Aneta55 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Nie przecze ja sama bylam w strachu , nie dziwie sie ze uraz zostal , nic przyjemnego byc w szpitalu. Nie wyobrazam sobie byc w domu ze zwierzakiem i cierpiec. Ja tylko napisalam ze tez mozna sie zarazic ta choroba od miesa. Ja lubie i koty i psy wiec bronie te moje ukochane zwierzaczki :lol:
jostra Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 NATALIA 100 LAT !!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :multi: :BIG: :new-bday: :smilecol:
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Dzieki Jostra :D :D :D ale to dopiero jutro hihi
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 a ciekawe jak tam dzisiaj polskie sznaucerki na klubowej w arad...?? :D trzymam kciuki!!!!
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Natalia_W napisał(a):a ciekawe jak tam dzisiaj polskie sznaucerki na klubowej w arad...?? :D trzymam kciuki!!!! mam nadzieje ze wymiota wszystko !!! :terazpol: :thumbs: :thumbs:
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Josttra jestes pierwsza!!!!!!!!!! hehe dzieki :D :D :D :angel: :angel: :angel:
jostra Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Jutro nie będę w necie, więc teraz była ostatnia szansa :roll: Lubię być pierwsza :lol:
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ja tez tak mysle - kenza siostra dzisiaj szaleje w arad wiec pewnie tak bedzie :D Kruszynka to cud, aniolek :angel: :angel: :angel:
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Natalia_W napisał(a):ja tez tak mysle - kenza siostra dzisiaj szaleje w arad wiec pewnie tak bedzie :D Kruszynka to cud, aniolek :angel: :angel: :angel: chyba ze sie trafi sedzia -0 klon szalonej finki :D :D :D
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 jostra napisał(a):Jutro nie będę w necie, więc teraz była ostatnia szansa :roll: Lubię być pierwsza :lol: Kochana jestes :angel: :angel: :angel: :multi: hehe
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 oby nie...... :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X Finskiemu sedziowaniu mowimy nie!!!!!!!!! :wink: u
jostra Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Natalia_W napisał(a):oby nie...... :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X Finskiem sedziowaniu mowimy nie!!!!!!!!! :wink: u Nawet Finowie mówią "NIE" fińskiemu sędziowaniu, więc coś w tym jest :evilbat:
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 :o no to faktycznie..tylko im trzeba wspolczuc ze maja takich debili... :evil: :x 0X
jostra Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Mają przechlapane, a szczególnie hodowcy sznaucerów :-? Trenerka sędziów uczy ich, że w Finalndii są hodowane same badziewia, więc z góry są skazani na niepowodzenie. Ta trenerka to właścicielka hodowli Trixer (oczywiście sznaucery od niej są super :wink: )
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 jostra napisał(a):Mają przechlapane, a szczególnie hodowcy sznaucerów :-? Trenerka sędziów uczy ich, że w Finalndii są hodowane same badziewia, więc z góry są skazani na niepowodzenie. Ta trenerka to właścicielka hodowli Trixer (oczywiście sznaucery od niej są super :wink: ) :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
jostra Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 No i do tego super trenerka :evilbat: hoduje psy z jakąś poważną chorobą, nie pamiętam jaką, musiałabym sprawdzić w mailu. Oczywiście ma to w d... Więc lepiej nie narzekajmy na naszych sędziów, oni sa aniołkami :angel: w porównaniu do Finów ;) :lol:
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 a Euro w przyszlym roku w helsinkach....trymujmy lapy !!!
jostra Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ja się nie wybieram, więc chyba trymowanie łap sobie odpuszczę 8) :lol: A kto tam sędziuje???
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ja chyba tez nie bo jakos w tym czasie bede walczyla o miejsce na uczelni :wink: :evilbat:
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 jostra napisał(a):Ja się nie wybieram, więc chyba trymowanie łap sobie odpuszczę 8) :lol: A kto tam sędziuje??? Miniature Schnauzer, Black Paula Heikkinen-Lehkonen Miniature Schnauzer, Black&Silver Marja Talvitie Miniature Schnauzer, Pepper&Salt Svend Løvenkjær, Denmark Miniature Schnauzer, White Svend Løvenkjær, Denmark
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Giant Schnauzers Piotr Król, Poland Schnauzer, Black Soile Bister Schnauzer, Pepper&Salt Giuseppe Alessandra, Italy
Recommended Posts