oczka ma troche włosków wyłysiałych i jakies takie plamki:( i ropieje mu to oczko, przemywam mu wodą borowa i zobaczymy czy coś pomoze...

Posted

Natalio wszystkiego najlepszego z okazji 18-stki!!! Spełnienia najskrytszych marzeń!!! :new-bday: Pas bannerki prześliczne, masz talent!! Zazdroszczę!! A gdybyś kiedyś miała chwilunie czasu to też się uśmiecham o bannerek :oops: :D

Aga, orsini"zaszalała", czyli cio, pisz nam tu szybciutko!!! :D
Gratki dla siostruni Kenzia!!! :D

Posted

Witam 8)

Ojć ktoś tutaj miał urodzinki :oops: A ja nic jak zwykle nie wiem :o Więc Natali wszystkiego naj naj naj naj naj !!! :angel: :angel: :angel: żeby zawsze nam sie tak miło współpracowało :lol: :wink: spełnienia marzeń i wszystkiego co tylko sobie zamarzysz!!!
Wybac, że spóźnione, ale szczere :D

Pasaverka, piękne bennerki :D eh zdolniacha z Ciebie zdolniacha 8) Pragnę dodac, że mój podpisik tez Pasaverki raboty :D Niedługo będę miała fotaski z Solinky to tak pięknie Cię poprosze o nowy podpisik :calus: :D 8)

orsini zaszalała :o Ja się az boję zapytać w jakim sensie :o :lol: 8)

Posted

alexandra napisał(a):
Pas bannerki prześliczne, masz talent!! Zazdroszczę!! A gdybyś kiedyś miała chwilunie czasu to też się uśmiecham o bannerek :oops: :D

Dzięki :calus:
Bannerek dla Ciebie :D
Jak masz jakieś ładniejsze zdjęcie pycholka Beski to podeślij je na maila, bo jakoś mi nie pasuje z tym :roll: :wink:

Justa napisał(a):
Niedługo będę miała fotaski z Solinky to tak pięknie Cię poprosze o nowy podpisik :calus: :D 8)

Hi hi chętnie cosk zrobię :calus:

I już po wystawce :angel: :angel: :angel:
Fajowo było :P Zaraz powstawiam kilka fotek :D

Posted

Pas śliczny bannerek baaardzo dziękuję :calus: a skoro uważasz że do końca ta fotka nie pasuje (notabene na tej fotce Besiulek ma raptem 5 mc :lol: ) to poszukam coś lepszego i wyślę, tylko pliss jakbyś mi podała Twój email :D

Pink, Aga gratulacje!!!!! Rozumiem że BIS-a szczeniąt tak? czy młodzieży??
A zna ktoś wyniki mini czarnuszków, zwłaszcza suczki mnie interesują??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...