Madziara Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Orsini!!! Orsini!!! Gdzie jest Orsini??? Orsini!!! Orsini!!!
jostra Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 A poza ty Mek moje szczeniaczki są: najpiekniejsze, najcudowniejsze i najbardziej idealne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Mek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Elitesse napisał(a): Mek ales ty czepialski :) musi byc jakis konkretny powod ? Tak . Jest . I Jostra chyba wie dlaczego akurat jej sie lubie czepiać .
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Madziara napisał(a):Orsini!!! Orsini!!! Gdzie jest Orsini??? Orsini!!! Orsini!!! Wlasnie gdzie jest Orsini????????? :o a ona nie wyjechala juz do rumuni??
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Madziara napisał(a):Orsini!!! Orsini!!! Gdzie jest Orsini??? Orsini!!! Orsini!!!] juz w pociagu nach Poznan zmierza :D
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Madziara ale masz fajna liczbe postow : 1234 :drinking: :angel: :lol:
Mek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 jostra napisał(a):A poza ty Mek moje szczeniaczki są: najpiekniejsze, najcudowniejsze i najbardziej idealne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :D
jostra Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Madziara napisał(a):jostra napisał(a): A po drugie chcę wystawiać psiaka z moim przydomkiem Jostra to jest emocjonalne :) A dla mnie to akurat jest bardzo racjonalne Taki mały marketing :wink: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 a bo ona razem z kaska i ekipa jedzie... no a one juz dzisiaj do tej rumuni jada... dobrze mowie?? :wink:
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Jostra to jest autoreklama hodowli :wink: :lol:
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Mek napisał(a):Elitesse napisał(a): Mek ales ty czepialski :) musi byc jakis konkretny powod ? Tak . Jest . I Jostra chyba wie dlaczego akurat jej sie lubie czepiać . ooo to miedzy wami jakies ciemne sprawki :) :) :) wczoraj wychowanie dzis wybor szczeniaka - jeszcze pare dni i dojdziemy do starosci !!
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Elitesse napisał(a):Mek napisał(a):Elitesse napisał(a): Mek ales ty czepialski :) musi byc jakis konkretny powod ? Tak . Jest . I Jostra chyba wie dlaczego akurat jej sie lubie czepiać . ooo to miedzy wami jakies ciemne sprawki :) :) :) wczoraj wychowanie dzis wybor szczeniaka - jeszcze pare dni i dojdziemy do starosci !! hehe to my sie moze Elitesse nie wtracajmy - chodz zalozymy sobie osobne forum :wink: :lol: :evilbat:
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Natalia_W napisał(a):a bo ona razem z kaska i ekipa jedzie... no a one juz dzisiaj do tej rumuni jada... dobrze mowie?? :wink: Orsini pewno do poznania dotrze poznym popoludniem i gdzies wieczoirem wyrusza - bo w piatek juz klubowke maja a troche kilometrow przed soba
Mek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Elitesse napisał(a):Mek napisał(a):Elitesse napisał(a): Mek ales ty czepialski :) musi byc jakis konkretny powod ? Tak . Jest . I Jostra chyba wie dlaczego akurat jej sie lubie czepiać . ooo to miedzy wami jakies ciemne sprawki :) :) :) wczoraj wychowanie dzis wybor szczeniaka - jeszcze pare dni i dojdziemy do starosci !! Nie koniecznie .
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 wiem wiem bo wczoraj z kasia rozmawialam a ona jeszcze jakiego tam rzeczy na wyjazd zalatwiala... :wink:
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Natalia_W napisał(a):Elitesse napisał(a):Mek napisał(a):Elitesse napisał(a): Mek ales ty czepialski :) musi byc jakis konkretny powod ? Tak . Jest . I Jostra chyba wie dlaczego akurat jej sie lubie czepiać . ooo to miedzy wami jakies ciemne sprawki :) :) :) wczoraj wychowanie dzis wybor szczeniaka - jeszcze pare dni i dojdziemy do starosci !! hehe to my sie moze Elitesse nie wtracajmy - chodz zalozymy sobie osobne forum :wink: :lol: :evilbat: oo wlasnie swietny pomsyl !!! i bedziemy banowac osoby ktorcy nie lubimy :evilbat: :evilbat:
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 O Elitesse ty to masz glowe :wink: super pomysl!!! :angel: :smilecol: :wink:
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Mek post do Ciebie od Orsini : Nie wazne z którego miotu czy z pierwszego czy z piatego ważne żeby szczeniak był super !!!
jostra Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Natalia_W napisał(a): hehe to my sie moze Elitesse nie wtracajmy - chodz zalozymy sobie osobne forum :wink: :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Mek napisał(a):Spadam do pracy . :D To papapapatki :wink: :hand: <-- (nie wiem czy to oznacza papa ale przynajmniej to mialam na mysli :wink: )
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 a u mnie w domu jakas orgia sie rozgrywa normalnie :) nie poscielilam jeszcze lozka wiec wacio z Zasdra i Tess sie tam kotłują w trójke hehe a co za odgłosy !!
Madziara Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Natalia_W napisał(a):Madziara ale masz fajna liczbe postow : 1234 :drinking: :angel: :lol: Hahaha Już nie :( Po co ja się odzywam? :(
Madziara Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Elitesse napisał(a):Mek post do Ciebie od Orsini : Nie wazne z którego miotu czy z pierwszego czy z piatego ważne żeby szczeniak był super !!! Co prawda to fakt - Santina Orsini też z pierwszego miotu jest!!
Elitesse Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Natalia_W napisał(a):Mek napisał(a):Spadam do pracy . :D To papapapatki :wink: :hand: <-- (nie wiem czy to oznacza papa ale przynajmniej to mialam na mysli :wink: ) hehe ale chyba oznacza "papa" bo co innego mialoby oznaczac ? patzr jaka mam ladna biala rekawiczke ? albo tak jak w przedszkolu pani wolala : wkrecamy zaroweczki ! czy sloneczko swieci ! :D :D :D
Recommended Posts