alexandra Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Dziękuję Wam serdecznie!!! :D :D :D Fotki będą (mam nadzieję że się udały mąż robił analogiem :wink: ) Do Chorzowa nie jedziemy, do Częstochowy może :wink: Ale na pewno za 2 tygodnie do Łodzi :)
julcia_so Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 No to czekamy na fotki z niecierpliwieniem. W takim razie my tez mniej żałujemy, że nie pojedziemy do Chorzowa, ale za to nie możemy się doczekać wystawy w Częstochowie (mam nadzieje, że uda nam sie pojechać i wam :) ) - To wreszczcie bysmy sie poznały na żywo:) Fajnie by było no nie??
Marta-m Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 eh.........Tak bym chciała pojechac na wystawe.... ALe niestety niemoge,brak transpotru :(
madzior_ka Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Marto a gdzie ty meiszkasz? jak by była wystawa stosunkowo blisko Ciebie to nie możesz jakoś ząłatwić z rodzicami? MOi też nie zostają na wystawie bo np. jak była w Krakowie ja z siostrą zostałam a rodzice pojechali do sklepów, w Częstochowie może sobie pojadą do bazyliki (hm...nie wiem jak to sie dokładnie nazywa) bo dawno nei byliśmy a my bedziemy na wystawie bo takto wlasnie dlatego do Chorzowa nie jedziemy:( i podobno do Chorzowa trudny dojazd jest....do jakiejś wioski
Agusia i Busiu Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Gratulacje dla Beski i oczywiście dla ciebie Olu za tak świetne przygotowanie suni , miło jest przywozić złoto co nie? :D Ale wymaga to sporo pracy dlatego gratuluję i podziwiam. Ajsza jutro albo pojutrze zostanie wyrwana ostatni raz przed zimą więc jeśli ruszymy na wystawy to raczej w przyszłym roku.
Ka-Vanga Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Olcia, jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE, zawsze mowilam, ze Besia to sliczna "dziewczynka" :wink: . To moze i ja sie pochwale :wink: . W poprzedni weekend bylam z moimi olbrzymami w Estonii na wystawie miedzynarodowej i specjalistycznej sznaucerow. Lordzik na obydwu wystawach zdobyl tytul Najlepszy Pies w Rasie , na miedzynarodowej CACIB i na specjalistycznej Zwyciestwo Klubu, zdobyl wszystkie potrzebne uprawnienia i zakonczyl Championat Estonii, natomiast Nafcia na obu zwyciezyla klase championow i rowniez spelnila wystawowe wymagania do tytulu Championa Estonii tylko musi jeszcze zdac egzamin IPO i tym samym to bedzie juz jej 4 championat :D . Chcialam sie rozwniez pochwalic nowym czlonkiem mojej rodziny, a raczej czlonkinia, sznaucerka miniaturowa czarna, zreszta zainteresowanych serdecznie zapraszam na moja stonke www.ka-vanga.com , jest tam jej jedna fotka, hehe tylko jedna bo strasznie trudno ja uchwycic, bo jest w ciaglym ruchu :wink:, ale mam nadzieje ze niedlugo dolacze cala mase fotek :D . W dziale psy jest tez jedna nowinka wiec jeszcze raz serdecznie wszystkich zapraszam i jesli komus by sie chcialo cos skrobnac w ksiedze gosci to byloby nam bardzo milo :D.
malawaszka Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Aaaa i wyjaśniła się tajemnica Dartagnana i jeszcze Belladonna :angel: :angel: :angel: alle koffane psiaczki - życzę im duuużo sukcesów :P Ka-Vanga - co do Olbrzymów to powiem tylko :eek2: :o niesamowite sukcesy - czy są w Polsce inne tak utytuowane olbrzymy?
malawaszka Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Ka-Vanga - nie widać na Waszej stronie tego olbrzyma z Budapesztu - czarno-srebrnego :( mogłabyś tu wkleić jego fotkę?? :P :modla: :lol:
Ka-Vanga Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Dziekuje Malawaszko za mile slowa :D . Jest u nas kilka bardzo utytulowanych olbrzymow, ale jest ich niewiele :wink:. Kurcze wlasnie gdzies mi sie zapdziala ta fotka w kompie i dlatego sie nie chce wyswietlic :(, ale mam nadzieje ze uda mi sie ja znalezc :D . A i Malawaszko dzikuje Ci bardzo za ladny wpisik do ksiegi gosci :D .
