Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 papierochy sa okropne...ble.... :evil: :x u mnie na szczecie nikt nie pali :D 8)
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 dobra lece z psami...bo mi juz wyja ze chca na dwor...zaraz wracam :wink:
jostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Olivka napisał(a):Jostra ! Muszę pomodlić się do Ciebie o małą przysługę :D Acha dziewczynki , w Kielcech będzie wystawiana tylko Fancy w młodzieży. Olivka będzie tylko oglądała występy. He he :lol: a jaka to przysługa? No to fajnie, jeszcze tylko będziemy potrzebować info o pani W. i możemy obydwie czarnule wystawiać :D
Ka-Vanga Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Nio u mnie tez nikt nie pali - NA SZCZESCIE!!!! Oliwka, a czemu Oliwki nie wystawiasz :o .
Olivka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ola ! Bo Olivka nie lubi halówek, więc jej staram się je ograniczać. Jostra napiszę Ci na PW , albo jak włączysz gg.
Mek Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Chociaz do Kraka masz blisko, to sie mozesz do nich przejechac po ta kase :evilbat: . Dokładnie mam taki plan tylko musze sobie znaleść jeszxcze jakies drugie "załatwienie" bo po to jedno to mi sie ani nie che ani nie opłaca.
Ka-Vanga Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Yyyyyyyy, a ja mam caly czas gg wlaczone :D .
Ka-Vanga Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Mek napisał(a):Dokładnie mam taki plan tylko musze sobie znaleść jeszxcze jakies drugie "załatwienie" bo po to jedno to mi sie ani nie che ani nie opłaca. Kolejne zgloszenie na wystawe :grins: .
jostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 GG w robocie nie mam, a wieczorem nie wchodzę do netu, bo szczeniorki absorbują mnie w 200% :P Napisz na maila lub PW.
jostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 w takiej instytucji, w której ja pracuję, nie można sobie instalować byle czego w kompie :wink: :evilbat: w tym problem :roll:
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 wrocilam ze spaceru...i jestem cala mokra...i zielona jeszcze ze strachu... Historii mlody uciekinier ciag dalszy... :x Kenzor wyrwal mi sie z obrozy i polecial przez pol wsi takim tempem ze szok...ja go wolam, dre sie jak glupia a ten nic leci z nosem przy ziemi... to jak juz sie droga konczyla prawie pod lasem sie zatrzymal i patrzy sie na mnie jakby nigdy nic a ja cala zdyszana... to jak go zlapalam na smycz to sie na metr ode mnie nie ruszyl...kurcze widze ze mam z nim wiekszy problem... :roll: :evil:
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 moze jakas suczka ma cieczke ? bo teraz taki okres sie zaczal
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 calkiem mozliwe...juz tez o tym myslalam.... chyba bede mu zakladac trzy obroze... :wink:
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 choc moze tez poczul wolnosc i mu sie spodobalo - kolezanka pojechala kiedys ze swoja sznaucerka odwiedzic rodzicow na wies, oni tam maja owczarkowatego mieszanca no i sunia koregos dnia mu pokazala jak sie przez plot przelazi i teraz pies dzien w dzien ucieka na wies albo musi byc uwiazany :(
Aneta55 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 chcialam zapytac czy po przeszkoleniu takie problemy jak ucieczka tez bywaja. Czy raczej piesek slucha i wraca na zawolanie ???????
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 teraz to ja sie na serio zmartwilam...bo normalnie moglam wychodzic z nim bez smyczy i szedl ladnie przy nodze a dzisiaj takie cos... teraz to juz go na 100% nie puszcze...boje sie ze moze mi zwiac a wtedy to nie wiem co bym zrobila... :cry: moze da sie cos z tym zrobic?? :( :roll:
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 jostra napisał(a):w takiej instytucji, w której ja pracuję, nie można sobie instalować byle czego w kompie :wink: :evilbat: w tym problem :roll: A co to za instytucja??? Jest jeszcze gg dostępne przez stronkę, dla tych co nie mogą instalować :P http://web.gadu-gadu.pl/ oto link:)
Ka-Vanga Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Aneta ja mam od 10 lat olbrzymy i nigdy nie zdazyly mi sie ucieczki. Natalia mi sie cos wydaje, ze jakies cieczki sa :evilbat: .
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Madziara napisał(a):jostra napisał(a):w takiej instytucji, w której ja pracuję, nie można sobie instalować byle czego w kompie :wink: :evilbat: w tym problem :roll: A co to za instytucja??? Jest jeszcze gg dostępne przez stronkę, dla tych co nie mogą instalować :P http://web.gadu-gadu.pl/ oto link:) madziara ale z ciebie kusicielka :) sprowadzasz jostre na zla droge !
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 to byla moja pierwsza mysl...bo biegl doslownie z nosem przy ziemi...a troche suczek w okolicy jest wiec pewnie to to...
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Natalia mi sie cos wydaje, ze jakies cieczki sa :evilbat: . a kenzo teraz dorosly facet sie robi i baby mu po glowie chodza :) mi Lanc raz w zyciu uciekl i to wlasnie za suczka z cieczka - na Ostrowie Tumskim biegal sobie luzem i mijalo nas stado amstaffek z "Asocjacji" wiec Lanc towarzyszyl im az pod sam dom :) tam sie zorientowal ze mnie nie ma i nie bardzo umial wrocic na szczescie Asia wziela swoje sunie i razem mnie szukali :)
Madziara Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Elitesse napisał(a):Madziara napisał(a):jostra napisał(a):w takiej instytucji, w której ja pracuję, nie można sobie instalować byle czego w kompie :wink: :evilbat: w tym problem :roll: A co to za instytucja??? Jest jeszcze gg dostępne przez stronkę, dla tych co nie mogą instalować :P http://web.gadu-gadu.pl/ oto link:) madziara ale z ciebie kusicielka :) sprowadzasz jostre na zla droge ! hahahaha trzeba sobie jakoś radzić - u mnie w firmie informatycy mają ze mną przechlapane, bo sama jestem po tym kierunku i robię co chcę, ale jak ktoś nie może to Madziara mu pomoże :P
jostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Madziara napisał(a):jostra napisał(a):w takiej instytucji, w której ja pracuję, nie można sobie instalować byle czego w kompie :wink: :evilbat: w tym problem :roll: A co to za instytucja??? Jest jeszcze gg dostępne przez stronkę, dla tych co nie mogą instalować :P http://web.gadu-gadu.pl/ oto link:) Myslisz, że u mnie w centrali jacyś idioci pracują??? :evilbat: Ta strona mi się nawet nie załaduje :roll:
Recommended Posts