Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):Ja się nie wybieram, więc chyba trymowanie łap sobie odpuszczę 8) :lol: A kto tam sędziuje??? Miniature Schnauzer, Black Paula Heikkinen-Lehkonen Miniature Schnauzer, Black&Silver Marja Talvitie Miniature Schnauzer, Pepper&Salt Svend Løvenkjær, Denmark Miniature Schnauzer, White Svend Løvenkjær, Denmark Czyli pewnie bedzie krolowal wzorzec niemiecki :wink:
madzior_ka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Olivka napisał(a):Madziorka! Weź łapkę przednią tak jak u konia, do tyłu. Szczesz grzebieniem, złap lewą ręką , a prawą degażówkami obcinasz to co wystaje z poza linii opuszki Oliwko bardzo ci dziekuje ale prosze napiz mi jeszcze jedno (albo cie moze na gg "dorwe":) bo nie o to mi chodziło, opuszki to wlasnie wiem ze sie wyrównuje a potem an kocia łapke na około ale nie wiem jak mu skrócic włoski na łapkach u góry nie na stópkach tylko na "nogach". Bo ma juz długawe a chce zeby miał takie sredniej długosci ale równe i nie wiem jak sie za ro zabrac, z góry wielkie dzieki:) a ja musze pochwalic moja nowa szkółke ze juz mi sie zaczyna podobac bo sa akcje charytatywne ratujacec konie z tranbsportów smierci!!! nawet ja dzisiaj sbierałam makulature i wazyłam itd bo ammy akcje zbieraj makulature-ratuj konie i pieniadze z tej makulatury ida potem na wykupienie koni:) super nie:) a dzis zebralismy cos koło 80 kg wiec nie jest zle jak na pierwszy dzien:) za tydzien powtórka zobaczymy ile przyniosa
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 super ! u mnie w liceum tez czesto byly akcje na ratowanie koniczkow i podwroclawskie schronisko TARA :)
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 heh u mnie tez co chwile sa jakies akcje... a moja przyjaciolka mi powiedziala wczoraj ze u niej w liceum powstalo kolko kynologiczne!!! Ania oczywiscie juz sie pochwalila ze ja sie tym interesuje i mam do n ich z kenzem pojechac i poopowiadac o wystawkach i wszystkim co z nimi jest zwiazane :D Kurcze ze tez u mnie nie ma czegos takiego... :(
Ka-Vanga Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Hehe Natalia dzis jeszcze mlodziaszek, a jutro "stara dupa" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Tak tak Ola ciesze sie jeszcze ostatnimi chwilami "mlodosci" :wink: hehe :wink: :wink: :wink: 8)
malawaszka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Kto będzie we Wrocławiu??? i o której są mini? i olbrzymy?
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Napisalam to samo w wystawach: Malawaszka a ty bedziesz na tej wystawce?? Jesli tak to mam prosbe zrobilabys kilka fotek miniturowych pieprzaczkow :D :wink:
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 chodzi mi glownie o pieski z klas mlodziezy, posrednije i otwartej 8) :D
Ka-Vanga Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Z dgm sznaucerkow to chyba nikt nie jedzie, tak mi sie zdaje :wink: .
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 chyba nie... dlatego ja jestem ciekawa co bedzie :D trzeba obserwowac "konkurencje" hehe :evilbat: :wink:
Mek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hehe Natalia dzis jeszcze mlodziaszek, a jutro "stara dupa" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . po 40-stce ;)
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 hehe Mek az tak staro wygladam?? :wink:
Ka-Vanga Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Mek napisał(a):po 40-stce ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Natalia_W napisał(a):hehe Mek az tak staro wygladam?? :wink: To jest taki stary dowcip ;) Oj skleroza to u Ciebie juz na pozionie 50-tki.
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 skleroza??...chyba nie bo ja tego wiodcznie nie znam :wink:
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 malawaszka napisał(a):Kto będzie we Wrocławiu??? i o której są mini? i olbrzymy? od olbrzymow sie zaczyna po nich sa sredniaki na jednym ringu na jednym sa biale i pieprzaczki mini a na jesdnym mini cz-sr i czarne jak to Olu nikt nie jedzie ?? ja bede !!!!
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 :lol: no tak :lol: Mek to chyba jednak jest skleroza bo zapomnialysmy ze aga jedzie ze swoja sznaucerkowa rodzinka :D
Aneta55 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 :D :) :lol: :P :wink: Fajnie ja tez chce .
Pasavera Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Elitesse napisał(a):jak to Olu nikt nie jedzie ?? ja bede !!!! Ja też! Jako widz oczywiście :angel: :angel: :angel: Szkoda, że nikogo więcej nie będzie :( waszunia napisał(a):Kto będzie we Wrocławiu??? i o której są mini? i olbrzymy? Będziesz na wystawce?! :P
Ka-Vanga Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Natalia_W napisał(a)::lol: no tak :lol: Mek to chyba jednak jest skleroza bo zapomnialysmy ze aga jedzie ze swoja sznaucerkowa rodzinka :D Hahaha no skleroze mam na stare lata :lol: :lol: :lol: :lol: .
Justa Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Mek napisał(a):Mam szczeniaczka ;);););) że co? że jak? że gdzie? :o
Ka-Vanga Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Mek napisał(a):Mam szczeniaczka ;);););) Hahaha ale wiesz co Mek z kopiowanymi uszami, wstydzilbys sie :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Recommended Posts