Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Wam serdecznie!!! :D :D :D Fotki będą (mam nadzieję że się udały mąż robił analogiem :wink: )

Do Chorzowa nie jedziemy, do Częstochowy może :wink: Ale na pewno za 2 tygodnie do Łodzi :)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

No to czekamy na fotki z niecierpliwieniem. W takim razie my tez mniej żałujemy, że nie pojedziemy do Chorzowa, ale za to nie możemy się doczekać wystawy w Częstochowie (mam nadzieje, że uda nam sie pojechać i wam :) ) - To wreszczcie bysmy sie poznały na żywo:) Fajnie by było no nie??

Posted

Marto a gdzie ty meiszkasz? jak by była wystawa stosunkowo blisko Ciebie to nie możesz jakoś ząłatwić z rodzicami? MOi też nie zostają na wystawie bo np. jak była w Krakowie ja z siostrą zostałam a rodzice pojechali do sklepów, w Częstochowie może sobie pojadą do bazyliki (hm...nie wiem jak to sie dokładnie nazywa) bo dawno nei byliśmy a my bedziemy na wystawie bo takto wlasnie dlatego do Chorzowa nie jedziemy:( i podobno do Chorzowa trudny dojazd jest....do jakiejś wioski

Posted

Gratulacje dla Beski i oczywiście dla ciebie Olu za tak świetne przygotowanie suni , miło jest przywozić złoto co nie? :D Ale wymaga to sporo pracy dlatego gratuluję i podziwiam.

Ajsza jutro albo pojutrze zostanie wyrwana ostatni raz przed zimą więc jeśli ruszymy na wystawy to raczej w przyszłym roku.

Posted

Olcia, jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE, zawsze mowilam, ze Besia to sliczna "dziewczynka" :wink: .

To moze i ja sie pochwale :wink: . W poprzedni weekend bylam z moimi olbrzymami w Estonii na wystawie miedzynarodowej i specjalistycznej sznaucerow. Lordzik na obydwu wystawach zdobyl tytul Najlepszy Pies w Rasie , na miedzynarodowej CACIB i na specjalistycznej Zwyciestwo Klubu, zdobyl wszystkie potrzebne uprawnienia i zakonczyl Championat Estonii, natomiast Nafcia na obu zwyciezyla klase championow i rowniez spelnila wystawowe wymagania do tytulu Championa Estonii tylko musi jeszcze zdac egzamin IPO i tym samym to bedzie juz jej 4 championat :D .

Chcialam sie rozwniez pochwalic nowym czlonkiem mojej rodziny, a raczej czlonkinia, sznaucerka miniaturowa czarna, zreszta zainteresowanych serdecznie zapraszam na moja stonke www.ka-vanga.com , jest tam jej jedna fotka, hehe tylko jedna bo strasznie trudno ja uchwycic, bo jest w ciaglym ruchu :wink:, ale mam nadzieje ze niedlugo dolacze cala mase fotek :D . W dziale psy jest tez jedna nowinka wiec jeszcze raz serdecznie wszystkich zapraszam i jesli komus by sie chcialo cos skrobnac w ksiedze gosci to byloby nam bardzo milo :D.

Posted

Aaaa i wyjaśniła się tajemnica Dartagnana i jeszcze Belladonna :angel: :angel: :angel: alle koffane psiaczki - życzę im duuużo sukcesów :P

Ka-Vanga - co do Olbrzymów to powiem tylko :eek2: :o niesamowite sukcesy - czy są w Polsce inne tak utytuowane olbrzymy?

Posted

Dziekuje Malawaszko za mile slowa :D .

Jest u nas kilka bardzo utytulowanych olbrzymow, ale jest ich niewiele :wink:.

Kurcze wlasnie gdzies mi sie zapdziala ta fotka w kompie i dlatego sie nie chce wyswietlic :(, ale mam nadzieje ze uda mi sie ja znalezc :D .

A i Malawaszko dzikuje Ci bardzo za ladny wpisik do ksiegi gosci :D .