malawaszka Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Nooo ja też mam nadzieję, że ją znajdziesz bo to musi być niesamowite - taaaaka ogromna Lunka :lol: :lol: :lol: No i jeszcze sobie pooglądałam Twoje psiska i normalnie się rozpływam - boskie są :P
Ka-Vanga Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 No fajnie wyglada olbrzym z takim umaszczeniem, chociaz ten nie byl ostrzyzony za bardzo, alekiedys na jakiejs amerykanskiej stronce widzialam cudnego olbrzyma cz-s, byl po prostu niesamowity. Strasznie sie ciesze, ze Ci sie moje pieski podobaja, moze jutro uda mi sie wkleic nowe fotki, bo kilka porobilam ostatnio, no i musze zrobic galerie malemu D'ARTAGNANowi (a w kompie mam mnostwo jego fotek i kilka filmikow jak sie z Nafka ganiaja :wink: ) i malej Belce, chociaz jej nie mam jeszcze za duzo fotek, ale juz niedlugo :wink: :D .
malawaszka Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Bardzo Wam zazdroszczę tych wyjazdów na zagraniczne wystawy :oops: to muszą być wspaniałe przeżycia i przy okazji mnóstwo zwiedzania :angel: z olbrzymami to chyba musicie ciężarówką jedździć :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 No przezyc jest mnostwo, mozna poznac rozne kultury, mase fajnych miejsc, no i poznaje sie bardzo fajnych ludzi. Mozna takze porownac jaka jest kultura i zwyczaje kynologiczne :wink: . Hehe cos Ty my mamy calego TIRa wynajetego ;)
malawaszka Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Hehe cos Ty my mamy calego TIRa wynajetego ;) buuuahahah - z wyposażeniem = łazienką, sypialnią, kuchnią i oczywiście salonem piękności dla psów - no i sauna i jaccuzi - również dla psów :lol: :lol: :lol: A tak na serio - to gdzie foty z tych wypraw??
Ka-Vanga Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 buuuahahah - z wyposażeniem = łazienką, sypialnią, kuchnią i oczywiście salonem piękności dla psów - no i sauna i jaccuzi - również dla psów :lol: :lol: :lol: hihi :wink: , a wiesz zapomnialas jeszcze o kelnerze i gosposi i calej obsludze :lol: :wink: . A tak na serio - to gdzie foty z tych wypraw?? troszke mam w kompie, hehe szczegolnie duzo zawsze robie znajomym psom :wink: , a w Estonii padly mi beterie w cyfrowce :-? , ale na nastepnej cos porobie, hehe tzn ktos mi porobi bo ja wystawiam moje pociechy :wink: :D .
malawaszka Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 no to wklejaj do galerii sznaucerów chociaż te co masz :P :D
Ka-Vanga Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 hehe kiedys cos tam wklejalam ale to bylo dawno temu :wink: , a tak serio to musze pozmniejszac, a juz dzis mi sie nie chce, mialam niezle meczacy dzionek :wink: . Musze tez obrobic fotki moich maluchow i na stronke wrzucic :wink: .
malawaszka Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 No to powodzenia w obrabianiu fotek maluchów :wink: i daj znać jak już będą na stronce :P :angel: uwielbiam oglądać fotki :wink: Dobranoc :D
Marta-m Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 NO patrzcie jakie sukcesy!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie wam gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! noi też z chęcia bymzobaczyła tego olbrzyma cz-s :P
Ka-Vanga Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 No to widze, ze bede musiala sie postarac i znalezc je szybciutko, jak tylko je umieszcze to zaraz dam wam znac :D .
Matt Posted September 7, 2004 Author Posted September 7, 2004 Poczekajcie, poczekajcie czegoś tu nie rozumiem. Byłem ZAWSZE przekonany, że białe, cz-s, p/s i czarne mogą być tylko miniaturki, a p/s i czarne tylko średniaki i olbrzymy... To znaczy że te pozostałe 2 umaszczenia miniaturek posiadają również jej więksi bracia :o ?? Teraz już wiem, dlaczego kiedy byłem na wakacjach, szczena mi opadła na widok sznaucera średniego cz-s. Myslałem ze to moze jakis nieudany średniak któremu to wyskoczyło takie umaszczenie :o
Olivka Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Ka-Vanga! Gratulacje dla Twoich sznaucerków i oczywiście dla Ciebie. Cieszę się,że Bella trafiła w tak dobre "zawodowe" ręce. My jedziemy sobie jeszcze do Łodzi, potem robimy przerwę na trymowanie "na golaska",a w przyszłym roku też ruszymy na podbój Europy :wink:
Marta-m Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 SZnauceromaniacy niedługo "zawojują"Europe..... a potem...........kto wie? :wink:
Ka-Vanga Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Dzieki wielkie wszystkim za mile slowa :D . Olivko, to bede trzymac mocno kciuki za wasze sukcesy zagraniczne :D . Matt i dobrze myslales, bo to sa nieuznawane umaszczenia dla olbrzymow i srednich, wiesz czasem genetyka lubi platac figle :wink: .
Marta-m Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 ale wiecie co.........biały olbrzym wyglądałby dziwacznie :lol:
Recommended Posts