Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Dzieki.

Ja mam suczke malego kundelka. J strasznie szczeka na duze psy az mi wstyd jak ide :oops: a ona taka malizna podskakuje na wieksze zwierzaki.
No ale to podobno urok malych pieskow.
Chciala dojsc do wladzy w domu i poukladac pod soba koty jednak Amant nie pozwolil jej i on jest panem ( jest sporo wiekszy od niej ).
Ale olbrzym jest o wiele wiekszy i pewne obawy sa choc moje koty bardzo lubia pieski i nie boja sie nawet obcych duzych psow. ( co czasem moze byc zle ).
W domu milo popatrzec na gromadke spiacych razem zwierzakow.

Posted

Aneta jak weźmiesz szczeniaka to sunia się będzie stopniowo przyzwyczajać i nie powinno być problemu bo na szczeniaka przecież nie powinna się rzucać - chociaż nie nalezy zapominać o tym, ze szczeniak olbrzym pewnie będzie większy od niej jak przybędzie do Was :roll:

Posted

Zwierzęta generalnie szybko się przyzwyczajają do nowych sytuacji.
Moje psiaki gonią wszystkie koty w okolicy, ale jak przyszło co do czego, to Berry spędziła 10dni z 2 Main Coonami i jednym kociakiem nierasowcem, z którym zresztą się bardzo zaprzyjaźniła.
Jedynym minusem tej sytuacji był fakt, że przestawiła się na kocie żarcie, bardzo przytyła i trudno mi ją teraz odchudzić. :evilbat: :lol:

Posted

Hahaha Aga :lol: :lol: :lol: :lol: .

Waszeczko teraz maja 4 tyg te moje male olbrzymiatka :D :grins: .

Aneta, mala sie przyzwyczai, to samo bedzie z kotami zobaczysz. Ja znam wiele osob ktore maja sznaucery i koty i nie ma problemow :D

Posted

Ka-Vanga to ja tez poprosze jednego 8) :lol:
Aneta jak bedziesz miala szczeniaka to mysle ze bedzie ok - zanim urosnie to reszta Twojej gromadki juz sie przyzwyczai do nowego lokatora :wink: :lol:

Posted

No to jeszcze znajde dobra szkolke dla mojego przyszlego pieska.
Bo chciala bym wychodzic z nim na spacerki a nie odwrotnie.
No a reszta jakoś sie ulozy.

Dzieki za odpowiedz.

Posted

Wiesz jesli chodzi o wystawy to mialam zamiar ale na 100% nie jestem pewna.
To jest jeszcze do dyskusji. Rozmawiamy w domu na ten temat i na 80 % TAK.
Troszke mnie zmartwila sytuacja zwiazku kotow i to mnie powstrzymuje.

Posted

Aneta55 napisał(a):
no to 45 km dojazdu.

ja jeździłam z Luną do Zawiercia z Dąbrowy - 33 km :roll:

wiem, że szkolenia są i podobno dobre w Będzinie przy nowym oddziale ZK, są też w Katowicach. są też w Dąbrowie, ale jako nie mam przekonania i nawet nie wiem dlaczego :oops: Sosnowca kompletnie nie polecam - słyszałam niepochlebne opinie :roll: ale niestety o szkoleniu w Jaworznie nie słyszałam nic i nie wiem czy jest tam jakaś szkółka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...