Posted

Nooo ja też mam nadzieję, że ją znajdziesz bo to musi być niesamowite - taaaaka ogromna Lunka :lol: :lol: :lol:

No i jeszcze sobie pooglądałam Twoje psiska i normalnie się rozpływam - boskie są :P

Posted

No fajnie wyglada olbrzym z takim umaszczeniem, chociaz ten nie byl ostrzyzony za bardzo, alekiedys na jakiejs amerykanskiej stronce widzialam cudnego olbrzyma cz-s, byl po prostu niesamowity.

Strasznie sie ciesze, ze Ci sie moje pieski podobaja, moze jutro uda mi sie wkleic nowe fotki, bo kilka porobilam ostatnio, no i musze zrobic galerie malemu D'ARTAGNANowi (a w kompie mam mnostwo jego fotek i kilka filmikow jak sie z Nafka ganiaja :wink: ) i malej Belce, chociaz jej nie mam jeszcze za duzo fotek, ale juz niedlugo :wink: :D .

Posted

Bardzo Wam zazdroszczę tych wyjazdów na zagraniczne wystawy :oops: to muszą być wspaniałe przeżycia i przy okazji mnóstwo zwiedzania :angel: z olbrzymami to chyba musicie ciężarówką jedździć :lol: :lol: :lol:

Posted

No przezyc jest mnostwo, mozna poznac rozne kultury, mase fajnych miejsc, no i poznaje sie bardzo fajnych ludzi. Mozna takze porownac jaka jest kultura i zwyczaje kynologiczne :wink: .

Hehe cos Ty my mamy calego TIRa wynajetego ;)

Posted
Hehe cos Ty my mamy calego TIRa wynajetego ;)

buuuahahah - z wyposażeniem = łazienką, sypialnią, kuchnią i oczywiście salonem piękności dla psów - no i sauna i jaccuzi - również dla psów :lol: :lol: :lol:

A tak na serio - to gdzie foty z tych wypraw??

Posted
buuuahahah - z wyposażeniem = łazienką, sypialnią, kuchnią i oczywiście salonem piękności dla psów - no i sauna i jaccuzi - również dla psów :lol: :lol: :lol:

hihi :wink: , a wiesz zapomnialas jeszcze o kelnerze i gosposi i calej obsludze :lol: :wink: .

A tak na serio - to gdzie foty z tych wypraw??

troszke mam w kompie, hehe szczegolnie duzo zawsze robie znajomym psom :wink: , a w Estonii padly mi beterie w cyfrowce :-? , ale na nastepnej cos porobie, hehe tzn ktos mi porobi bo ja wystawiam moje pociechy :wink: :D .

Posted

hehe kiedys cos tam wklejalam ale to bylo dawno temu :wink: , a tak serio to musze pozmniejszac, a juz dzis mi sie nie chce, mialam niezle meczacy dzionek :wink: . Musze tez obrobic fotki moich maluchow i na stronke wrzucic :wink: .

Posted

Poczekajcie, poczekajcie czegoś tu nie rozumiem. Byłem ZAWSZE przekonany, że białe, cz-s, p/s i czarne mogą być tylko miniaturki, a p/s i czarne tylko średniaki i olbrzymy... To znaczy że te pozostałe 2 umaszczenia miniaturek posiadają również jej więksi bracia :o ??

Teraz już wiem, dlaczego kiedy byłem na wakacjach, szczena mi opadła na widok sznaucera średniego cz-s. Myslałem ze to moze jakis nieudany średniak któremu to wyskoczyło takie umaszczenie :o

Posted

Ka-Vanga!

Gratulacje dla Twoich sznaucerków i oczywiście dla Ciebie.

Cieszę się,że Bella trafiła w tak dobre "zawodowe" ręce.

My jedziemy sobie jeszcze do Łodzi, potem robimy przerwę na trymowanie "na golaska",a w przyszłym roku też ruszymy na podbój Europy :wink:

Posted

Dzieki wielkie wszystkim za mile slowa :D .

Olivko, to bede trzymac mocno kciuki za wasze sukcesy zagraniczne :D .

Matt i dobrze myslales, bo to sa nieuznawane umaszczenia dla olbrzymow i srednich, wiesz czasem genetyka lubi platac figle :wink: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...