Ka-Vanga Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Hahaha to ja Ci dam troche okejos :wink: :lol: .
malawaszka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 dzisiaj, jutro... teraz 8) ile one już mają???
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ola prowadzisz punkt rozdawania szczeniaczko ? hihi
Aneta55 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Dzieki. Ja mam suczke malego kundelka. J strasznie szczeka na duze psy az mi wstyd jak ide :oops: a ona taka malizna podskakuje na wieksze zwierzaki. No ale to podobno urok malych pieskow. Chciala dojsc do wladzy w domu i poukladac pod soba koty jednak Amant nie pozwolil jej i on jest panem ( jest sporo wiekszy od niej ). Ale olbrzym jest o wiele wiekszy i pewne obawy sa choc moje koty bardzo lubia pieski i nie boja sie nawet obcych duzych psow. ( co czasem moze byc zle ). W domu milo popatrzec na gromadke spiacych razem zwierzakow.
malawaszka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Aneta jak weźmiesz szczeniaka to sunia się będzie stopniowo przyzwyczajać i nie powinno być problemu bo na szczeniaka przecież nie powinna się rzucać - chociaż nie nalezy zapominać o tym, ze szczeniak olbrzym pewnie będzie większy od niej jak przybędzie do Was :roll:
jostra Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Zwierzęta generalnie szybko się przyzwyczajają do nowych sytuacji. Moje psiaki gonią wszystkie koty w okolicy, ale jak przyszło co do czego, to Berry spędziła 10dni z 2 Main Coonami i jednym kociakiem nierasowcem, z którym zresztą się bardzo zaprzyjaźniła. Jedynym minusem tej sytuacji był fakt, że przestawiła się na kocie żarcie, bardzo przytyła i trudno mi ją teraz odchudzić. :evilbat: :lol:
Ka-Vanga Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Hahaha Aga :lol: :lol: :lol: :lol: . Waszeczko teraz maja 4 tyg te moje male olbrzymiatka :D :grins: . Aneta, mala sie przyzwyczai, to samo bedzie z kotami zobaczysz. Ja znam wiele osob ktore maja sznaucery i koty i nie ma problemow :D
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ka-Vanga to ja tez poprosze jednego 8) :lol: Aneta jak bedziesz miala szczeniaka to mysle ze bedzie ok - zanim urosnie to reszta Twojej gromadki juz sie przyzwyczai do nowego lokatora :wink: :lol:
Ka-Vanga Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Dobra Natalia, haha komu jeszcze olbrzyma, komu :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 a to ja jeszcze wezme dla rodzinki maja duzy ogrod to sie wybiega 8)
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 niech mi ktos powie od ilu postow jest 4 lapka :lol: :wink:
Aneta55 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 No to jeszcze znajde dobra szkolke dla mojego przyszlego pieska. Bo chciala bym wychodzic z nim na spacerki a nie odwrotnie. No a reszta jakoś sie ulozy. Dzieki za odpowiedz.
Ka-Vanga Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Haha Natalia spoko :lol: . Aneta a gdzie mieszkasz, to moze pomozemy Ci w wyborze szkoly dla piesia :D .
Aneta55 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Wiesz jesli chodzi o wystawy to mialam zamiar ale na 100% nie jestem pewna. To jest jeszcze do dyskusji. Rozmawiamy w domu na ten temat i na 80 % TAK. Troszke mnie zmartwila sytuacja zwiazku kotow i to mnie powstrzymuje.
Aneta55 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Mieszkam miedzy Katowicami a Krakowem dokladnie Chrzanow.
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 no to "troche" daleko ode mnie ale moze agatka bedzie mogla cos polecic...
malawaszka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 uuuu to kipeska sprawa w tych rejonach ze szkołą dla psów :-? chyba, że w Krakowie :roll:
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 chetnie bym pomogla ale zupelnie nie jest to moj teren :wink:
Ka-Vanga Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 W Kraku jest kilka szkol, ale to dopiero jak Agatka wroci to poleci jakas fajna :D .
malawaszka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Aneta55 napisał(a):no to 45 km dojazdu. ja jeździłam z Luną do Zawiercia z Dąbrowy - 33 km :roll: wiem, że szkolenia są i podobno dobre w Będzinie przy nowym oddziale ZK, są też w Katowicach. są też w Dąbrowie, ale jako nie mam przekonania i nawet nie wiem dlaczego :oops: Sosnowca kompletnie nie polecam - słyszałam niepochlebne opinie :roll: ale niestety o szkoleniu w Jaworznie nie słyszałam nic i nie wiem czy jest tam jakaś szkółka
Aneta55 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 slyszalam ze w Brzezinach kolo Zatora jest ktos kto uczy i jest dobry moze ktos zna to miejsce ??????????
Recommended Posts