Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Olivka napisał(a):
Jostra !

Muszę pomodlić się do Ciebie o małą przysługę :D
Acha dziewczynki , w Kielcech będzie wystawiana tylko Fancy w młodzieży.
Olivka będzie tylko oglądała występy.

He he :lol: a jaka to przysługa?
No to fajnie, jeszcze tylko będziemy potrzebować info o pani W. i możemy obydwie czarnule wystawiać :D

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Chociaz do Kraka masz blisko, to sie mozesz do nich przejechac po ta kase :evilbat: .

Dokładnie mam taki plan tylko musze sobie znaleść jeszxcze jakies drugie "załatwienie" bo po to jedno to mi sie ani nie che ani nie opłaca.

Posted

Mek napisał(a):
Dokładnie mam taki plan tylko musze sobie znaleść jeszxcze jakies drugie "załatwienie" bo po to jedno to mi sie ani nie che ani nie opłaca.

Kolejne zgloszenie na wystawe :grins: .

Posted

wrocilam ze spaceru...i jestem cala mokra...i zielona jeszcze ze strachu...
Historii mlody uciekinier ciag dalszy... :x Kenzor wyrwal mi sie z obrozy i polecial przez pol wsi takim tempem ze szok...ja go wolam, dre sie jak glupia a ten nic leci z nosem przy ziemi... to jak juz sie droga konczyla prawie pod lasem sie zatrzymal i patrzy sie na mnie jakby nigdy nic a ja cala zdyszana... to jak go zlapalam na smycz to sie na metr ode mnie nie ruszyl...kurcze widze ze mam z nim wiekszy problem... :roll: :evil:

Posted

choc moze tez poczul wolnosc i mu sie spodobalo - kolezanka pojechala kiedys ze swoja sznaucerka odwiedzic rodzicow na wies, oni tam maja owczarkowatego mieszanca no i sunia koregos dnia mu pokazala jak sie przez plot przelazi i teraz pies dzien w dzien ucieka na wies albo musi byc uwiazany :(

Posted

teraz to ja sie na serio zmartwilam...bo normalnie moglam wychodzic z nim bez smyczy i szedl ladnie przy nodze a dzisiaj takie cos... teraz to juz go na 100% nie puszcze...boje sie ze moze mi zwiac a wtedy to nie wiem co bym zrobila... :cry: moze da sie cos z tym zrobic?? :( :roll:

Posted

jostra napisał(a):
w takiej instytucji, w której ja pracuję, nie można sobie instalować byle czego w kompie :wink: :evilbat:
w tym problem :roll:

A co to za instytucja???
Jest jeszcze gg dostępne przez stronkę, dla tych co nie mogą instalować :P
http://web.gadu-gadu.pl/
oto link:)

Posted

Madziara napisał(a):
jostra napisał(a):
w takiej instytucji, w której ja pracuję, nie można sobie instalować byle czego w kompie :wink: :evilbat:

A co to za instytucja???

madziara ale z ciebie kusicielka :) sprowadzasz jostre na zla droge !

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Natalia mi sie cos wydaje, ze jakies cieczki sa :evilbat: .

a kenzo teraz dorosly facet sie robi i baby mu po glowie chodza :)

mi Lanc raz w zyciu uciekl i to wlasnie za suczka z cieczka - na Ostrowie Tumskim biegal sobie luzem i mijalo nas stado amstaffek z "Asocjacji" wiec Lanc towarzyszyl im az pod sam dom :) tam sie zorientowal ze mnie nie ma i nie bardzo umial wrocic na szczescie Asia wziela swoje sunie i razem mnie szukali :)

Posted

Elitesse napisał(a):
Madziara napisał(a):
jostra napisał(a):

A co to za instytucja???

madziara ale z ciebie kusicielka :) sprowadzasz jostre na zla droge !

hahahaha trzeba sobie jakoś radzić - u mnie w firmie informatycy mają ze mną przechlapane, bo sama jestem po tym kierunku i robię co chcę, ale jak ktoś nie może to Madziara mu pomoże :P

Posted

Madziara napisał(a):
jostra napisał(a):

A co to za instytucja???

Myslisz, że u mnie w centrali jacyś idioci pracują??? :evilbat:
Ta strona mi się nawet nie załaduje :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...